Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba
Tekno47 de satılan Xiaomi 14 12/256 modelini almak istiyorum sayfada global rom yazıyor ancak bazıları 256lıkların çin romuyla geldiğini ve sorunlu olduğunu söylüyor
çin rom cıkarsa sorun yaşarmıyım?
bir kaç ay sonra server kayıt yaptırmayı düşünüyorum
Merhaba
Tekno47 de satılan Xiaomi 14 12/256 modelini almak istiyorum sayfada global rom yazıyor ancak bazıları 256lıkların çin romuyla geldiğini ve sorunlu olduğunu söylüyor
çin rom cıkarsa sorun yaşarmıyım?
bir kaç ay sonra server kayıt yaptırmayı düşünüyorum
Merhaba ota uzerinden geldi güncelleme ama yaparsam IMEI de sorun yaratır mı bunu merak ediyorum ? Twrp den yüklersem install deyip kurduktan sonra başka birşey yapmaya gerek varmı ?
For Xiaomi mi6 mi 6 Full Screen Coverage Tempered Glass Screen Protector IMKA Full Cover Protective For mi6 xiaomi-in Screen Protectors from Cellphones & Telecommunications on Aliexpress.com | Alibaba Group
bunu kullanıyorumndaha önce 3 4 tane daha denemiştim kesinlikle en iyisi
2 gün önce dükkana giderek mi6 128gb ve nubia z17 aldık Koray beyden çok ilgilendi ne sorduydak cevapladı . Cihazlar da sorunsuz . kendisine teşekkür ediyorum