SFlex kullanıcısının son içeriği

1. SFlex

Çözüldü Cihazımı Stock Roma Çevirmek İstiyorum

Elimde Redmi Note 12 4G var üzerinde custom rom var bunu nasıl geri stock roma çevirebilirim en detaylı şekilde anlatırmısınız
  2. SFlex

Rom Redmi Note 12 4G Evolution X

Redmi Note 12 sahibiyim global cihaz xiaomi.eu 14.0.12.0 yüklü şuan bu videodakine nasıl geçebilirim
  3. SFlex

Yardım Redmi Note 12 4G Gcam Nasıl Kurulur?

Merhaba Elimde Redmi Note 12 4G Var İçinde xiomi.eu 14.0.12.0.TMTMIXM kurulu cihaz yurt dışı kayıtsız bu cihaza gcam kurulabilir mi?
  4. SFlex

Çözüldü 33w Şarz Adaptörü Tavsiyesi

https://www.miturkiye.com.tr/xiaomi-33w-ultra-hizli-sarj-seti Bu sitedeki ürün orjinalmi birde turbo şarz desteklermi
  5. SFlex

Yardım Redmi Note 12 4G Dinamik Yenileme Nasıl Kapatabilirim?

Redmi note 12 4G sahibiyim. 120hz almama rağmen pil tasarrufu vs kapalı olmasına rağmen bazı uygulamalarda 60hz düşüyor gibi hissediyorum. Böyle bi özellik varmı varsa nasıl kapatabilirim?
  6. SFlex

Soru Turknet Giga Fiber Kablo Ücreti aliyormu?

Merhaba turknet gigafiber başvurusu yaptim ama kablo parası alıyolarmı bide bu e devlet onay yaptım bide kimliğimi yukledim ekstradan bişi lazimmi 300 TL kurulum parası disinda birşey gerekiyormu yani
  7. SFlex

Çözüldü mi flash telefonumu görmüyor

faastboot almama rağmen qualcom driverları ve adb kurmama rağmen redmi note 12 4g cihazımı gormuyor napabilirim?
  8. SFlex

Çözüldü Redmi Note 12 EU Rom Geçiş

Merhaba öncelikle hayırlı akşamlar redmi note 12 sahibiyim ve telefon kaçak fakat İemi atilmadi 120 günlük hakkimi kullaniyorum şuanlik telefona eu rom kurmak istiyorum global rom var şuan eu Roma nası geçebilirim?
Üst Alt