sfkk kullanıcısının son içeriği

1. S

Yardım Redmi note 13 pro 5G açılmıyor

Arkadaşlar cihazımda hindistan V14.0.4.0.TNRINXM romu vardı, hyperosa güncellemek için EEA romu indirip fastboottan yükledim cihaz açıldı ve wifi ayarlarına girdim mi hesabı için wifiye bağlandıktan sonra cihazı aktif et kısmına gelmek için geri yaptığımda cihaz kapanıp açılıyor, ve sürekli...
  2. S

Yardım Redmi note 12 (tapas) imei repair

Merhaba arkadaşlar. 1.5 ay kadar önce yurt dışı 8/128 modelini aldım direnç atıldı ama kayıt dosyasının henüz çıkmadığı söyleniyor. Herhangi bir gelişme varmıdır.
  3. S

Soru Redmi note5 port rom

Arkadaşlar RN5 için güncelleme desteği uzun zaman önce kesildi fakat son zamanlarda başka modellerden port edilmiş romlar gördüm android 10 ya da 11 MİUİ12.5, kullanan varmı tavsiye edermisiniz telefonun performansını nasıl etkiler?
  4. S

Soru Redmi note 8 rahatsız etme modu

Merhaba arkadaşlar redmi note8 eu stabil MIUI 12 kullanıyorum rahatsız etme modu kapalı olmasına rağmen gece kendiliğinden bu moda geçiyor zamanlama vb. ayarları kapalı.. Redmi Note 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. S

Çözüldü Adaway root izni

Telefon rootlu adaway kuruyorum fakat görseldeki hatayı veriyor. Nedendir..?
  6. S

Çözüldü Root gözükmüyor

Arkadaşlar merhaba telefona format atıp yeniden twrp ile rom kurdum sıkıntı yok daha önce magisk ile rootlu idi şimdi de root yapmaya çalışıyorum twrp den flasladim kuruldu sıkıntı yok ama rootchecker ile kontrol edince kök erişimi yok diyor fakat bazı modülleride kuruyor. Yardımlarınızı bekliyorum
  7. S

Yardım Redmi note 8 ısınma devam ediyor

Arkadaşlar 1 ay önce benzer konuyu açmıştım telefonda 11 global stabil vardı aşırı ısınma yapıyırdu, sonra miui 11 eu stabil kurdum düzeldi, miui 12 eu stabil yayınlanınca ona geçtim ısınma tekrar başladı neden olduğunu çözemedim.
  8. S

Yardım Tema mağazası Çince-Türkçe karışık

Arkadaşlar tema mağazası resimdeki gibi çince ve Türkçe karışık, indirdiğim temalarda Çince karakterler çıkıyor, birde istediğim temayı bulamıyorum
  9. S

Yardım Redmi note 8 ısınma ve kapanma

Telefonu alalı 3 hafta oldu konuşma yaparken aşırı ısınma oluyor ve görüşme sonlanıyor, sosyal medyada gezerken bile çok ısınıyor, neden olabilir???
  10. S

Soru Bu dosyalar nedir?

Arkadaşlar bu dosyaları silsem bişey olurmu sizce??? Redmi Note 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  11. S

Yardım Facebook bildirimleri

Sıfırdan kurulum yapsam düzelir mi ki bilemedim... Redmi Note 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. S

Miui seçili hocam diğer bütün ayarlar normal Redmi Note 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  13. S

Eu beta kullanıyorum Facebook bildirimleri ekranda tam gözükmüyor aşağı kaydirinca da açılmıyor bütün bildirim ayarları normal birkaç hafta önceki guncellemeden sonra böyle oldu neden olabilir..?
  14. S

Rehber TWRP Reklam Engelleyici v5

Teşekkür ederim hocam ikisi birden olmasının bi sakıncası olurmu peki.
  15. S

Rehber TWRP Reklam Engelleyici v5

Hocam adaway aynı işi yapmıyormu daha mı faydalı diyorsun gerek var mı yüklemeye.
Üst Alt