sfkk kullanıcısının son içeriği

1. S

Yardım fake rom yüklü cihaza eu / global rom atma

Forumda nasıl yapıldığı ile ilgili anlatımlar var yada youtube da bolca video anlatım var bakabilirsin.
  2. S

Rom POCO X6 5G/Redmi Note 13 Pro (garnet) - EEA STABIL-BETA - HyperOS2.0.2.0.VNREUXM

Eyvallah hocam, tavsiye eder misin romu xiaomi.eu ya göre nasıl performans?
  3. S

Soru Note 13 pro ne zaman hyperos 2.0 alacak?

Rom nasıl hocam geçmeye değermi xiaomi.eu son sürüm kullanıyorum ama biraz yavaş geliyor. 2312CRAD3C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  4. S

Rom POCO X6 5G/Redmi Note 13 Pro (garnet) - EEA STABIL-BETA - HyperOS2.0.2.0.VNREUXM

Bütün alternatifleri yazmışsınız hocam da çin cihazı bl açık ve dirençli olanlar cihazlar için durum nasıl olur acaba. 2312CRAD3C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. S

Yardım Banka root gizleme

Aynısı garantide oldu, reddetme listesinde olsa da olmuyor direkt olarak magiski gizle sıkıntı olmuyor.
  6. S

Yardım fake rom yüklü cihaza eu / global rom atma

Bl kilidi açık ve direnç yapıldıysa fastboot yada twrp ile yeni rom atabilirsin, cihazın kendi recovery menüsünden sıfırlama yapma sıkıntı olmaz.
  7. S

Mod Miui/HyperOs iOS Launcher Mod A12+

Magisk ile yükledim ama hiç değişiklik olmadı 2312CRAD3C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. S

HyperOS Redmi Note 13 Pro (garnet) XiaomiEu HyperOS

Kurdum hocam 4 gündür kullanıyorum sıkıntı yok, eyvallah sağolasın. Biraz bunu kullanıp diğerleriyle de bi denemek istiyorum.
  9. S

Yardım Redmi Note 13 Pro 5G ROM attım şebeke gitti ve mobil veri yok ne yapmalıyım?

Rom atabildigine göre bl kilidin açık, en son Hint fastboot romu indir içinden modem.img dosyasını al kurduğun romun üzerine flashla 2312CRAD3C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. S

Eyvallah sağolasın en yakın zamanda deneyeceğim. Olur inşallah 2312CRAD3C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  11. S

Bu şekilde 2312CRAD3C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. S

Model kodu böyle, direnç tekrar mı değişecek yani yanlış mı atılmış, tabi birde direnç değişirse düzelir mi. 2312CRAD3C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  13. S

Evet cihaz dirençli forumda başka kişilerde aynı dertten muzdaripti sende çalışıp benimki gibi başkalarında da sıkıntı varsa dirençten olabilir o zaman, el mahkum böyle kullanmaya devam yani. Eyvallah sağolasın. 1730982367 Birde sen bu firmware dosyasından sadece modemi mi flashlıyorsun yoksa...
  14. S

Evet xiaomi.eu yu soruyorum, diğer global romlarda hindistan modem flashlayınca 1-2 saat sonra mobil veri 3-4 saat sonrada şebeke sürekli olarak gidip gelmeye başlıyor bundan dolayıda hint roma dönmek zorunda kalıyorum.
Üst Alt