Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar cihazımda hindistan V14.0.4.0.TNRINXM romu vardı, hyperosa güncellemek için EEA romu indirip fastboottan yükledim cihaz açıldı ve wifi ayarlarına girdim mi hesabı için wifiye bağlandıktan sonra cihazı aktif et kısmına gelmek için geri yaptığımda cihaz kapanıp açılıyor, ve sürekli...
Merhaba arkadaşlar. 1.5 ay kadar önce yurt dışı 8/128 modelini aldım direnç atıldı ama kayıt dosyasının henüz çıkmadığı söyleniyor. Herhangi bir gelişme varmıdır.
Arkadaşlar RN5 için güncelleme desteği uzun zaman önce kesildi fakat son zamanlarda başka modellerden port edilmiş romlar gördüm android 10 ya da 11 MİUİ12.5, kullanan varmı tavsiye edermisiniz telefonun performansını nasıl etkiler?
Merhaba arkadaşlar redmi note8 eu stabil MIUI 12 kullanıyorum rahatsız etme modu kapalı olmasına rağmen gece kendiliğinden bu moda geçiyor zamanlama vb. ayarları kapalı..
Redmi Note 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Arkadaşlar merhaba telefona format atıp yeniden twrp ile rom kurdum sıkıntı yok daha önce magisk ile rootlu idi şimdi de root yapmaya çalışıyorum twrp den flasladim kuruldu sıkıntı yok ama rootchecker ile kontrol edince kök erişimi yok diyor fakat bazı modülleride kuruyor. Yardımlarınızı bekliyorum
Arkadaşlar 1 ay önce benzer konuyu açmıştım telefonda 11 global stabil vardı aşırı ısınma yapıyırdu, sonra miui 11 eu stabil kurdum düzeldi, miui 12 eu stabil yayınlanınca ona geçtim ısınma tekrar başladı neden olduğunu çözemedim.
Eu beta kullanıyorum Facebook bildirimleri ekranda tam gözükmüyor aşağı kaydirinca da açılmıyor bütün bildirim ayarları normal birkaç hafta önceki guncellemeden sonra böyle oldu neden olabilir..?