Sfacan61 kullanıcısının son içeriği

1. S

Diğer [Ana Konu] Mi8 Kayıt Hakkında

Var hocam işte ben yazdım pasaport var.
  2. S

Bu imei farklı durumları oluyor mu bilmiyoruz. Olursa yine halledilebilir.
  3. S

imei 869 ile başlıyor. arkadaşlar pasaport benden sadece ücreti yarı yarıya bölüşeceğiz. isteyen arkadaşım özelden yazabilir.
  4. S

hayırlı akşamlar arkadaşlar. yarın cihazım elime gelecek geldiğinde model bilgisi ve imei bilgisi paylaşırım. İsteyen arkadaşlar pasaport kardeşliği yaparız. Pasaport benden sadece yarı ücretine kayıt işlemini halletmiş olacağız. güvn sorunu olanlar için trabzondayım. akrabası tanıdığı vs olan...
  5. S

arkadaşlar bende cihazım elime geçtiğinde kayıt yapıcam başka çare kalmadı. fakat isteyen olursa yardımcı olurum yarısına hallederiz. kimse güvenemem felan derse de yapacak bişey yok. ben her türlü kayıt yaptıracam gözden çıkardım 618 tl yi.güvenirim diyen varsa buyursun cumartesi ya da...
  6. S

Yardım İMEİ kayıt kardeşliği ....

mi8 6/64 kullanıyorum kayıt için kardeş olabilir hocam.
  7. S

Çözüldü Mi8 Mi logosunda kalıyor

hayır bl açık. fastboot moduna girebiliyorum. twrp tekrar yükleyebiliyorum. fakat rom flashladığımda mi logosunda tekrar altında da unlocked yazıyor yani 1556654134 çin versiyon olduğundan çin romu yükleyip çözümü buldum. teşekkürler ilginize.
  8. S

hocam mi globe rom kullanıyordum sabah son güncellemeyi indirip twrp üzerinden yükledim. sistem yeniden başlat dediğimde logo da kaldı. sonrasında mi flash vs kullanmama rağmen halen daha bir çözüme ulaşamadım.
  9. S

Arkadaşlar merhaba yardımınıza ihtiyacım var. her türlü yoluı denedim fakat bir çözüm olmadı. twrp ve miflash çözümleri de çare olmadı. Mi 8 şu anda Mi logosunda takıldı kaldı. bi çare bulamadım yardımcı olursanız sevinirim
  10. S

Rom Mi 8 - MIUI 10 v9.1.24 Global Beta Rom

eu romdan geçmeye çalıştım fakat sürekli cihazı bul uygulaması hata veriyor yeniden başlatıp duruyor cihaz kurulumu geçmeden
  11. S

Rehber Xiaomi Mi 8 Twrp 3.2.3-0214 Otomatik Yükleme Aracı

hocam nereden ne kadara aldığınızı paylaşırmısınız acaba
Üst Alt