Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
hayırlı akşamlar arkadaşlar. yarın cihazım elime gelecek geldiğinde model bilgisi ve imei bilgisi paylaşırım. İsteyen arkadaşlar pasaport kardeşliği yaparız. Pasaport benden sadece yarı ücretine kayıt işlemini halletmiş olacağız. güvn sorunu olanlar için trabzondayım. akrabası tanıdığı vs olan...
arkadaşlar bende cihazım elime geçtiğinde kayıt yapıcam başka çare kalmadı. fakat isteyen olursa yardımcı olurum yarısına hallederiz. kimse güvenemem felan derse de yapacak bişey yok. ben her türlü kayıt yaptıracam gözden çıkardım 618 tl yi.güvenirim diyen varsa buyursun cumartesi ya da...
hayır bl açık. fastboot moduna girebiliyorum. twrp tekrar yükleyebiliyorum. fakat rom flashladığımda mi logosunda tekrar altında da unlocked yazıyor yani
1556654134
çin versiyon olduğundan çin romu yükleyip çözümü buldum. teşekkürler ilginize.
hocam mi globe rom kullanıyordum sabah son güncellemeyi indirip twrp üzerinden yükledim. sistem yeniden başlat dediğimde logo da kaldı. sonrasında mi flash vs kullanmama rağmen halen daha bir çözüme ulaşamadım.
Arkadaşlar merhaba yardımınıza ihtiyacım var. her türlü yoluı denedim fakat bir çözüm olmadı. twrp ve miflash çözümleri de çare olmadı. Mi 8 şu anda Mi logosunda takıldı kaldı. bi çare bulamadım yardımcı olursanız sevinirim