Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
1.güncelleme yaptıktan sonra telefonumda şebeke var fakat arama yapamıyorum.
her seferinde çağrı sonlandırıldı diyor
2. yine güncelleme yaptıktan sonra seslerde sorun var 1 saniye geliyo 1 saniye gidiyo
3.yine güncelleme yaptıktan sonra otomatik parlaklık çalışmıyor.
şuanki sürüm android 12...
Arkadaşlar öncelikle herkese Selamın Aleyküm.
Note 6 Pro 4/64 cihazım var
Sabah 6 sularında alarmım kurulu idi alarmım saati gelince çaldı.
Fakat 9 sularında telefona tekrar baktım.Bakamadım kapanmış cihazda hiçbir tepki yok ne mi logosu geliyor ne faasboot a giriyor bi yolu varmıdır şimdiden...
arkadaşlar poco m3 cihazım var gecenerde güncelleme geldi yaptım yapmaz olaydım cıhaz kılıtlendı aşşağıya bırakacagım ekran gelip duruyo ekranın en altında kırmızı yazı ıle ''NV data ....'' diye bi yazı var orda eksık dosya var gıbısınden bişşiler dio ekstra olarak mı flash programını kurdum...
herkese iyi akşamlar poco m3 cihazım var mıuı 12.5.2 global sürümü yüklü değiştirmek istiyorum 12.5.5 i yüklemek istiyorum dosyayı indirdim fakat '' gücelleme doğrulanamıyor resmi olmayan rom yüklenemez '' hatası alıyorum düşük rom yüklemek istiyorum onda da aynı sorun ile karşılaşıyorum...