Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
https://tr.aliexpress.com/item/1005007810874881.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.10.38801802ndj7Du&gatewayAdapt=glo2tur
Nillkin marka ben 2 kez aldım. Çok kaliteli. Mutlaka tavsiye ederim.
hyper os 3 mü kullanıyorsunuz ? pır pır derken tam nasıl oluyor ?
bendeki 15t pro da da kamerada geçen telefoto kamera ile yaklaşık 45X zoom ile fotoğraf çekerken çektiğim fotoğrafa bakmak için galeriye girdim. Telefonu başka bir yere çevirdim galeriden çıktım telefoto kamera kendi kendine 100X...
Syn Reiwa cevabınız için teşekkür ederim. O zaman şimdilik beta yüklememek daha doğru olanı diye anladım. O zaman 10.3.2'yi hiç format yapmadan sanki güncelleme yapıyor gibi trwp ile flaslamamı önerirmisiniz ? eğer oluyor ve yaparsam uygulamalarda sorun olur mu ?
Teşekkkürler
Merhaba
Ben Mi Globe 10.3.1 stabil sürümünü kullanıyorum ve hem nova launcher hem de orjinal pixel live wallpaperları kullanarak arabirimi ve uygulamaları bayağı özelleştirdim. O yüzden Miui 11 stabil çıkana kadar komple format atmak istemiyorum. Aklıma takılan bazı sorular var tecrübeli...
Merhaba
Mi 8 SE İlk Alım Ve İlk Kurulumlar
isimli başlıkta "Yüklene Bilir Romlar" kısmına gelip buradan en sonda yer alan Mi-Globe ROM'unu (10.3 Stabil) kurmanızı öneririm. Hiç bir problem ile karşılaşmadım. Sanki Global ROM gibi problemsiz.