sezer1907 kullanıcısının son içeriği

1. sezer1907

Sohbet Sonunda Bende iPhone’cu Oldum

Evet arkadaşlar sonunda benide iPhone’cu yaptılar. Ekranı,arka camı kırık ve arka kamerası bozuk olan Note 9 Pro’dan iPhone 13’e geçiş yaptım. Telefon almak için birçok siteye girdim çıktım benim kriterlerimi karşılayan çoğu telefonun 15.000₺‘den aşağı olmadığını fark ettim ve birçok modelde...
  2. sezer1907

Yardım Note 9 pro android 12 uyumlu recovery

Magiski yeniden yüklemem gerekiyor ama orangefoxa girince dosyalar şifreli geliyor. Ekran kilidini kaldırdım,adb ile yeniden recovery yükledim değişen birşey olmadı. Şuanda orangefox yüklü ama dediğim gibi dosyalar şifreli. Android 12 miui 13.0.1 eea mi pilot sürüm kullanıyorum.
  3. sezer1907

Soru HyperX Cloud Stinger Core Wireless + 7.1 ne kadar eder?

Selam arkadaşlar, konu başlığındaki kulaklığa sahibim. Daha iyi bir kulaklığa geçmeyi düşünüyorum. Önce elimdeki kulaklığı satmak istiyorum ama ne kadar eder pek bilgim yok. Bana bu konuda yardımcı olabilir misiniz? Kulaklığı 22.10.2021 tarihinde Amazon'dan (satıcısı Amazon'un kendisi) almıştım...
  4. sezer1907

Soru Note 9 pro ne kadara satılır ?

Telefonun arka camı kırık,bl kilidi açılmış (2 yıllık garantisi vardı ama pek bir önemi yok galiba artık) bunların dışında herhangi bir sorunu yok. Kutusu, şarj cihazı var.
  5. sezer1907

MIUI 13 Mi 10T/Pro (Apollo) - China Rom (DEV) V13.0.0.1.1 İndirme Bağlantıları

Selamlar herkese cihazımız için stabil beta gibi bir güncelleme çıkmış sizlerle paylaşmak istedim. Henüz deneme fırsatı bulamadım merak edenler aşağıdaki linklerden indirip deneyebilir. China olduğu için Türkçe dil seçeneği olmayabilir. Yükleme Adımları ; 1) Recovery (TWRP) üzerinden hali...
  6. sezer1907

Çözüldü Note 9 pro bl kilidi

Selamlar, Note 9 pro nun bl kilidini açmak için başvuru yaptım ama aklıma birşey takıldı. Kilidi açmak için sim kartın sürekli takılı olması mı gerekiyor ? Telefon kutusunda kapalı konumda duruyor bu durumlar kilidin açılmasına engel olur mu ?
  7. sezer1907

Çözüldü Kilit ekranı fotoğraf hatası

Telefonu güncelledikten sonra bu sorun ortaya çıktı. Kilit ekranına bir fotoğraf ayarladığımda yakınlaştırıp ayarlıyor. Daha açıklayıcı olması için konuya ekran görüntüleri ekliyorum. Normalde olan görüntü 2. ekran görüntüsündeki gibi. Duvar kağıdını uygula diyene kadar normal görünüyor uygula...
  8. sezer1907

Yardım Sistem uygulamaları güncelleyici sorunu

Selamlar, Telefonu sıfırladım .(fabrika ayarlarına dön diyerek değil kendi stock recovery üzerinden) Sistem uygulamaları güncelleyicisine girdim tümünü güncelle dediğimde %0 oluyor ve ardından duraklatıldı diyor. Sistem uygulamaları güncelleyicisinin verilerini temizledim,komple telefondan...
  9. sezer1907

Satış Huawei Freebuds 4 Sıfır Ayarında

2 ay kullanıldı kutu,fatura, kılıf, orijinal kullanılmamış şarj kablosu herşeyiyle birlikte verilecektir kulaklık gümüş orman rengidir.(evde öylece duruyor kullanmıyorum) Huawei Türkiye'den alınmıştır 2 yıl garantilidir. Herhangi bir hasarı yok temiz kullanıldı. Yüksek kalitede bass ve gürültü...
  10. sezer1907

Çözüldü Mi 10T BL kilidi sorunu

Selamlar, Bl kilidini telefonu aldıktan sonra hemen açtım. (5 ay önce) Az önce tesadüfen geliştirici seçeneklerine girdim mi kilit açma durumuna baktım cihazınız kilitli diyor. Yardımcı olabilir misiniz ? Daha öncede xiaomi kullandım böyle bir durumla hiç karşılaşmadım.
  11. sezer1907

Yardım Kilit ekranı sorunu

Kilit ekranına duvar kağıdı ayarlıyorum 2. ekran görüntüsündeki gibi görünmesi gerekiyor ama 1. ekran görüntüsündeki gibi görünüyor. Tema değiştirdiğim için olabilir diye düşündüm ama varsayılan temaya tekrar döndüğümde bir sorun yoktu. Birden böyle oldu bir çözüm bulamadım.
  12. sezer1907

Çözüldü Google hesabı eklenmiyor

Telefonda birkaç uygulamayı adb ile sildim ve ayarlar kısmına girdiğimde google kısmı silinmiş. Google hesabı ile alakalı birşeyi silmedim. Nasıl çözebilirim bu sorunu ? Romu baştan yüklemek istemiyorum. EDİT = Gmail uygulamasını sileyim derken google play hizmetleri uygulamasını silmişim...
  13. sezer1907

Yardım Süper duvar kağıtları yok

Süper duvar kağıtları yüklü olmasına rağmen yok gibi görünüyor. Endonezya romu kullanıyorum. Nasıl çözebilirim bu sorunu ?
  14. sezer1907

Çözüldü Mi Box S IP TV Önerisi

Cihazı yeni satın aldık maçları ve ulusal kanalları izleyebileceğimiz ücretli/ücretsiz bir IP TV arıyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
  15. sezer1907

Yardım Wifi sorunu

Bu wifi ağının internet erişimi bulunmamaktadır hatası ile karşılaşıyorum sürekli. Romdan kaynaklanan bir sorun olduğunu düşünmüyorum birçok romda aynı hata ile karşılaştım. İşin garip tarafı internet var. Hatayı aldıktan sonra internet bağlantısı kopuyor. Bazen hatayı vermesine rağmen...
Üst Alt