Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar poco f1 cihazımda beta sürüm kullanıyordum rootlu , ancak dün global kararlı yazılıma geçeyim dedim ve geçtim sorun yok ama telefonu kapatıp açınca cihazımı bul uygulaması beklenmedik bir şekilde kapatıldı diye yazı geliyor ardarda ve cihaz bootloop oluyor twrp ye dönüyor. temiz...
Hocam submitted. Please wait for the review. Sayfasına geçemiyorum. Beklediğim onay mesajı degil normal kod gelen mesaj geliyor ancak next dedigimde ''Başvurunuzun IP numarası aştı'' şeklinde çince hata alıyorum devam edemedim malesef..
Merhaba arkadaşlar 2 gün önce mi6 aldım . Bootloader unlock yapmak istiyorum ancak bu telefon numarasına kod geliyor kodu giriyorum ip hatası veriyor telefon dan da bilgisayardan da denedim ama nafile google playde kaç tane vpn varsa indirdim öyle de denedim yine aynı hata artık bezdirdi.
Ne...