sezer.er kullanıcısının son içeriği

1. S

Diğer [ANA KONU] Poco F1 Kayıt Hakkında

Benim de poco cihazım var pasaport u olan biriyle ortak kayıt yapabiliriz
  2. S

Yardım Pocophone F1 Güncelleme Sorunu

Miflash ile global kararlı yazılımı flashlayin sorun çözülecektir hocam :)
  3. S

Yardım Cihazımı bul uygulaması beklenmedik bir şekilde kapatıldı

Hocam merhabalar miflash ile global kararlı son yazılımı flashlayarak durumu çözdüm. Bilginiz olsun istedim
  4. S

Yardım Cihazımı bul uygulaması beklenmedik bir şekilde kapatıldı

Merhabalar poco f1 cihazımda beta sürüm kullanıyordum rootlu , ancak dün global kararlı yazılıma geçeyim dedim ve geçtim sorun yok ama telefonu kapatıp açınca cihazımı bul uygulaması beklenmedik bir şekilde kapatıldı diye yazı geliyor ardarda ve cihaz bootloop oluyor twrp ye dönüyor. temiz...
  5. S

Yardım Mİ6 Unlock Ip Hatası

İndirdim yükleme aşamasında şu hatayı veriyor
  6. S

Denedim, Ancak arkadaşın söylediği vpn de artık çin mevcut degil.. Yardımın için teşekkürler, developer romu nereden indirebilirim acaba ?
  7. S

Soru Mİ 6 您所在的IP申请次数超标 ( Başvurunuzun IP numarası aştı) çözümü

Merhabalar mi6 aldım yeni dediğiniz vpn de artık çin serveri mevcut değil bu sorunu nasıl aşıcam ''Başvurunuzun IP numarası aştı'' yazıp duruyor ?
  8. S

Hocam submitted. Please wait for the review. Sayfasına geçemiyorum. Beklediğim onay mesajı degil normal kod gelen mesaj geliyor ancak next dedigimde ''Başvurunuzun IP numarası aştı'' şeklinde çince hata alıyorum devam edemedim malesef..
  9. S

Merhaba arkadaşlar 2 gün önce mi6 aldım . Bootloader unlock yapmak istiyorum ancak bu telefon numarasına kod geliyor kodu giriyorum ip hatası veriyor telefon dan da bilgisayardan da denedim ama nafile google playde kaç tane vpn varsa indirdim öyle de denedim yine aynı hata artık bezdirdi. Ne...
Üst Alt