sezaikoral kullanıcısının son içeriği

1. S

Uygulama Netflix HD mi 8 apk

Hd izleyemezsin Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  2. S

Yardım Şarj soketi bozuldu

Direk kendim götürsem beklesem alabilirmiyim usta kartal kvk servisine ? MI 8 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. S

Yardım Şarj soketi bozuldu

1 hafta önce aldığım mi8in şarj soketi bozuldu kvk garantili cihaz. Kaç günde yapılır acaba ? MI 8 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  4. S

Yardım Yapı Kredi cep

Bölgen Türkiye mi ? MI 8 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. S

Soru Mi 8 İçin 360 Nano Kaplama Var Mı?

Kılıf dediğin gibi kaba oluyor. Yakinda üretirler [emoji4] MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. S

Soru Mi 8 İçin 360 Nano Kaplama Var Mı?

Sticker var arka taraf için film yok henüz bende bulamadım MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. S

Soru Migrostan Mi8 Almak

8. S

Soru Mi 8 "Global versiyon" kullanan var mı?

bende bir problem yok MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. S

Soru Mi 8 "Global versiyon" kullanan var mı?

Ben kullanıyorum MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. S

Soru Mi 8 Alternatif Kamera Uygulaması

İndir telefonun güncelleyicisinden güncelle MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  11. S

http://bigota.d.miui.com/V9.6....4.0.OEAMIFD_c058900b27_8.1.zip MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. S

Aynen valla [emoji23][emoji23] MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  13. S

Güzellestirmeyi kapatabiliyoruz artik MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. S

Soru Pasaport Kayıt İşlemi Hakkında

Evet evet şimdi baktım 3 imeiye kadar kayıt oluyor mus MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. S

Soru Pasaport Kayıt İşlemi Hakkında

Eğer çift imei kaydı oluyorsa düzelir yakın zamanda MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üst Alt