sezai1989 kullanıcısının son içeriği

1. sezai1989

Yardım Redmi note 13 pro plus Sarj ve donma sorunu

Redmi note 13 pro plus cihazımı yeni aldım direnç kayıtlı şekilde. üzerinde bu şekilde yazılım ile geldi fakat şöyle bir sorunum var. Cihazın şarjı çok hızlı şekilde bitiyor ve menü geçişleri olsun program açıp kapatırken kasmalar var bu sorunu nasıl çözebiliriz yardımcı olursanız sevinirim
  2. sezai1989

Yardım Redmi note 9 kasma donma sorunu

Bende 9pro var kasma bendede var menü geçişlerinde ve herhangi bir programa girip çıktığım zaman yapıyor
  3. sezai1989

Yardım redmi note 9pro kasma sorunu

Arkadaşlar cihazım 11.0.5.0 güncelleme sonrası menü geçişlerinde ve herhangi bir programa giriş çıkışlarda kasma yapmaya başladı. Yeniden açıp kapatıyorum sorun yine aynı
  4. sezai1989

Uygulama GCam (7.3.020) Mod Redmi Note 9S (GÜNCEL)

Kardeşim gcam kurdum yalnız gcam in dosyasını bulamıyorum ne die kayıt oluyor xml dosyasını atamıyorum şuan
  5. sezai1989

Uygulama Mi Note 10/CC9 Pro Google Kamera

Kardeşim link çalışmıyor
  6. sezai1989

Yardım Mi note 10 güncelleme sonrası hatalar

Cümleten selamünaleyküm Arkadaşlar cihazıma 11.0.8 global kararlı güncellemesi geldikten sonra cihazımda belli başlı sıkıntılar olmaya başladı.şuan 11.0.9 var ve düzelmedi. Hatalar şu şekilde ... Kamerayı açınca ara ara foto çekme ikonu işlemiyor Ekran kilidi sesi ve diğer sesleri açıyorum yarım...
  7. sezai1989

Rom Redmi Note 8 Pro Global Kararlı 11.0.6.0 PGGMIXM İndirme Bağlantısı

Android 10 dağıtılmaya başlandı dior ama bi ses yok
  8. sezai1989

Yardım Miui 11 güncelleme sonrası hatalar!!!

Kardeşim yurt dışı cihaz daha imei atılmadı 8 ay kullanım süresi varmış
  9. sezai1989

Hard format nasıl atıcaz kardeşim
  10. sezai1989

Kardeşim cihazı yeni aldım mi11 dün güncelledim global cihaz. Sesi gerçekten çok az cihazın mi9t yi bırakıp geçtim bu cihaza format atmanın gerçekten ciddi anlamda faydası olurmu
  11. sezai1989

Merhaba arkadaş cihazım redmi note 8 pro miui 11 güncelleme sonrası şarjım çok çabuk bitmeye başladı ve hoparlör sesi az geliyor sesi çok net değil. Yardımcı olursanız sevinirim...
  12. sezai1989

Rom [Android Q]Mi 9TPro /K20 PRO MIUI 11 - Hindistan Stabil - V11.0.1.0 QFKINXM

Kardeşim bende miui 10.3.11 kararlı var bunu kurabilirmiyiz. Otadan gelicek olanla aynımı bu
  13. sezai1989

Yardım Mİ9T MİUİ 11 HALA GÜNCELLEME YOK

Arkadaşlar güncelleme hala gelmedi.
  14. sezai1989

Yardım Mi9t global MIUI 11 Karmaşası

Arkadaşlar indirme linki yokmu bunun ota üzerinden kursak
Üst Alt