Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Redmi note 13 pro plus cihazımı yeni aldım direnç kayıtlı şekilde. üzerinde bu şekilde yazılım ile geldi fakat şöyle bir sorunum var. Cihazın şarjı çok hızlı şekilde bitiyor ve menü geçişleri olsun program açıp kapatırken kasmalar var bu sorunu nasıl çözebiliriz yardımcı olursanız sevinirim
Arkadaşlar cihazım 11.0.5.0 güncelleme sonrası menü geçişlerinde ve herhangi bir programa giriş çıkışlarda kasma yapmaya başladı. Yeniden açıp kapatıyorum sorun yine aynı
Cümleten selamünaleyküm
Arkadaşlar cihazıma 11.0.8 global kararlı güncellemesi geldikten sonra cihazımda belli başlı sıkıntılar olmaya başladı.şuan 11.0.9 var ve düzelmedi.
Hatalar şu şekilde ...
Kamerayı açınca ara ara foto çekme ikonu işlemiyor
Ekran kilidi sesi ve diğer sesleri açıyorum yarım...
Kardeşim cihazı yeni aldım mi11 dün güncelledim global cihaz. Sesi gerçekten çok az cihazın mi9t yi bırakıp geçtim bu cihaza format atmanın gerçekten ciddi anlamda faydası olurmu
Merhaba arkadaş cihazım redmi note 8 pro miui 11 güncelleme sonrası şarjım çok çabuk bitmeye başladı ve hoparlör sesi az geliyor sesi çok net değil. Yardımcı olursanız sevinirim...