Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kolay gelsin arkadaşlar. Yurtdışından HTC M9 hediye telefon geldi. Telefon da Türkçe dil yok. Telefonuma Türkçe dil yüklemeye yardımcı olabilecek kimse varmı acaba?
bilgisayar 64 bit. tek sorun olan şey komut isteminde adb devices yazdığımda videolu anlatımdaki gibi driverları yüklemedi. ondan sonrada unlock olmadı haliyle. %50 de hata verdi
telefonumda miui 8.0.10.0(MAACNDH) çin stabil rom var. telefonuma global sürüm yüklemek istiyorum. bootloader kilidini kaldırmaya çalıştım ancak kaldıramadım. yardımcı olabilecek bir arkadaş varmı acaba ?
hocam adımları tek tek yaptım. komut isteminde adb devices yazdım. ondan sonra driverlari yüklemedi. ayrıca daha sonraki komutları vermeme ragmen telefonu unlock etmedi. sorun nedir acaba
18 aydır mi4 kullanıyorum. çin romu yüklü iken telefonda herhangi bir sorun olmuyordu. yani ansınız uygulama kapandı falan olmuyordu. global rom da ise ara sıra uygulamalar kendinden kapanabiliyor. başkada bir sorun yaşamadım