seyyah_41 kullanıcısının son içeriği

1. seyyah_41

Soru Operatör Adı Gösterme/Gizleme

Telefon mi6 miui 10 kararlı. Ben de operatör adını göremiyorum
  2. seyyah_41

Güncelleme MIUI 10 Global Kararlı [Stable] ROM Güncellemesi

Hocam ben global beta rom kullanıyorum. Recovery olarak yüklemiştim. Boot yada kilidi açmadan yüklemiştim. Şimdi tekrar stabil dönmek istiyorum. Zip dosyasını indirip güncelleyiciden yapabilir miyim.
  3. seyyah_41

Rom Mi 6 Global Kararlı MIUI 10 V10.3.1.0 OCAMIXM İndirme bağlantısı

Şimdi ben bu linki indirip güncelleyiciden direk yükleyebilir miyim. Boot kilidi kapalı. Root yapmadım, sadece global beta rom indirip zip dosyayı kurmuştum. Şimdi tekrar stabil roma dönmek istiyorum. Stabil romu zip olarak indirip kursam sıkıntı olur mu. Beta romu öyle yüklemiştim
  4. seyyah_41

Yardım Global kararlı roma geçmek istiyorum

Yani her hsngibir sorun olmaz değil mi
  5. seyyah_41

Kilidi açtıktan sonra sadece zip dosyasını indirip güncelleyiciden yapabilir miyim 1555392751 Beta romu yüklerken sadece zip indirip kurmuştum. Şimdi neden farklı işlemler yapmam gerek. Tok mu bu işin bir kolay yolu 1555392758 Beta romu yüklerken sadece zip indirip kurmuştum. Şimdi neden farklı...
  6. seyyah_41

Kilidi açtıktan sonra sadece zip dosyasını indirip güncelleyiciden yapabilir miyim
  7. seyyah_41

Arkadaşlar ben cihazın kilidi falan açmadım. Root yapmadım sadece global beta rom indirip güncelleme aracından seçip güncelledim. Şimdi bu son güncelleme den Sonra şarj dayanmıyor. Ben tekrar global kararlı roma nasıl geçerim. Global beta roma geçerken yaptığım gibi sade zip dosyasını indirip...
  8. seyyah_41

Soru Mi6 9.4.11 global Beta

Arkadaşlar ben cihazın kilidi falan açmadım. Root yapmadım sadece global beta rom indirip gün elleme aracından seçip güncelledim. Şimdi bu son güncelleme den Sonra şarj dayanmıyor. Ben tekrar global kararlı roma nasıl geçerim. Global beta roma geçerken yaptığım gibi sade zil dosyasını indirip...
  9. seyyah_41

Rom Mi 6 Global Beta ( Miui 10 )

Değil baktım. Normal güncelleme MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. seyyah_41

Bu gün 1.7 gb güncelleme geldi. Beta ya. Var mı değişiklik MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  11. seyyah_41

Soru Miui 11 ne zaman dağıtılır, bilen var mı

Arkadaşlar, miui 11 golabal beta ne zaman dağıtılır. Çalışmalar başlamıştı galiba MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. seyyah_41

Şimdi baktım 9.1.10 güncellendi gelmiş. Deneyen var mı MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  13. seyyah_41

Soru MI6 Android 9 Pie

Şimdi baktım 9.1.10 güncellendi gelmiş. Deneyen var mı. Nasıl MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. seyyah_41

Soru MI6 Android 9 Pie

9.2.2 global kararlı yoksa betadan mı bahsediyorsunuz. Ben de pil performansından sıkıntılıyım. 4g pil acayip hızlı bitiyor. Gece şarjdan çekiyorum sabaha 90 lira gelmiş oluyor şarjım. 9.2.2. Ye nasıl geri dönerim. Global stabilize roma. Şuna global beta kullanıyorum MI 6 cihazımdan Tapatalk...
  15. seyyah_41

Mod (31.01.20) Oreo-Pie - Mi 6 Kamera İçin All İn One Miui 10 (AI-Sahne modları-Camera2api-60FPS...)

Ben de miu beta kullanıyorum. Goglle kamera kurabilir miyim MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üst Alt