Seymenss kullanıcısının son içeriği

1. Seymenss

Yardım Redmi note 9 pro kasma sorunu

youtube vanced vanced manager kullanıyorum apk olarak kurduğum başka herhangi birşey yok sadece yeni security kurunca game turbo ekranı değişti ordaki performance ayarı balancedde kalmış performansa aldım deniyorum umarım arayüz kasmalarını da çözebilirim
  2. Seymenss

Yardım Redmi note 9 pro kasma sorunu

Cihazı ilk aldığımda miui 11 vardı cihazı isteyerek bile kastıramıyorken miui 12 geldiğinden beri çok kasıyor tekrar miui 11 e döndüm kasmalar bitmedi hala takılmalar devam ediyor forumdan destek alarak miui 12.5 hindistan rom kurdum lakin cihazda değişen hiçbirşey olmadı herkes överken miui...
  3. Seymenss

Yardım Global romdan hindistan roma geçmek

yine error verdi ama 12.5 u başarılı bir şekilde kurdum performans hakkında şu anda birşey söylemem yalan olur ilerki 1 gün içinde performans hakkında görüşlerimi paylaşacağım
  4. Seymenss

teşekkürler deneyip sonuçları paylaşacağım
  5. Seymenss

Cihazım Rn9 Pro daha önce birkaç kez miflash tool ile global rom arasında geçiş yaptım miui 12 miui 11 şeklinde 12.5 güncellemesi global roma gelmedi bende hindistan romu kurmak istiyorum herhangi bir sorunla karşılaşırmıyım son olarak da miflash ile yaklaşık 4 kere rom atma işlemi yaptım her...
  6. Seymenss

Yardım Redmi Note 9 Pro güncellemeden sonra sistem bütün alanı kullanıyor

redmi note 9 proya 12.5 güncellemesini mifirm ile mi yüklediniz acaba
Üst Alt