seymalios kullanıcısının son içeriği

1. S

Yardım K20 pro kapandığında açılma ekranında takılı kaliyor

açılmıyor hocam forumdaki Redmi K20 Pro / Mi 9T Pro EEA Kararlı MIUI 10.3.4.0 PFKEUXM Fastboot Rom - Recovery - Ota İndirme Bağlantıları yuklesem olurmu
  2. S

Bu açılmadığı ekranda açma ve üst tuşuna basarak bı menü geliyor ya oradan kurdum
  3. S

Telefon kapanıp açıldığında siyah açılma ekranında takılı kalıyor çok anlamiyorum bı beta rom kurdum sonra böyle oldu
  4. S

K20 pro beta room yükledim daha sonra duzeltemedim telefon kapancak diye korkuyorum uzaktan programsal destek vercek telefoncu yada İstanbul'da yaptirabilcegim bı yer varmı acaba
  5. S

Ana Başlık Mi9T Pro ve K20 Pro Kullanıcı Yorumları ve Öneriler [ Madalya Ödüllü ]

k20 pro ile aranızdayım tek sıkıntım telefon kapandığında tekrar rom atmadan acılmıyor hayırlı gunler
  6. S

Çözüldü k20 pro açılma ekranında kaldı

hocam haloldu sağolasın
  7. S

yok direk fastboot açılıyo 1566076782 aa evet açıldı hocam
  8. S

hocam son sürümü yüklemek için kurtarma seçeneklerinden resetledim daha sonra görmemeye başladı çok anlamıyorum açıkcası bilmeden kalkıştım bu işlere allah rızası için yardım etcek biri time wiper vs indirip
  9. S

iyi günler hocalarım k 20 pro açılma ekranında kaldı ve açılmıyor ayrıca fastboot modunda bile bilgisayar görmüyor allah rızası için yardımcı olurmusunuz
Üst Alt