seyitsenturk kullanıcısının son içeriği

1. S

Yardım Bildirim gelmiyor

teşekkürler hocam ama maalesef rootlu değil cihaz
  2. S

Yardım Bildirim gelmiyor

uyku modu yok etkileşimsiz mod var orda k modda kapalı zaten maalesef öyle de olmuyor
  3. S

Yardım Bildirim gelmiyor

maalesef işe yaramıyor
  4. S

Yardım Bildirim gelmiyor

merhaba arkadaşlar cihazı MIUI 12 Sürümünde yaklaşık 2 aydir düzgün bildirim alamıyorum. WhatsApp, Instagram'dan bildirim geliyor mesela ama Twitter, Snapchat, mail vs. daha bir çok uygulamadan bildirim alamıyorum. Her şeyi açtım otomatik başlatma, pil kısıtlanması yok bildirimleri göster açık...
  5. S

Yardım kilit ekranı saat boyutu

teşekkürler
  6. S

Yardım kilit ekranı saat boyutu

arkadaşlar duvar kağıdı yaparken Önizleme olarak saat şu şekilde çıkıyor fakat uyguladıktan sonra klasik ince şekilde oluyor nasıl saati bu şekilde ayarliyabilirim
  7. S

Tema İOS Tema Global ve Custom Kullanan Arkadaşlar İnceleyebilir.

mağazada bulamayanlar bölgeyi hindistan yapsın öyle çıkar
  8. S

Yardım ios bildirim

arkadaşlar kilit ekranında ios gibi bildirimleri tek tek görebilme ihtimalimiz var mi her mesaj için ayrı baloncuk gibi
  9. S

Yardım designer hesabı kullanma

arkadaşlar designer hesabı açtım bugün Xiaomi den onay maili geldi artık mtz temaları sorunsuz bir şekilde uygulayabilir miyim eski temaya dönmez değil mi ?
  10. S

Yardım Miui 11 pil sorunum

evet hocam hattım tt 1573491703 uygulama ve fotoğraf verilerimi kaybetmek istemiyorum açıkcası o yüzden alternatif yol arıyorum hocam ya
  11. S

Yardım Miui 11 pil sorunum

telefonu güncellemeden önce rahat 5 6 saat ekran süresi alıyordum şuan ki durum böyle ne yapmam gerekli telefon mi 8
  12. S

Yardım iPhone x gibi alt çizgi

arkadaşlar iPhone x de home tuşu yerine koyulan çizgi gibi bir çizgi uygulayabilir miyim telefonum mi 8
  13. S

Soru Şu temayı markette bulabilir miyiz

arkadaşlar şu temayı nasıl bulurum markette
  14. S

Soru temanın varsayılana dönmesi

arkadaşlar bildiğiniz gibi mtz olarak tema kurdugumuzda bir süre sonra telefon eski temayı yüklüyor acaba bunun çözümü var mı? Miui 11 kullananlarda da bu problem var mı acaba
Üst Alt