Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba, repairı 10 ay önce kendim atmıştım miui 12 ye geçmeden önce böyle bir problemim yoktu. Bekleme ve gece şarja takmadan bıraktığım da şarj anormal gidiyor, yaklaşık 70 e filan iniyordu. Hard reset, aynı sürümü yüklemeyi vs denedim qcnyi kendi orijinal dosyasıyla yapmıştım modem kodları da...
Yeni Konya stadyumun karşısında Selçuker Center'ın içinde Kılıf Sepeti var. Tavsiye ederim dürüst ve müşteri memnuniyetini önemseyen kişiler çalışıyor. Ben onlardan aldım arkadaşlarımda oradan aldı memnunuz.
hocam uygulamarın bildirimlerinde renkler farklılık gösteriyor ve bazen siyah üstüne siyah beyaz üstüne beyaz geliyor bazen açık mor oluyor cihazdan kaynaklanıyor olabilir peki ekran boyutuna yapabileceğimiz bir şeyler var mı?
iyi akşamlar üstadlar mi9te için hazırlanmış bir tema var ekranın aşağı kısmı gözükmüyor, kilit ekranında bir yazı var ve bildirim ekranında renk problemi var, temayı çok sevmiştim animasyonu çok çok iyi lütfen yardımcı olun. Şimdiden teşekkür ederim.
indirme linki
mağazada mi9te diye...