Seyirciyok kullanıcısının son içeriği

1. S

Yardım OTG yedekleme

telefonun ayarlarını programları yada bir kısmını vs otg usb belleğe yedekleme imkanı varmı ? telefonun kendi özelliklerinden yada başka root bl vs gerektirmeyen benim gibi normal kullanıcılar için basit bir yöntem varmı
  2. S

Soru Çift GPS şarj dayanımını etkiliyormu

test eden bilgi sahibi olan yokmu bu konuda
  3. S

Soru Çift GPS şarj dayanımını etkiliyormu

çift gps in avantajları dezavantajları nedir şarj süresine ve gps isabet oranına ne gibi etkileri var deneyen bilen arkadaşlar yardımcı olabilirmi
  4. S

Soru VoWifi modem ayarları

"turkey" yazanı bul yada senin hattına uygun farklı birtane deneyebilirsin ben turkiye seçtikten sonra geri "commercial config" seçtim çalışıyor eu vodafone volte turkey yazıyor uzantısında bunu yada benzer bikaçını avrupa olanlarını dene geri commerciale çek tick işaretlemeniz yeterli ekstra...
  5. S

Soru Mİ9T PRO Sim 2 VoLte kullanma

https://forum.miuiturkiye.net/konu/vowifi-modem-ayarlari.59669/
  6. S

Yardım Mi 9T Pro Wofi Nasıl Açılır

enable disable olarak yazarsa doğru diyorsunuz benide şaşırtmıştı fakat WAS disable WAS enable gibi yazıyor is enable yazsa haklısınız yani kapalıydı açıldı / açıktı kapandı gibi biraz saçma geldi banada biraz kafa karıştırıcı ama öyle yapmışlar
  7. S

Yardım Mi 9T Pro Wofi Nasıl Açılır

bende başka arkadaşların paylaştıklarını uyguladım oldu ve doğruymuş herhalde vowifi çalışıyor turkcell içinde ayarlar vardır program içinde listeden araştırın
  8. S

test için uçak moduna aldım teşekkür ederim bilgilendirme için
  9. S

wireles kapadım H+ 3G falan yazıyor ama volte göremedim henüz bulunduğum yerden sinyal zayıf olduğundan olabilirmi sinyalin güçlü olduğu biryerde yazar mı ?
  10. S

QuickShortcutMaker kullanarak modem ayarlarını yaptım programın arama kısmına "modem config" yazınca vodafone türkiye "turkey" (yol uzantısı eu/vodafone/volte ) ayarları çıkıyor seçtim telefonun kendi ayarlarından volte vs etkin ve seçenek wifi üstünden olarak seçmiştim vowifi sembolü sanırım...
Üst Alt