Seyfullah1946 kullanıcısının son içeriği

1. S

Yardım özel rom'u stok kurtarma kurulu recovery ile fabrika ayarlarına sıfırlayabilir miyim?

özel rom'u stok kurtarma kurulu alan recovery ileolarak fabrika ayarlarına sıfırlayabilir miyim?
  2. S

Yardım Stock rom yükleme

Telefonumun hafızasına yüklemiş olduğum Stock romu format data yaparak silinmeden nasıl kurarım hafıza kartım bilgisayar im yok
  3. S

Yardım Orenge fox şifreyi kabul etmiyor

Orenge fox şifreyi kabul etmiyor telefonun şifresini değiştirdim Google hesabı mi hesabını kaldurdım Fox dosyası dışında hiçbir dosya gözükmüyor
  4. S

Yardım Orengefox şifre hatası

Orengefox şifreyi hiçbir şekilde kabul etmiyor telefonun şifresini Google hesabını mi hesabını kaldırdım şifreyi değiştirip denedim orengefox dosyaları görmüyor
  5. S

Yardım Yazılım düşürme

Android 12 den Android 9 za düşürürsem herhangi bir sorun yaşarmıyım
  6. S

Yardım Şarzı yüzde 48 den sonra olmuyor

Redmi note 8 yüzde 48 den sonra şarz olmuyor tekrar taktığımda kaldığı yerden devam ediyor
  7. S

Yardım Android 10 miui 12.5 sonrası yavaş şarj oluyor

PaintYourAndroid miui 12.5 Android 10 romunu kurduktan sonra yavaş şarj olmaya başladı sonrasında firware flasladım fakat çözüm olmadı
  8. S

Soru Ota güncellemesi imeli silermi

Redmi note 8pro telefonuma miui 12 güvenlik yaması güncellemesi geldi güncelleme sonrası imeil silinirni
  9. S

Yardım Çin ve global firmware den hangisini flashlamalıyım

Firmware hangi romlarda flashlamalıyım çin ve global firmware den hangisi flashlanır
  10. S

Yardım Firmware nasıl flaslanır hangi romları yüklerken flashlamalıyım

Miui 12 eu Android 9 rom yüklü telefonuma Android 10 havoc os rom yüklemek istiyorum daha önce aşırı geç şarz olması sebebiyle bu roma dönmüştüm firmware yi rom ile flashlarsam herhangi bir sorun ile karşılaşırmıyım
  11. S

Yardım Stock recoveriyi nasıl yükleyebilirim

Telefona rom yüklemek artık hastalık haline geldi recoveriyi kaldırmak istiyorun stok recoveriye nasıl geçiş yapabilirinm
  12. S

Yardım rom sonrası şarz olmuyor

lineage os rom yükledim telefonu şarzaa taktım herhangi bir sorun yok daha sonra gappsın twrp üzerinden flasladıktan sonra çok geç şarz olduğunu fark ettim 24 saate anca doluyor
  13. S

Yardım Fastboot modunda 20 saniye sonra çıkıyor

Xiaomi redmi 5 plus telefonumda twrpden format atmadan stok roma geçiş yaptım fastboot modunda 20 saniye sonra çıkıyor bölge çin gözüküyor bazı uygulamalar çalışmıyor
  14. S

Soru Mi asistan eu rom yükleme

Xiaomi redmi 5 plus telefonumda mi pc suiteden eu rom yüklersem herhangi bir sakıncası olurmu mi asistan recovery
Üst Alt