Seyfo1 kullanıcısının son içeriği

1. S

Yardım Play Store sürüm yetersizliği

Merhaba cihazım Android 12 sürümünde bazı uygulamalarda sürüm sorunu veriyor. Bir de bayağıdır telefonumda yüklü olan uygulamayı güncellemek için Play Store'a gittiğim zaman bu uygulama artık cihazınıza uyumlu değil diyor. Android sürümüm o kadar düşük değildir bence, bunu düzeltmenin yolu yok...
  2. S

Soru 10.000 TL'ye alınabilecek en iyi telefon

Sizce bu fiyata en iyi hangi telefon olur
  3. S

Tavsiye Kulak üstü kulaklık önerisi

Hocam tekrardan merhaba, tavsiye ettiğiniz kulaklığı biraz daha araştırırken bazıları anker q21i NC almamı önerdi fiyat olarak aynı ve ses kalitesi daha iyiymiş bu kulaklık hakkında bilginiz var mı?
  4. S

Yardım Direnc sonrasi imei

Güncelleme yaparsanız büyük ihtimal imei gider, herhalde direnç işlemi başarısız olmuş size yazılım yolu ile imei atmışlar keşke direnç işlemine hiç bulaşmasaydınız
  5. S

Tavsiye 8000-9000 ₺ Yurtdışı cihaz önerisi

13 pro 5g büyük ihtimal yazılımla IMEI atabilirsiniz hatta xiaominin çoğu cihazına yazılım ile imei atılabiliyor
  6. S

Eğer alacaksanızda direnç işlemi önermem yazılım ile imei atmak 10 dakikanızı almaz
  7. S

Yani kullanmadım ama büyük ihtimal IMEI sorunu yoktur klasik 120 gün süresi var yurtdışı cihaz olduğu için, 300-500 TL harcayıp IMEI atarsın, eski telefonunkinide atabilirsin ama eskisininkini atacaksan o telefonu birdaha kullanmaman lazım
  8. S

Yardım Mi TV box S 2nd Gen ürünüm bozuldu

Mi box'um sıradan bir kullanım anında bozuldu kabloyu taktık ve boxun ışığı yanmıyordu 2 yıl garantisi var diye biliyorum. Ocak ayında almıştım, kutusu ve garanti belgesi kaybolmuş ama faturam var ne yapmam gerekiyor?
  9. S

Ben redmi note 13 pro 5g öneririm
  10. S

Geçmiş olsun, yardımınız için teşekkürler hocam birde sizin önerdiğiniz hybrit modeli dimi hocam https://ty.gl/4f3mq7akwwvrz
  11. S

Teşekkürler hocam sizin önerdiğiniz QCY H3 daha iyi gibi geldi birde şunu farkettim H3 kulak çevreleyen H2 Pro ise kulak üstü kulaklık, ben kulağımın üstüne baskı yapmasını istemiyorum çünkü uzun kullanımda biraz ağrıtıyor, sanırım kulak çevreleyen kulağa baskı yapmayıp kulağı içeriye oturtuyor...
  12. S

Tavsiye için teşekkürler hocam ona bakarken trendyolda birde QCY H2 pro gördüm onunda yıldız oranı iyiye benziyor onu önerir misiniz peki https://ty.gl/8nh5b1f72y92o
  13. S

Merhaba, günde 4-5 saat boyunca kulaklık kullanacağım. Geçen yıl bir tanesini kullanmıştım, çok kalınca kulağımı ağrıtıyordu. Biraz küçüktü, ondan olabilir. Kulağı ağrıtmayacak, tam oturan rahat bir model istiyorum. Bluetooth bağlantılı olursa daha iyi olur. Teşekkürler
  14. S

Soru Baseus şarj iyi mi?

Anladım hocam en azından aklımda bulunsun eğer alırsam orjinal yerine bunu alırım 😀, teşekürler
  15. S

Soru Baseus şarj iyi mi?

Fiyatı orjinal ile aynıymış hocam ben biraz daha alternatif olsun diye baseus mcdodo gibi markaları düşünmüştüm
Üst Alt