Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba cihazım Android 12 sürümünde bazı uygulamalarda sürüm sorunu veriyor. Bir de bayağıdır telefonumda yüklü olan uygulamayı güncellemek için Play Store'a gittiğim zaman bu uygulama artık cihazınıza uyumlu değil diyor. Android sürümüm o kadar düşük değildir bence, bunu düzeltmenin yolu yok...
Hocam tekrardan merhaba, tavsiye ettiğiniz kulaklığı biraz daha araştırırken bazıları anker q21i NC almamı önerdi fiyat olarak aynı ve ses kalitesi daha iyiymiş bu kulaklık hakkında bilginiz var mı?
Güncelleme yaparsanız büyük ihtimal imei gider, herhalde direnç işlemi başarısız olmuş size yazılım yolu ile imei atmışlar keşke direnç işlemine hiç bulaşmasaydınız
Yani kullanmadım ama büyük ihtimal IMEI sorunu yoktur klasik 120 gün süresi var yurtdışı cihaz olduğu için, 300-500 TL harcayıp IMEI atarsın, eski telefonunkinide atabilirsin ama eskisininkini atacaksan o telefonu birdaha kullanmaman lazım
Mi box'um sıradan bir kullanım anında bozuldu kabloyu taktık ve boxun ışığı yanmıyordu 2 yıl garantisi var diye biliyorum. Ocak ayında almıştım, kutusu ve garanti belgesi kaybolmuş ama faturam var ne yapmam gerekiyor?
Teşekkürler hocam sizin önerdiğiniz QCY H3 daha iyi gibi geldi birde şunu farkettim H3 kulak çevreleyen H2 Pro ise kulak üstü kulaklık, ben kulağımın üstüne baskı yapmasını istemiyorum çünkü uzun kullanımda biraz ağrıtıyor, sanırım kulak çevreleyen kulağa baskı yapmayıp kulağı içeriye oturtuyor...
Tavsiye için teşekkürler hocam ona bakarken trendyolda birde QCY H2 pro gördüm onunda yıldız oranı iyiye benziyor onu önerir misiniz peki
https://ty.gl/8nh5b1f72y92o
Merhaba, günde 4-5 saat boyunca kulaklık kullanacağım. Geçen yıl bir tanesini kullanmıştım, çok kalınca kulağımı ağrıtıyordu. Biraz küçüktü, ondan olabilir. Kulağı ağrıtmayacak, tam oturan rahat bir model istiyorum. Bluetooth bağlantılı olursa daha iyi olur. Teşekkürler