Seyfo1 kullanıcısının son içeriği

1. S

Yardım Reklam virüsü sorunu

Merhabalar redmi note 11 pro var herhalde virüs bulaşmış dakika başı videolu reklam çıkıyor videolar izledim ayarlardan msa, miui daeomon falan kapattım ama hala reklam çıkıyor ne yapmalıyım?
  2. S

Tavsiye S25 ultra vs iPhone 15 pro Max

Merhaba arkadaşlar şuan halihazırda RN 12 Pro 5g kullanıyorum telefon günlük kullanım için güzel hiçbir sorunu yok ama kamera kalitesi malesef berbat denilebilecek seviyede bu yüzden kamerası sağlam ve kaliteli bir cihaza geçmeyi düşünüyorum aklımda 15 pro Max vardı bazı kişilerde s25 ultranın...
  3. S

Yardım Backlight nedir

Merhaba arkadaşlar bozuk bir telefonum vardı şarj soketi ve bataryası değişecekti listeyi bana yazdıkları sırada onların arasına backlight değişimi (opsiyonel) yazdılar ekranda hafif leke varmış o tam olarak ne oluyor panel mi oluyor sizce değiştireyim mi?
  4. S

Yardım Sim kart kızağı açılmıyor

Merhaba arkadaşlar telefonumun 120 günlük süresi doldu sim2 ye geçeyim dedim ancak sim kartı kızağındaki deliğe iğne sokuyorum açılmıyor bastırıyorum yine açılmıyor nasıl açacağım bunu
  5. S

Yardım Telefonum kapandı

Merhaba arkadaşlar telefonum bugün kapandı normalde yasaluyarıdan 1 ay kaldı tarzında mesajları geliyordu buda 120 gün geçtiği için kapandı sanırım şimdi hat yok mecbur olarak 2. Sim hattına mi geçmem lazım başka bir yöntem var mı ayrıca bişey daha soracağım telefonda hat gittikten sonra wifiye...
  6. S

Soru Mi box

Merhabalar android özelliğine sahip olmayan bir televizyonum var içerisinde ara sıra film izlemek ve YouTube'da takılmak için Tv box almak istiyorum şimdi bir ürün buldum sizce bunu almak mantıklı mı yoksa sizin önereceğiniz ürün var mı Link: https://ty.gl/yc7z6rjugh
  7. S

Çözüldü 120 gün kullanım süresi ne zaman gelecek

Merhaba, benim cihazımın 120 günlük kullanım süresi 1 ocakta doldu ve hat kapandı yılbaşında yenileniyor diye biliyorum ne zaman aktif olacağını nereden görebilirim eğer yenilenmeyecekse sim 2 ye takmak zorundayım
  8. S

Yardım IMEI 120 gün

Merhaba arkadaşlar benim cihazım yurtdışı hattımı 4 ay önce taktım, uyarı geldi 60 gün kullanım süresi kaldı diye 60 günün sonu 31 aralığa denk geliyordu o gün kapanmadı ama bugün kapandı merak ettiğim şey şimdi tekrar 120 gün kullanım süresi yenilenecek mi yoksa 2. Hatta mi takmaliyim
  9. S

Yardım Acil orjinal mi çakma mı?

Merhaba arkadaşlar yeni bir adaptör ve şarj kablosu aldım orjinal mi çakma mı bilmiyorum 67 w Max şarj ediyor kasası orjinale benziyordu ağırlığı güzel hafif değil ama yazıları ellediğim zaman hissediyorum eski adaptörde o kadar hissedilmiyordu sanki içine işlenmiş gibiydi ama bu böyle değil...
  10. S

Yardım 120 gün kullanım süresi

Merhaba arkadaşlar benim cihazım yurt dışı sim kartım 1. Hata takılı bugün itibari ile 120 günlük kullanım süresi doluyor sim kartını 2. Yuvaya takmama gerek var mı yoksa bugün yılbaşı ile yenilenecek mi
  11. S

Yardım Hangisi orijinal hangisi sahte?

Merhaba arkadaşlarlar adaptörüm yere düşüp hasar aldığı için turbo özelliğini kaybetti bende orjinal bir adaptör bulmaya çalıştım ve orjinal diye yeni bir adaptör aldım ama sahte mi orjinal mi bilmiyorum Fotoğraflardaki adaptörlerden alt taraftaki telefonla birlikte gelen adaptör üst taraftaki...
  12. S

Yardım Orjinal 67w adaptör ve şarj kablosunj nereden bulabilirim

Soru başlıkta teşekkürler adaptörümun üzerine bir eşya düştü kablosu kırıldı ayrıca adaptör turbo şarj etmiyor normal hızlı şarj ediyor orjinal hicbiyerde stok yok nereden bulabilirim
  13. S

Yardım Orjinal şarj kablosunu nasıl anlayacağım

Merhaba arkadaşlar dün şarj aletimin üzerine bişey düştü ve kablosu kırıldı şimdi yeni bir kablo aldım orjinal olup olmadığını nasıl anlayacağım yardımcı olur musunuz adam kablonun kutu çıkması olduğunu söyledi orjinal dedi komşum zaten eğer orjinal değilse değiştirebilirim
  14. S

Yardım Asus ROG Phone 7 IMEI Ücreti

Merhaba arkadaşlar benim tanıdığım birisi kendine yurtdışı cihazı Asus Rog phone 7 almış IMEI attırmak için telefonculara gitmiş telefoncu sürekli 2000 lira istemiş toplamda 10-15 lira vermiş yok entegre takıyoruz parça takıyoruz, Mardin'e yazılım atmaya göndericez demiş ve eğer para eksik...
  15. S

Yardım Asus Rog phone 7

Merhaba arkadaşlar Arkadaşım Asus Rog phone 7 satın aldı telefon turkiyede satılmıyor, telefonu aldı ancak telefona IMEI atmak istemiş telefoncu bootlader kilidi kapalı demiş IMEI atamayiz demiş bu telefonu kullanabilir mi?
Üst Alt