seyamkk kullanıcısının son içeriği

1. seyamkk

Rehber Pilinizin Gerçek Değerini Öğrenin

Merhaba arkadaşlar aşağıda anlatacağım konu sayesinde pilinizin gerçek (mah) değerini öğrenebilirsiniz. Öncelikle ihtiyacımız olan ufak bir cihaz var ben bu cihazı daha önce 18650 pillerin gerçek değerini öğrenmek için satın almıştım daha sonra bu işlemin telefon bataryaları içinde mümkün...
  2. seyamkk

Note 12 Pro/Pro 5G/Plus 5G Ekran süresi

Evet arkadaşlar pek çok sayfada herkes kendi kullandığı cihazın ekran süresini paylaşıyor biz neden paylaşmıyalım😁 Bu konu altında herkez kullandığı cihazın ekran süresini paylaşsın hemde fikir alışverişi yaparız 👍 Cihazım Redmi note 12 pro 5G 8/128 Global 14.0.6 Full Bluetooth akıllı saat ve...
  3. seyamkk

Çözüldü Sıcaklık normal mi ?

Merha bir kaç gün önce redmi note 12 pro 5g aldım cihaz oldukça güzel ve akıcı yannıs sıcaklık seviyesi bana biraz fazla gibi geldi normal kullanımda internette gezerken felan bu sıcaklıklara çıkıyorum. Bu cihazı kullanan diğer arkadaşlar da bakarsa sevinirim sizce normal mi ?
  4. seyamkk

Rom Xiaomi Redmi 8A Eu Rom 11.0.10.0

Xioami.Eu rom, içinde bir çok özelleştirme seçeneği bulunan, Custom rom tadında, Çin developer temel bazlı, özelleştirilen bir Rom'dur... Cihazınızın Bootloader Kilidi açık,TWRP Recovery yüklü olmalıdır... Bootloader kilidi açmak için Twrp yüklemek için Kurulum Twrp üzerinden Wipe>Advanced...
  5. seyamkk

Rehber Redmi 8a Gcam Kurulum Rehberi

Merhaba arkadaşlar bu konuda sizlere redmi 8a'da Gcam kullanımı ve buna mutakip en güzel fotoğrafı elde etmeniz için gereken ayarları göstericem. Öncelikle aşağıda verdiğim Apk'yı indirin. Gcam 3.2x Ardından direk olarak apk'yı yani Gcam'i kurabilirsiniz başka herhangi bir modül vs. Gerek...
  6. seyamkk

Satış Mi Max 2 4/64 Siyah

Herkeze iyi forumlar. Gözüm gibi baktığım "Kral"ımı satışa çıkardım. Telefonun ekranında en ufak bir cizik yoktur. Yan üst kısımları ve arka kapakta kullanıma bağlı olarak çok küçük soyulma vardır. Sebebi eski kılıf biraz büyük olduğu için telefon kılıfın içinde oynuyordu. Şuan heavy armor...
  7. seyamkk

Rom Mi max 2 için room önerisi

Eu beta 9.8.29
  8. seyamkk

Haber İstanbul Bilişim Ürün GÖNDERMİYOR

Bende bir arkadaşa burdan redmi 7a aldım bayada uygundu 20 gün geçti ürün halen gelmedi sonra beni aradılar 3 Aralık'ta gönderebiliriz dediler. Yani eyer ürün gelirse 37 günde elime ulaşmış olucak haha-- açıkcası büyük ihtimal dolandırıldık ürünü 700TL ye almıştım sikayetlere bakıyorum da...
  9. seyamkk

MIUI 11 Mi Max 2 Global Kararlı V11.0.2.0 NDDMIXM İndirme Bağlantıları

Elinize sağlık hocam mi max 2 cilere hayırlı olsun angel~~
  10. seyamkk

Sohbet Xiaomi yeni gelecek olan özellik

Bknz: ultra pil tasarrufu
  11. seyamkk

MIUI 11 Xiaomi Mi Max 2 Miui 11 İndirin

Sonunda cıktımı yakında eu pack yapar
  12. seyamkk

Sohbet Oyun Önerileri

AFK ARENA
  13. seyamkk

Rom Mi Max 2 Havoc-OS-v2.9-[9.0]-Oxygen-[UnOfficial][stable]20190909

Bir zamanlar yüklemişti lakin ortam ışığı sensörü çalışmıyordu umarım bu sorunda çözülmüştür.
  14. seyamkk

Madalya 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun!

Tüm forum üyelerimizin cumhuriyet bayramını en içten dileklerimle kutluyorum.
  15. seyamkk

Mod - Mi Band 4 Türkçe (Stabil) v65

Elinize sağlık hocam Türkçe oldu ama sizinde göreceğiz gibi takvim kısmı ekrana tam sığmadı nedeni nedir birde 23/10 yerine 2310 diye gösteriyor bu cihazı ilk aldığım günden beri böyle
Üst Alt