Sevko kullanıcısının son içeriği

1. S

Soru Şarj Girişi

Teşekkürler deneyeceğim
  2. S

Soru Şarj Girişi

Telpa garantiliydi sanırsam ve devam ediyor 1534168438 Temizlemeyi denedim fakat sanırsam başarılı olamadım nasıl düzgün bir şekilde yapılacağını bilmiyorum bilgilendirirseniz yeniden deneyebilirim 1534168439 Temizlemeyi denedim fakat sanırsam başarılı olamadım nasıl düzgün bir şekilde...
  3. S

Soru Şarj Girişi

Öncelikle merhaba. Yaklaşık 1 yıldır mi5 cihazı kullanıyorum ve şarj girişi kısmında artık aldığım type-c şarj aletlerinin hiçbiri tam şekilde oturmuyor. En küçük harekette düşüyor, Veyatta şarj etmeyi kesiyor. Öncelikle bu konuda ben bu yeri degistirirsem Hızlı şarj desteğinde bir sıkıntı olur...
  4. S

Soru Bootloader Kapalı Stabil Rom'dan China Developer Rom'a Geçiş?

Bootloader'ı açmak için China Developer rom yüklü olmalı. Bende şu anda Mi5 telefonumda Global Stabil rom kullanmaktayım. Xiaomi'nin sitesinden China Developer rom'u yükledim fakat telefona atıp kurmaya çalıştıgımda resimdeki hatayı alıyorum. Nasıl yükleyebilirim? Yardımcı olursanız sevinirim.
  5. S

Yardım Mi5 Ekranda İzi Kalan Yazı ve İkonlar

Aynı sorun bende de var acaba güncelleme ile alakalı olabilir mi güncellemeden önce normaldi yoksa garanti yolu mu gözüküyor.
  6. S

Rom MI5 MIUI‬ 8 Global Stable ROM V8.2.1.0 (Android N) Güncellemesi

Mi5 telefonum fakat güncelleme daha gelmedi bana. Telefon rootlu vs deil bunların hangisi indirirsem güncelle ekranindan seçim yaparak telefona güncellemeyi kurabilirim?
Üst Alt