sevince1661 kullanıcısının son içeriği

1. S

Yardım K60 Pro (Socrates) Direçli+IMEI atılmış

arkadaşlar benim telefona imei atıldıktan sonra twrp yüklediğimde twrp açıldıktan hemen sonra fastboot ekranına atıyor çözümünü bilen varmı ?
  2. S

Recovery K60 Pro Android 13/14/15 TWRP

arkadaşlar benim telefona imei atıldıktan sonra twrp yüklediğimde twrp açıldıktan hemen sonra fastboot ekranına atıyor çözümünü bilen varmı ?
  3. S

Servis Hizmeti Xiaomi Tamir ve Servis Hizmetleri

hocam şimdi bağlanıp yapalım o zaman telefon kapalı işlerim kaldı
  4. S

Servis Hizmeti Xiaomi Tamir ve Servis Hizmetleri

hocam iyi geceler redmi k60 pro (socrates) telefonuma yanlış rom yükledim ve telefon çöktü şuan edl modda duruyor düzeltme imkanınız varmı ? acil yardım istiyorum.
  5. S

Rehber [CRB] Android Kitchen Tool ile ROM Parçalama / Birleştirme

nasıl yapılıyor hocam yardımcı olabilirmisin ?
  6. S

Ana Başlık Poco F3 / Redmi K40 - Tüm Özellikleri [ Kullanıcı Yorumları ]

Poconun yazılımını sevmiyorum açıkçası xiaomi.eu yüklemeyi düşünüyorum ondan açmak istiyorum ama ortada kaldım
  7. S

Yardım Poco F3 Sensör Sorunu

bootloader kilidin açıkmı peki ?
  8. S

Yardım Poco F3 Sensör Sorunu

hocam sizin cihaz türkiye garantilimiydi ?
  9. S

Peki hocam başka rom yükleyip orjinale dönüp bootloader i kilitleyip servise versem ne olur acaba ? 1631643657 Kilidin açılmasına 42 saat kaldı iptal mi etsem acaba telefon 3 haftalık birde
  10. S

hocam birde bu sayfada garantinin devre dışı kalmadığını söylüyor hemde resmi miui hesaptan yazılmış mesaj anlamadım ben bu işi
  11. S

İşte bende ondan sordum hocam herkes bozma diyor benimde içimden bozmak gelmiyor ama yazılımı çok dandik direk mi 10t alsaydım daha iyiymiş
  12. S

Yani yazılımı güzel değil poco nun miui launcher olmasını isterdim mesajlar arama xiaominin daha güzel
  13. S

Arkadaşlar poco f3 cihazını Türkiye garantili alıp garantisi bitmeden bootloader kilidini açan var mı buna değer mi sizce ?
  14. S

Soru Poco f3 kullanlar bakabilir mi ?

Arkadaşlar poco f3 cihazını Türkiye garantili alıp garantisi bitmeden bootloader kilidini açan var mı buna değer mi sizce ?
  15. S

Soru F2 Pro Kırmızı bildirim ışığı

peki hangi tamirci bu bende benim cihazı göndersem ?
Üst Alt