sevince1661 kullanıcısının son içeriği

1. S

Soru Poco f3 kullanlar bakabilir mi ?

Arkadaşlar poco f3 cihazını Türkiye garantili alıp garantisi bitmeden bootloader kilidini açan var mı buna değer mi sizce ?
  2. S

Soru F2 Pro Kırmızı bildirim ışığı

arkadaşlar f2 pro cihazım şarj almama problemi yüzünden servise gitti ama yapılamadı sonra ben araştırmalarım sonucu flex kablo değişimi yapılması gerektiğini gördüm bugün yeni flex kablo geldi cihaza taktım ve telefonu şarja taktığım zaman üst kısımda yer alan ön kameranın üzerindeki kırmızı...
  3. S

Soru Poco F3 Bootloader Kilidi 336 saat

arkadaşlar 7 günlük cihazımın bl kilidini açmaya çalıştığımda 336 saat bekleme süresi veriyor normade 168 saat olması gerek değil mi bunun süresini nasıl kısaltabilirim ?
  4. S

Soru Poco F3 bootloader ve garanti

Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi cihazı alalı 5 gün oluyor ama ben rom işleriyle uğraşmayı sevdiğim için twrp yüklemem lazım bunun için de bootloader kilidinin açılması lazım kilidi açarsam garanti gider mi bazı sitelerde gitmez demişler ama emin olamadım kilidi tekrar kapayınca garanti...
  5. S

Yardım F2 pro şarj sorunu

Arkadaşlar iyi günler f2 pro cihazım şarja takınca şarj yüzdesi ilerlemiyor ama batarya simgesi içinde şimşek işareti çıkıyor şarj olmuyor ne yapmam gerekiyor ?
  6. S

Soru Uyarı yazısını nasıl büyütebilirim?

Arkadaşlar aşağıda ki attığım resimde işaret içine aldığım yerde çıkan bildirim balonu Android sisteminde hangi dosya da bulunur yada o balonda ki yazı tipini nasıl büyütebilirim yardımcı olabilirseniz sevinirim.
  7. S

Soru F2 pro bunun adı ne olarak ne geçiyor ?

Yukarıda işaretledigim yerdeki yazı tipini nasıl büyük yapabilirim hangi dosya da yer alır yardım edin ?
  8. S

Soru K30 pro hakkında sorum var

İyi günler arkadaşlar bu stabil çin miui 12.5 romuna Türkçe dil ekleyebilir miyiz nasıl yapılır yardım edebilecek var mı ?
  9. S

Soru F2 Pro cihazımı nasıl komple yedekleyebilirim ?

Evet arkadaşlar başlıktada belirttiğim gibi cihazımı komple yedeklemek istiyorum yani başka bir roma geçip beğenmediğim takdirde yedeği geri yükleyerek önceki halinde olmasını istiyorum nasıl yapabilirim ?
Üst Alt