setheleh kullanıcısının son içeriği

1. S

MIUI 12 Mi 10 Lite - Global Kararlı Rom V12.1.1.0.RJIMIXM İndirme Bağlantıları

Teşekkürler onu farkettim Vangogh ile çalışır mı manasında sormuştum. Deneyen ya da bilen varsa paylaşırsa sevinirim.
  2. S

MIUI 12 Mi 10 Lite - Global Kararlı Rom V12.1.1.0.RJIMIXM İndirme Bağlantıları

Paylaşım için teşekkürler vangogh modeliyle uyumlu mu yoksa monet için mi ?
  3. S

Recovery Xiaomi Mi 10 Lite Zoom - Twrp 3.3.1-0625 Tek Tuş Yükleme Aracı

2-3 kere twrp üzerinden root et diyorum flash lıyor başarılı şekilde ama root yetkisi gelmiyor. Kaçırdığım bir nokta mı var ?
  4. S

Soru Mi 10 Lite Youth (Vangogh) Bricked Only Edl Mode Com Port

1) Yardım istemekte hiçbir problem yok ben de bir sürü insana yardım ettim bu tip konularda 2) Çine gidip gelen arkadaşlarım var yani benim için hiç sorun değil sadece bir süre bekleyeceğim ki yedek telefonum var. Ancak ona da gerek kalmadı az önce bir arkadaşım yetkili hesabını bana iletti ve...
  5. S

Mod varsa aklı başında kapatsın konuyu ben anlayacağımı anladım.
  6. S

Kimsenin işine ya da emeğine saygısızlık yapmıyorum. Yetkili hesap bundan 2-3 yıl önce global forumda talep edilerek alınabiliyordu. Rom atmak vs gibi işler için lafım yok ben de yaptım belli bir zahmeti var haklısınız ancak elinizde hesap var diye bundan kazanç sağlamak bana mantıklı gelmiyor...
  7. S

Özellikle ip ye vurgu yaparak ne amaçlıyorsunuz ? Evet çin yolunu seçiyorum zira sahtekarlığa kaptıracak param yok. İşciliğe lafım olmaz emeğe de saygım vardır ama zamanında verilmiş bir yetkili hesabı satmak ?? Çine gider garantiden değişir cihaz daha önce de yapıldı.
  8. S

I will send it back to china for repair no worries... SM-A515F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. S

Native dilim ingilizce ??? Ve neden ip değişeyim ?? SM-A515F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. S

Bootloader unlocked already. Fastboot not working. No I won't pay to local shrouds for only a ridiculous account. SM-A515F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  11. S

Anyway to flash Twrp ? Its really weird that I couldn't do anything even I saw my device on com port. Never faced that with my old xiaomi devices like mi max 2 or mi 6 etc. SM-A515F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. S

As the title says I can only see com port when plug via usb. No fastboot. Need to flash chinese rom to unbrick it but asking for a authorized account. Any way to have it or bypass it ? Thanks. SM-A515F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  13. S

Rehber Mi Band 3 - Global Rom Yükleme [2.2.0.12][Fix] - İngilizce/Türkçe Yapma

3.4.6.8 mi fit ve 1.3.0.8 fw ile tekrar türkçe yapabildim arayan ismini henüz denemedim o da görünüyorsa hava durumundaki soru işaretlerinden başka sorun yok gibi.
  14. S

Yardım Mi band 3 Türkçe dil çevirimi

I cant download the 1.3.0.8 fw file it says: You do not have permission to view this page or perform this action.
Üst Alt