Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Vpn ile pie kurulumu yaptım ve V10.0.3 güncellemesini ota ile aldım. Yani mi flash toola gerek yoktu.Ayrıca mi forumdakiler kaldırılan band20 nin v4 le geri geldiğini belirtiyorlar.
Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yok hocam akıcı, takılma yok sadece şarja bağlıyken oynarsan belli bir süre sonra cihaz ısınıyor ve fps düşüşünü hissediyorsun.Birde pubg den kaynaklı genelde herkeste olan birilerinin olduğu alana girdiğinde anlık takılıyor.
Hollanda ya gerek kalmadı ülkemizde global sürüm yayınlandı ama sanırsam tüm ülkelerde tekrardan geri çekildi.Şu an güncelleme yapamazsınız.Zaten acele etmeyin bazı kullanıcılar 4g çekim sorunu yaşıyor ve sizde de sorun çıkmayacağını şu an kimse garanti edemez. 8.1 e geri dönmek isteyen çok kişi...
Hangi akla mantık yapıyorlar anlaşılır değil insanlar 4g yi stabil kullanamadıktan sonra napsın ilk fırsatta değiştirir teli.
Görüşme sesi normal.4g de band sorunu yaşamadım sorun yaşayanlarda problem olabilir belki.Parmak izi açma hızı tam yerinde stabil.
Vpn ile yüklediğimiz sürümde ses seviyesi yüksekken bildirim sesleri çok bozuk geliyordu şimdi düzeltmişler.Parmak izi sensörüyle durum çubuğu aşağı kaydırılıyor artık.