sessizkurgu kullanıcısının son içeriği

1. sessizkurgu

Gcam Xiaomi Redmi 8 (Olive) MIUI 12.0.2 Tam Uyumlu GCam

Daha önce birkaç sürüm yükledim videoda hata veriyordu ama bu sürüm sorunsuz çalışıyor teşekkürler.
  2. sessizkurgu

Rehber Xiaomi Mi A1 VPN Yöntemi ile Resmi Stabil Android Pie Güncelleme

Vpn ile pie kurulumu yaptım ve V10.0.3 güncellemesini ota ile aldım. Yani mi flash toola gerek yoktu.Ayrıca mi forumdakiler kaldırılan band20 nin v4 le geri geldiğini belirtiyorlar. Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. sessizkurgu

Soru mi a1 Pubg mobile dürbünde takılma sorunu

Oyun olarak world of warships te önermek isterim grafikleri, mekaniği çok iyi. Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  4. sessizkurgu

Soru mi a1 Pubg mobile dürbünde takılma sorunu

Yok hocam akıcı, takılma yok sadece şarja bağlıyken oynarsan belli bir süre sonra cihaz ısınıyor ve fps düşüşünü hissediyorsun.Birde pubg den kaynaklı genelde herkeste olan birilerinin olduğu alana girdiğinde anlık takılıyor. Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. sessizkurgu

Hollanda ya gerek kalmadı ülkemizde global sürüm yayınlandı ama sanırsam tüm ülkelerde tekrardan geri çekildi.Şu an güncelleme yapamazsınız.Zaten acele etmeyin bazı kullanıcılar 4g çekim sorunu yaşıyor ve sizde de sorun çıkmayacağını şu an kimse garanti edemez. 8.1 e geri dönmek isteyen çok kişi...
  6. sessizkurgu

Soru A1 Telefonum fastboot modunda açılıyor?

Enteresan[emoji848] Hangi şehir? Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. sessizkurgu

Bilmiyorum[emoji848][emoji1] Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. sessizkurgu

Yaptım sonuç bu şekilde Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. sessizkurgu

Hangi akla mantık yapıyorlar anlaşılır değil insanlar 4g yi stabil kullanamadıktan sonra napsın ilk fırsatta değiştirir teli. Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. sessizkurgu

Wifi Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  11. sessizkurgu

Görüşme sesi normal.4g de band sorunu yaşamadım sorun yaşayanlarda problem olabilir belki.Parmak izi açma hızı tam yerinde stabil. Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. sessizkurgu

Vpn ile yüklediğimiz sürümde ses seviyesi yüksekken bildirim sesleri çok bozuk geliyordu şimdi düzeltmişler.Parmak izi sensörüyle durum çubuğu aşağı kaydırılıyor artık. Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  13. sessizkurgu

Tahmini bu ay içinde gelir yada ocağın başında. Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. sessizkurgu

Xiaomi ülkemize beta vermiyor android one programında. Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. sessizkurgu

Adamlar çok iyi yapmış siri ye on basar bu asistan Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üst Alt