sesko86 kullanıcısının son içeriği

1. sesko86

Yardım İp wifi Camera bağlanamama sorunu

Arkadaşlar iyi günler. Bahçeyi gözetlemek icin wifili ip camera aldim. Evdeki ağda sorun yok camerayi görüyor ama isyerinden wifiye baglaninca camerayi görmüyor. Disarda iken mobil veri ile camerayi görüyor ama baska wifiden görmüyor. Sorun ne olabilir ?
  2. sesko86

Tema Herkes kullandığı temanın ekran resmini paylaşsın

Hocam temanin adı miui 14 ve iconlarda breeze mi? Miui 14 diye aratinca bir sürü tema çıkıyor bulamadım da.
  3. sesko86

Tema Herkes kullandığı temanın ekran resmini paylaşsın

Hocam temanın adını da yazsaydın keşke.
  4. sesko86

Yardım Mi 11 lite 5g wifi sorunu

Bu sorunu benden başka yaşayan yok mu?
  5. sesko86

Yardım Mi 11 lite 5g wifi sorunu

Herkese selam. Arkadaşlar evde iki telefon var biri redmi note 7 digeri mi 11 lite 5g. Mi 11 lite da bariz bir şekilde wifi yavaş çekiyor. Hız testinde note 7 50-60 mbps gosterirken 11 lite ise 3 mbps gösteriyor. Arasıra nadir de olsa mi 11 lite da bu seviyelere çıkıyor. Sebebi ne olabilir? Veya...
  6. sesko86

Soru Mi 11 lite 5g alınır mı ?

Yorumlar için teşekkürler arkadaşlar. Aranizda uzun sureli bu telefonu kullanan var mi mesela 6 ay 1 yıl gibi
  7. sesko86

Eyvallah arkadaşlar yorumlar için. Parmak izi sensörü problemleri 6.-7. Aydan sonra başlıyormuş umarım sizde olmaz
  8. sesko86

Arkadaşlar Mi 11 lite 5g almayı düşünüyorum ancak forumlarda yorumlarda parmak izi sensörü ile ilgili kronik sorunlar var diyenler çok. Kimisi parmak izi ayarlardan kayboldu kimisi ise güç tuşu (parmak izi sensörü) hiç çalışmıyor diyor. Aranızda kullanıcıları varsa yardımcı olabilir mi? Hala bu...
  9. sesko86

Yardım Google Play Store yönlendirme

Arkadaşlar selam. Bazi uygulamalara tiklayinca direk açmıyor play store'a yönlendiriyor. Kaldır veya aç yazısı geliyor. Uygulamaya tiklayinca neden direk açmıyor da play storea yönlendiriyor bilgisi olan var mi? Veya bunu nasil duzeltebilirim?
  10. sesko86

Yardım MIUI Yeni kontrol merkezi kurulumu

Hocam denedim çok takılıyor aç kapa yaparken kontrol merkezini.
  11. sesko86

Yardım MIUI Yeni kontrol merkezi kurulumu

Arkadaşlar internette dolaşan miui 13 yeni kontrol panelini miui 12.5'a nasil yukleriz bilgisi olan var mı ? Telefonum RN 7 rootsuz ve global rom. Teşekkürler.
  12. sesko86

Yardım Kayan pencere özelliği sorunu

Hocam kullanmak istediğin uygulamayi aç uygulama açık iken yukardan kontrol merkezini ac ve kayan penceler ikonuna tikla. Bir de böyle dene bakalim olacak mi
  13. sesko86

Yardım Note 7 gelen aramaları otomatik reddediyor sorunu

Tamamdır çok teşekkürler.
  14. sesko86

Benim de aklima rahatsiz etme erisimi gelmişti. Şimdi baktim facebook Twitter falan orada yok ama çağrı yonetimi bölümü var rahatsiz etme erişiminde ve izin veriliyor yazıyor. Acaba çağrı yonetiminin rahatsız etme erişimini kapatsam düzelir mi? Sizde açık mi kapalı mı?
  15. sesko86

Himm anladim yok hocam vowifi kullanmıyorum
Üst Alt