sesko86 kullanıcısının son içeriği

1. sesko86

Yardım İp wifi Camera bağlanamama sorunu

Arkadaşlar iyi günler. Bahçeyi gözetlemek icin wifili ip camera aldim. Evdeki ağda sorun yok camerayi görüyor ama isyerinden wifiye baglaninca camerayi görmüyor. Disarda iken mobil veri ile camerayi görüyor ama baska wifiden görmüyor. Sorun ne olabilir ?
  2. sesko86

Yardım Mi 11 lite 5g wifi sorunu

Herkese selam. Arkadaşlar evde iki telefon var biri redmi note 7 digeri mi 11 lite 5g. Mi 11 lite da bariz bir şekilde wifi yavaş çekiyor. Hız testinde note 7 50-60 mbps gosterirken 11 lite ise 3 mbps gösteriyor. Arasıra nadir de olsa mi 11 lite da bu seviyelere çıkıyor. Sebebi ne olabilir? Veya...
  3. sesko86

Soru Mi 11 lite 5g alınır mı ?

Arkadaşlar Mi 11 lite 5g almayı düşünüyorum ancak forumlarda yorumlarda parmak izi sensörü ile ilgili kronik sorunlar var diyenler çok. Kimisi parmak izi ayarlardan kayboldu kimisi ise güç tuşu (parmak izi sensörü) hiç çalışmıyor diyor. Aranızda kullanıcıları varsa yardımcı olabilir mi? Hala bu...
  4. sesko86

Yardım Google Play Store yönlendirme

Arkadaşlar selam. Bazi uygulamalara tiklayinca direk açmıyor play store'a yönlendiriyor. Kaldır veya aç yazısı geliyor. Uygulamaya tiklayinca neden direk açmıyor da play storea yönlendiriyor bilgisi olan var mi? Veya bunu nasil duzeltebilirim?
  5. sesko86

Yardım MIUI Yeni kontrol merkezi kurulumu

Arkadaşlar internette dolaşan miui 13 yeni kontrol panelini miui 12.5'a nasil yukleriz bilgisi olan var mı ? Telefonum RN 7 rootsuz ve global rom. Teşekkürler.
  6. sesko86

Yardım Note 7 gelen aramaları otomatik reddediyor sorunu

Arkadaşlar iyi gunler herkese. Yaklasik 2 yıldır redmi note 7 global rom kullanıyorum. Eskiden beri var olan bu sorun son zamanlarda daha sık olmaya başladı. Sorun şu ki wifi ile bagli internette takilirken( facebook, twitter vs) beni arayanlar sonradan bana ulaşınca beni niye reddettin...
  7. sesko86

Yardım Miui 12.5 son kullanılanlar dikey ekran(ios tarzı)

1. Arkadaşlar dün redmi note 7 global telefonuma miui 12.5 geldi ve yükledim. Yalniz dedikleri gibi son kullanilanlardaki dikey ekran ( ios tarzı) gelmedi. Birkac sistem baslaticisi yükledim ama yine olmadı. Varımdır bunun çözümü? 2. Miui 12.5 yukleyince son kullanilanlar tuşuna basinca üst...
  8. sesko86

Yardım Analog saat ve bildirim sorunu

Öncelikle herkese iyi gunler. Telefonum note 7 ve global rom-miui12. Kilit ekranına analog saatli yeni tema indirip uyguladım. Kilit ekranı bildirimleri açık olmasına rağmen bildirimler gözükmüyor. Ses geliyor ama kilit ekraninda bildirim gözükmüyor. Sebebi ne olabilir? Analog saat eklediğim...
  9. sesko86

Yardım Uygulama içindeki zil sesini bulma

Arkadaşlar selam. Google play store den hatırlatma uygulaması indirdim ve onun icindeki bildirim sesini dosya olarak almak istiyorum ama bulamıyorum. Klasorlere baktim bulamadim var midir bunun yolu yordami? Telefonum rootsuz ve global rom. Teşekkürler.
  10. sesko86

Yardım Gelen bildirim kenarlarını oval yapma

Arkadaşlar herkese selam. Whatsapp vs. Gelen bildirimlerin ekranda çıkan bildirim kutucuğunun köşelerini nasıl daha oval(yuvarlak) yapabilirim? Sanki daha önce yaptım ama şimdi bulamıyorum.
  11. sesko86

Soru Herhangi bir temanin duvar kagidini indirme

Arkadaslar selam. Miui tema magazasindan begendigimiz bir temanin duvar kagidini nasil indirebilirim? Miui theme editoru mu kullanmam lazim. Yardımcı olacak var mi?
  12. sesko86

Yardım Tema isteği-Duvar kağıdı

Arkadaşlar bana tema magazasindaki "ios cocktail" isimli temanın duvar kağıtları lazım yardımcı olacak biri var mı?
  13. sesko86

Soru Rn7 Pil kullanım istatistikleri

Arkadaşlar pil kullanim istatistigine girince sol tarafta etkinleştir ve sag tarafta yedek diye birsey var. Anladığım kadariyla Sol taraftaki kullanim ekran suresini gösteriyor peki sag taraftaki yedek neyi gösteriyor? Suan sarjim %25 ve etkinleştir kismi 5:46dk(yani ekran sürem) , yedek kısmı...
  14. sesko86

Yardım Miui 11 Hesap Makinesi Geçmişi

Herkese selam. Birkac zamandir hesap makinesi gecmisi otomatik kaydediyor ve yukarda silik şekilde gözüküyor. Manuel olarak her seferinde geçmisi temizle yapmam gerekiyor. Eskiden AC tusu vardi bir basardin hersey silinirdi. Gecmisi nasil kapatabilirim?
  15. sesko86

Yardım Gcam'ın arka planda%30 pil tüketmesi

Arkadaslar Gcam arka planda cok sarj yiyor simdiye kadar boyle bir sorunum yoktu. %30 pil kullanmis ekran ise%14 pil kullanmış ne yapmaliyim? Kamerayi toplasan 1 dk. Kullanmadım.
Üst Alt