seska20 kullanıcısının son içeriği

1. S

Yardım ekran deseni iptal etme

mi 9 cihazım yere düşmesi sonucu ekranımın sol tarafı hiç bir türlü çalışmıyor ekran desenini açıp bir kaç bilgilerimi alacağım ama deseni çizemediğim için hiç bir türlü işlem yapamıyorum bu deseni uzaktan kaldırma şansım var mı?
  2. S

Yardım Mi 9 Pil Sorunu

son bir haftadır inanılmaz şekilde pil tüketimi hızlandığını gözle görünür hale geldi acaba bu problemi yaşayan var mı bunun sebebi batarya ile ilgili midir güncelleme nedeniyle mi oluşmuştur
  3. S

Soru Mi9 sarj aleti

baseus markasının 5a olan kablosunu aldım benim de sorunlu geldi ama adaptör sorunsuzdu sadece kablosunda vardı baseus öneririm hem de hızlı şarj ediyor
  4. S

Yardım Mi 9 da 1080p/60fps ile video kalitesi

bu sorunu bende yaşıyorum normal video da bir şey yok ama ağır çekim de bir titreme gibi oluyor
  5. S

Ana Başlık Xiaomi Mi9 Teknik Özellikler & Genel Bilgiler

telefon açık ana menü de iken gelen çağrılarda numara gözüküyor ama isim gözükmüyor bunu nasıl yapabiliriz arayanın ismi yerine numarası çıkıyor
  6. S

baktım ama 5a 3a 2a gibi seçenekler hangisini seçmeek daha mantıklı
  7. S

eveet beenim şarj aleti 27W acaba bildiğiniz bir kablo var mı sağlam
  8. S

Yardım Mi 9 Şarj sorunu

bugün farklı bir kablo ile denediğimde sorunun adaptör de değil kablosunda olduğunda düşünüyorum normal kablo ile 3 saat dolduruyor farklı bir xiaomi telefonun kablosu ile yaptığımda 30 dk süreede dolduruyor 27 watt buna uygun önerebileceğiniz type-c kablo var mıdır
  9. S

hocam bana çinden gelen şarj aletinde sorun yok ama kablosunda problem var farklı bir kablo ile şarj ettiğimde gayet hızlı ediyor önerebileceğiniz bir şarj aleti var mı mi 9 için yoksa gidip type-c kablosu alsam da olur mu kablo için sağlam bir kablo var mıdır
  10. S

ürünlerin linkini alabilir miyim
  11. S

Soru Mi 9 İçin 27w ve üzeri şarj onerisi

benim çinden gelen aşırı yavaş şarj ediyor önerebileceğiniz şarj aleti var mı buna uygun
  12. S

mi 9 da çentik kapatma var mı acaba varsa nasıl yapabiliriz
  13. S

Yardım Mi 9 Şarj sorunu

Hızlı veya uyumlu bir şarj aleti önerebilecek var mı acaba
  14. S

Yardım Mi 9 Şarj sorunu

cepporta ona uygun olan var mı amper voltaj gibi
Üst Alt