seska20 kullanıcısının son içeriği

1. S

Soru En Stabil rom hangisi ? mi 9

bunalrı nası yapıyoruz daha önce atmadım hiç
  2. S

Yardım ekran deseni iptal etme

aklıma o geldi ama zaman ilerledikçe mos mor oldu ekran pek işe yaramayacak gibi bu saaten sonra😂
  3. S

Soru En Stabil rom hangisi ? mi 9

yani şimdi hangisi daha sağlıklı kullananlar ne diyor ne öneriyorsunuz
  4. S

Yardım ekran deseni iptal etme

mi 9 cihazım yere düşmesi sonucu ekranımın sol tarafı hiç bir türlü çalışmıyor ekran desenini açıp bir kaç bilgilerimi alacağım ama deseni çizemediğim için hiç bir türlü işlem yapamıyorum bu deseni uzaktan kaldırma şansım var mı?
  5. S

Rom Mi 9 MIUI 13 V13.0.2 Android 12 Beta 1

geleceği tarihler belli mi 1665706242 bir de benim mi 9 inanılmaz şarj yiyor ekran neredeyse %70 harcıyor var mı böyle sorun yaşayan ya da yapılacak bir şey
  6. S

Rom Mi 9 MIUI 13 V13.0.2 Android 12 Beta 1

Mi 9 Explorer Global versiyonun da Android 13 güncellemesi alacak mı bilginiz var mı
  7. S

Yardım Mi 9 Pil Sorunu

orange fox dizisin de telefon listelerin olduğu yerde mi 9 telefonun seçeneği yok gözüküyor
  8. S

Yardım Mi 9 Pil Sorunu

o zaman nasıl yapabilirim
  9. S

Yardım Mi 9 Pil Sorunu

orange fox da mi 9 görünmüyor ama diğerlerinden kursam bir problem olur mu
  10. S

Yardım Mi 9 Pil Sorunu

Ben büyük ihtimalle yanlış ilerliyorum
  11. S

Yardım Mi 9 Pil Sorunu

bende tam olarak bu ekran gelmiyor
  12. S

Yardım Mi 9 Pil Sorunu

yurt dışı twrp kullanımı hakkında yardım alabileceğim bir post var mı
  13. S

Yardım Mi 9 Pil Sorunu

son bir haftadır inanılmaz şekilde pil tüketimi hızlandığını gözle görünür hale geldi acaba bu problemi yaşayan var mı bunun sebebi batarya ile ilgili midir güncelleme nedeniyle mi oluşmuştur
  14. S

Soru Mi9 sarj aleti

baseus markasının 5a olan kablosunu aldım benim de sorunlu geldi ama adaptör sorunsuzdu sadece kablosunda vardı baseus öneririm hem de hızlı şarj ediyor
  15. S

Yardım Mi 9 da 1080p/60fps ile video kalitesi

bu sorunu bende yaşıyorum normal video da bir şey yok ama ağır çekim de bir titreme gibi oluyor
Üst Alt