Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hayırlı günler telefon rehberimde şöyle bir durum var. Bütün rehberdeki numaralarda aynı telefon numarasından 2 tane var bir tanesi +90 lı diğeri 05XX ile başlayan. Fakat rehberi düzenle dediğimde ikinci numara gözükmüyor silemiyorum ama normal de gözüküyor. Nasıl tek numara gözükmesini...
İyi günler,
Mi10T Pro kullanıcısıyım. Kutu içeriğinden çıkan şarj kablosu güzel ama kısa geliyor. 2 mt hızlı şarj özelliğini aynen kullanabileceğim örgü kaliteli bir kablo tavsiyesi var mıdır?
Vallahi Mustafa Bey bize kadar kalmaz muhtemelen ama eğer fazla olma gibi bir durum olursa gönül arzu eder elbette ki. :) Lakin yine de hayırlısı Allah'tan diyelim, nasip....
35 yaşındayım hayatımda hiç akıllı telefon kullanmadım. :) Ama Xiaomi Mi5 Pro 128 Gb Siyah modeli gönlümü çelmiyor değil. :) İnşallah bizimde olur. Bir tek sanki sar değeri 1,49 sınırın altında olmasına rağmen rakiplerine oranla yüksek gibi geldi.
Herkese Merhaba,
Foruma bugün üye oldum. Samsun'dan aranıza katılıyorum. Xiaomi Mi5 Pro telefonunu yana yakıla ararken forumla tanıştım. (Tabi daha bir çok insan gibi alabilmiş değilim. :) )