Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Amacım normal bir uygulamayı sistem uygulaması gibi telefonuma yüklemek.
telefonum rootlu (magisk ile). Uygulamalar root izni istiyor ve veriyorum.
Öncelikle Telefonumda orange fox kurulu. zip yöntemi ile orange foxtan yüklemeyi denedim.
Evet başarılı diyor. Ama telefonu açtığımda hiç bir...
Arkadaşlar rom araştırıyorum ama inanın araştırmalar içinde boğuldum kaldım. Yardımcı olur musunuz?
Ben telefonda oyun bile oynamayan. Ama aynı anda 8 10 tane farklı program ile çalışan birisiyim.
O yüzden uygulamalar arası geçiş hızlı olan bir rom varsa da güzel olur.
Telefonun şarjının çok...
Telefonumun (POCO X3 PRO 256) bootlooder kilidini kaldırmak istiyorum. Ama telefonu sıfırlamadan .
Arkadaşlar ben mi yanlış anladım lütfen beni düzeltin.
geliştirci seçeneklerini açtım ve oradadaki mi kilit açma durumunu açmaya izin ver dedim.
Tam 1 hafta bekledim . telefonu güncelleme...
poco x3 pro telefonumu yeni aldım. Ürün xiaomi tükiye garantili. Telefonun kontrolünü tam olarak kendime almak istiyorum.
Ama çok fazla uygulama yükledim. Çoğu da bankacılık uygulaması ve yeni telefonuma aktive etmede baya bir uğraştım.
boot kilidi atarken telefon sıfırlanır mı. Eskiden...
Merhaba arkadaşlar
MUIU Global 12.5.2 Sürümü yüklü olan telefonumda bir uygulamaya root izni olmadan yönetici izni sağlayabilir miyim.
Yada bu uygulamayı sistem uygulaması yapabilir miyim?
Merhaba arkadaşlar.
Bir problemim var ve bunun bu grupta çözüleceğine eminim.
Swiftly switch isimli bir uygulama kullanıyorum ve size de tavsiye ederim.
Bu uygulama ile şimdiye kadarki xiaomi telefonlarımı tek bir hareketle kilitliyordum.
Böylece power tuşuna basmamış olmuyorum ve power tuşu...
Merhaba arkadaşlar.
Henüz poco x3 pro 256 telefonumu yeni aldım.
Ses denemesi yapıtım. Youtube ve tarayıcıdan bir video açtım ve ses denemesi yapayım dedim
Ses açık iken elimi kameranın hemen altındaki kısımdan titretiyor. Bu titretme beni aşırı rahatsız etti.
Titreşimi filan kapattım...
Selam arkadaşlar
xiaomi mi 5s plus cihazımda
Youtube platformunda Telefonum ile bluetooth bir cihaza bağlı olduğumda wifi full çekiyor gibi görünsede
youtube videosu dönüp kalıyor. Ara ara gelsede hemen yine bağlantı hızı aşırı yavaşlıyor.
Normal cep internetine geçtiğim anda video hemen devam...
Merhaba Arkadaşlar
bir kaç tane rom yükledim.
Ama europe miui 11 romda karar kıldım. Ama bu romun gereksiz tüm uygulamalarını nasıl kaldırabilirim.
Ben xiaomi bulut servisleri, temizleyici ve antivürüs ne varsa kaldırmak istiyorum. Ama bunu bilinçli şekilde yapmak istiyorum.
Daha önce bir...
plus 7.6.22 rom telefona sahibim. kamera ayarı nerede acaba. Kameradayken sol alt tuşa uzun basıyorum. Oradan kamera ayarları çıkıyor. Ancak herhangi bir çift kamera ayarı yok. Nereden bulacağız acaba.
Birde arkadaşlar bu sorunu hangi romda yaşıyor. Bu önemli
En harika olan şeklini benim kullandığım kanaatindeyim. Swiftly switch ile. parmağımı ekranın kenarından sürüklemem yeterli. Facebook, whatsapp, ya da herhangi bir video izlerken sadece parmağımı sürüklemem kafi
Elbette bu uygulamalar çok çok güzel uygulamalar. O konuda hiç bir tereddüt yok. Ancak bazı uygulamalar vardır hiç bir şey bilmeyen kişiler için geliştirilmiştir. Bazıları orta bazıları üst düzey kullanıcılar için. Apk şeklinde olan bir virüs dosyasını Sezerim mesala. 5 yıldır Android...
Arkadaşlar xiaominin güvenlik uygulamasını gereksiz ve telefon için ağır buluyorum. Virüs temizleme olayı filan yalan dolan. Allah aşkına şimdiye kadar kaç virüs buldu. Otomatik başlama ayarları sıradan bir programla yapılabilir. Arka planda sürekli çalışmasına gerek yok. 10 dakika uyutma...