sertanerinc kullanıcısının son içeriği

1. S

Yardım Mi4c Rom

yaptım oldu. teşekkür ederim
  2. S

Yardım Mi4c Rom

Merhaba; xiaomi.eu_multi_MI4c_V8.2.3.0.NXKCNEC_v8-7.0.zip en son android 7.0 de nougat geçiş yapmıştık. Geçen gün yeni rom yayınlanmış. xiaomi.eu_multi_MI4c_V8.5.1.0.NXKCNED_v8-7.0.zip isimli, bunu yüklemek için twrp kurmaya çalışsamda telefon recovery mode hiç bir şekilde geçmiyor. twrp...
  3. S

Çözüldü instagram konum problemi

Rom'dan kaynaklıymış. yeni rom atınca düzeldi.
  4. S

Çözüldü marshmallow mi4c türkçe ve stabil sürüm

twrp kurmuyor. komut ekraninda bekliyor. nedeni nedir? kilit fln mı var.
  5. S

Delta Teknik Servis Sorunları

Tam bir baş belası servis. Ne bir muhatap ne de adam bulabilirsiniz. Ürün ayıplı ya da üretim hatası olsa da Hepsiburada 2015 de çıkan yasadan faydalanarak, ürünler wifi bağlandı. simcard takıldı dolayısıyla 2.el oldu bahanesiyle ürünü iade almıyor. Yani paketi açtığınız an iade etmeyi unutun...
  6. S

http://forum.miuiturkiye.net/konu/xiaomi-mi4c-twrp-yukleme-anlatimi.3728/ bu linkte arkadaş paylaşmış ama recovery Image File (dosya indikten sonra adını recovery.img olarak değiştirin.) http://www.teamsuperluminal.org:8000/1451225843wpdm_recovery.img bu dosyanın linki ölü. nereden...
  7. S

Çok teşekkürler. Şimdi sıra twrp kurulumu öğrenmekte forumu inceleyim biraz. tekrar teşekkürler. :)
  8. S

çok teşekkürler. MIUIv8.1 altında xiaomi.eu_multi_MI4c_V8.1.1.0.LXKCNDI_v8-5.1.zip bu olur sanırım ? ?
  9. S

Mi4c için marshmallow türkçe ve stabil sürüm mevcut mu ? Teşekkürler.
  10. S

teşekkürler, ama izin vermisim görünüyor
  11. S

merhaba, mi4c de gps de problem yok haritalar, Facebook vb tüm applerde konum buluyor, fakat instagram da.konum bulunamadı diyor. daha once başına gelen ve ya bilgisi olan varsa yardım rica ediyorum.
  12. S

Whatsapp facebook bildirimlerinin ekran kapalı iken gelmemesi

Çok teşekkür ederim. girmedik yer kalmamıştı :)
  13. S

Whatsapp facebook bildirimlerinin ekran kapalı iken gelmemesi

Merhaba; Mi4c yeni aldım. Forumda aradım ama bulamadım. Ekranı kapattığımda yada uygulamadan çıktığımda bildirimleri komple almıyor. örneğin facebook messenger gibi. .. uygulama ayarlarına baktım ama bulamadım. nereden aktif ediyoruz. telefonun ekranı kapalı iken yada uygulama kapalı iken...
Üst Alt