SertaGE kullanıcısının son içeriği

1. SertaGE

Satış Mi Note 10 Lite - Nebula Purple - 128 GB - TR Garantili

Xiaomi Mi Note 10 Lite - Nebula Purple - 6 GB Ram - 128 GB Rom - 10 Ay Daha Xiaomi Türkiye Garantili 16.06.2020 Tarihinde hepsiburada.com üzerinden satın alınmış olup 10 ay daha garantisi devam etmektedir. Tüm kutu içeriği (Şarj kablosu, şarj adaptörü, sim kart iğnesi, tüm kitapçıkları...
  2. SertaGE

Yardım Rom Flash Sonrası Recovery

Uzun süredir sorunsuz bir şekilde pixel experience plus sürümünü kullanıyordum. Bugün biraz değişiklik yapmak istedim ve MIUI / AOSP romlar indirdim. Yeni romları flashlama öncesi format data > reboot recovery > 4 wipe akabinde rom dosyalarını cihaza aktarıp romları kurmayı deniyorum. Ancak...
  3. SertaGE

Yardım Arama Yaparken Sorun Yaşıyorum

Cihazımda güncel sürüm MIUI EU Beta (20.6.18), OrangeFox Recovery ve Magisk root var., operatörüm Türk Telekom. Cihazımı aldığım gün standart şekilde Global Stabil rom yüklüydü ve aldığım gün neredeyse hiç kullanmadan direk bootloader kilidini açıp custom roma geçiş yaptım. Bu bilgiyi neden...
  4. SertaGE

Yardım WhatsAp Sorunu

Selamlar, Cihazı bir süre kullanmadığım zaman WhatsApp kişileri görmemeye başlıyor. Ayrıca bu olduğunda karşı taraftakiler da ne ismim ne de profil fotoğrafımı görmüyor. Sanki karşı tarafı engellemişim gibi görünüyor. Uygulamayı açtığım zaman kişilerin isimleri yerine telefon numaralarını...
  5. SertaGE

Yardım Mi 9T Ekran Koruyucu Önerisi

Selamlar, Mi 9T için ekran koruyucu arıyorum. Aşağıdaki özelliklerde önerilerinizi bekliyorum. - Temperli cam istemiyorum, ekran koruyucu film arıyorum - Ekran ebatlarını azami ölçüde kapatmalı, alt-üst ve yanlarda herhangi bir boşluk kalmamalı - Dokunmatik hassasiyeti ve en önemlisi parmak...
  6. SertaGE

Satıldı Xiaomi Mi 8 Lite (4 GB Ram / 64 GB Rom) - Siyah

22.04.2019 Tarihinde hepsiburada.com üzerinden satın aldığım cihazımı, farklı cihaz aldığım için ihtiyaç fazlası olması nedeniyle satıyorum. Cihaz Xiaomi Türkiye garantilidir. Kutusu, kutu içeriği (Tüm dökümanlar, Xiaomi Türkiye sticker, orijinal kılıf, Type-c kulaklık adaptörü, şarj adaptörü...
  7. SertaGE

Soru MIUI Eu Şifreleme

Şu an güncel sürüm eu rom kullanıyorum. Şirketim için cihazımda iş profilini de kullanmam gerekiyor. Şirket uygulamaları, iş profili üzerinden yüklemede cihazın şifrelenmesini şart koşuyor. Ayarlar > Şifreler ve Güvenlik > Gizlilik > Şifreleme ve Kimlik Bilgileri > Telefonu Şifrele adımından...
  8. SertaGE

Soru Google Drive Alan Problemi

Google Drive hizmeti üzerinde 17 GB alanım var. Bu alanın %50'si kullanılıyor olarak görünmekte. Aşağıda ekli olan görselde hangi veri için, ne kadar yer kapladığını görebilirsiniz. Şimdi gelelim probleme: Benim Google Drive üzerinde bir adet bir kaç KB'lık Word dosyası dışında hiç bir verim...
  9. SertaGE

Çözüldü Viper4Android sonrası Fastboot

Mi 8 Lite cihazımda Mi Room 9.12.19 sürümü mevcutken magisk içerisinden viper4android fx modülünü yükledim. Yükleme sonrası uygulamayı açtığımda sürücülerin yüklü olmadığını söyleyip yükleme isteyip istemediğimi sordu. Onay verdim, cihaz reboot etti ancak direk fastboot moda atıyor. İvedi...
  10. SertaGE

Soru Amoled ekranlı hangi cihaz?

Herkese selam. Şu sıralar amoled ekranlara takıntım başladı. Özellikle siyah renk ve AOD için. Mevcutta Mi 8 Lite kullanıyorum ancak amoled ekrana sahip bir cihaza geçmeyi istiyorum. Xiaomi ailesinden amoled ekrana sahip hangi cihazı önerirsiniz ve neden? Ek olarak önereceğiniz cihazın...
  11. SertaGE

Yardım Mi Band 4 Pil Ömrü Problemi

Yaklaşık 2 aydır global sürüm mi Band 4 kullanıyorum. Son 1 haftaya kadar en az 16-17 günde bir şarj etmiştim. Ancak 1 hafta önce şarj ettikten sonra şarjım 3 günde tükendi. Belki anlık bir problemdir diye bugün tekrar şarj edip denedim. 3-4 saat içerisinde şarjım %90'a düştü bile. Emin olmak...
  12. SertaGE

MIUI 11 Mi 8 Lite Miui 11 Eu Beta 9.11.7 Kararlı 11.0.2.0 Rom

9.11.14 sürümü yayınlandı. İndirme linki henüz verilmedi. Verildiğinde @CraweL paylaşacaktır. Değişiklik listesi: Telefon: Düzeltme: Bekleme süresinin çağrı süresi yenileme ile tutarsız olması sorunu düzeltildi. Kilit ekranı, durum çubuğu, bildirim çubuğu: Düzeltme: Karanlık modda durum...
  13. SertaGE

Bende herhangi bir performans problemi yok. Oldukça akıcı ve pil performansı da gayet iyi.
  14. SertaGE

Ben uzun süredir 3.2.3-0 sürümünü kullanıyorum ve AOSP romlar dahil bir sürü rom flashladım. Herhangi bir sorun yaşamadım. Yalnız magisk yüklemediğiniz için custom recoverynin silinmesini anlayamadım. Fastboot modda image olarak recovery kurarsanız magisk olmasa da recovery silinmez. (tabi stock...
  15. SertaGE

Bootloader'ı kilitlemeden mi flash tool ile stock roma dönmeniz mümkün. Ekli görselde 1 numara ile işaretlediğim seçenek ile fastboot modunda stock roma dönebilirsiniz. 2 numaralı seçenek ile yaparsanız Bootloader'ı da kilitlemiş olursunuz. Ek olarak herhangi bir sebeple Bootloader'ı...
Üst Alt