Anasayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Blog
Alışveriş
MIUI ROM
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Araçlar
Mi Flash Tools
TeamWin - TWRP
Mi Unlock Tool
SP Flash Tool
Qualcomm Drivers
ADB Installer
Minimal ADB & Fastboot
Qfil Tools
QPST Flash Tool
DloaderR Tool
Telefon Kod Adları
Google Kamera
S.S.S.
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Google arama
Google, forumda verilen arama sorgusu ile ilgili her şeyi bulacaktır: ileti dizileri, kullanıcılar, profil gönderileri vb.
Şu anki ziyaretçiler
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Kullanıcılar
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
SerseristyLe 'in en son etkinliği
S
SerseristyLe
,
Çözüldü
Direnç Atılan Telefonda IMEI Gitti
başlıklı konuya cevap yazdı.
Şöyle izah edeyim hocam direnç işlemi yapılır ve IMEI atılır Bu atılan IMEI atan kişinin pcsinde text içinde liste halinde olur rastgele...
Pazartesi saat 21:17'de
S
SerseristyLe
,
Yardım
magisk kurdum sonra güncelle gibi bişey demişti onu yaptıktan sonra telefonum redmi ekrarında kaldı sürekli kapanıp açılıyor sıfırlamayı denedim olmad
Yüklü olan sürüm buysa evet hocam 1745259213 Cihazı fastbootta alıp boot.img ve varsa dosya içinde init_boot.img flashlayin şöyle yani...
Pazartesi saat 21:10'de
S
SerseristyLe
,
Yardım
magisk kurdum sonra güncelle gibi bişey demişti onu yaptıktan sonra telefonum redmi ekrarında kaldı sürekli kapanıp açılıyor sıfırlamayı denedim olmad
Çözüm basit önce cihazın içinde olan yüklü sürümün aynısını pcye indirip içinden boot dosyasını çıkarıp cihaza flashlayin onu yapamam...
Pazartesi saat 20:54'de
S
SerseristyLe
,
Yardım
Xiaomi 11 T PRO telefonum tepki veriyor ama ekran açılmıyor
Titreme varsa fastboot moduna girer gibi geliyor bana hocam ses kısmaya basılı tutarak powera basıp titreme sonrası mi flash tool ile...
Pazartesi saat 10:07'de
S
SerseristyLe
,
Yardım
Rootlu telefonuma magisk indirdim reset attı açılmıyor
Veya aynı romun boot dosyasını indirip flashlayin açılması gerekiyor dosyanın hocam
Pazartesi saat 10:05'de
S
SerseristyLe
,
Yardım
Xiaomi 11 T PRO telefonum tepki veriyor ama ekran açılmıyor
Mi flash tool ile kurulum yapmak için boot kilidiniz açık mı hocam?
Pazartesi saat 01:04'de
S
SerseristyLe
,
HyperOS
Hyperos & Miui Debloater V2.0 2024 gereksiz uygulamaları silme (ROOTSUZ)
Bu son çıkan update sonrası çalışmıyor sadece sms uygulaması var telefon ve rehber yok onlarda olmayınca arama ve sms atmak için ne...
Pazartesi saat 01:03'de
S
SerseristyLe
,
Çözüldü
Mi 15 Ultra ROOT için bilgi desteği lazım
Hocam geç dönüş oldu anlayan bir kaç kişiden soru cevap birde nette ufak bir araştırma ile yapıp konusunu açtım iyide oldu hiç bir yerde...
Pazartesi saat 00:59'de
Kullanıcılar
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt