Anasayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Blog
Alışveriş
MIUI ROM
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Araçlar
Mi Flash Tools
TeamWin - TWRP
Mi Unlock Tool
SP Flash Tool
Qualcomm Drivers
ADB Installer
Minimal ADB & Fastboot
Qfil Tools
QPST Flash Tool
DloaderR Tool
Telefon Kod Adları
Google Kamera
S.S.S.
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Google arama
Google, forumda verilen arama sorgusu ile ilgili her şeyi bulacaktır: ileti dizileri, kullanıcılar, profil gönderileri vb.
Şu anki ziyaretçiler
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Kullanıcılar
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
SerseristyLe 'in en son etkinliği
S
SerseristyLe
,
Yardım
Fake rom global roma geçirmek
başlıklı konuya cevap yazdı.
https://forum.miuiturkiye.net/konu/redmi-note-13-pro-plus-fake-rom-hakkinda.149117/page-2#posts Bu konuya Bir göz atın hocam
Çarşamba saat 22:57'de
S
SerseristyLe
,
Yardım
Direnç Atılan Telefonda IMEI Gitti
Hocam direnç ne alaka yaa Direnç sadece IMEI repair için kullanılır cihaz brick olursa ve boot kilidi kapalı olursa yetkili hesap ile...
Salı saat 22:58'de
S
SerseristyLe
,
Yardım
Kilit açmadan ROM atma
Kandırma yöntem ile diyelim yükledin modem dosyayı isteyebilir oda boot kilidinin açık olması gerekiyor hocam macera aramak olur sizin...
Salı saat 21:19'de
S
SerseristyLe
,
Yardım
Direnç Atılan Telefonda IMEI Gitti
MTK işlemcide direnç gerekmez diye biliyorum en iyisi server kaydı cihaz hiç ısıl işlem görmeden repair oluyor
Salı saat 21:17'de
S
SerseristyLe
,
Yardım
Mi Max 2 Bl kilit açamamak
Hocam sorun sizde değil Xiaomi artık eskisi gibi herhangi bir saatte başvuru yapıp 3 gün sonra boot kilidi açmaya izin vermiyor. Dünya...
Salı saat 13:35'de
S
SerseristyLe
,
Yardım
magisk kurdum sonra güncelle gibi bişey demişti onu yaptıktan sonra telefonum redmi ekrarında kaldı sürekli kapanıp açılıyor sıfırlamayı denedim olmad
Hocam sorununuzun çözülme şeklini küçük bir şekilde detaylandirin ki aynı sorunu yaşayan olursa çözümünü basit bir şekilde bulmuş olur
Salı saat 13:26'de
S
SerseristyLe
,
HyperOS
HyperOS Yüklenmiş tüm cihazlara ROOT atma
Boot kilidini normal açmak zor ben ücretli şekilde verilen bir çok fiyattan bir tık altında açtırdım işimiz Zor bu başvuru olayı yüzünden
Salı saat 13:24'de
S
SerseristyLe
,
Rom
Xiaomi 15 Ultra EU ROM
Twrp yok şuan için çıkacak gibide değil gibi hyperOS şifrelemesi kırılmıyor anladığım kadarıyla takipteyim twrp için 1745318207...
Salı saat 13:23'de
Kullanıcılar
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt