seroxim kullanıcısının son içeriği

1. S

Satıldı SATILDI...Xiaomi Full Siyah Redmi Note 4x Snapdragon 625 Octa Core (3+32)

Cihazlar tahmini ne zaman elinizde olur
  2. S

Satış Tamir, yedek parça, servis, NANO KAPLAMA, Cam değişimi

Yapılamaz mı göndermeyi düşünüyordum size
  3. S

Satış Tamir, yedek parça, servis, NANO KAPLAMA, Cam değişimi

Mi5 mmc varmı elinizde brick olmuş cihazı açamıyorum edl de rom yüklerken bağlanti gidiyor 10 saniye kadar sürüyor miflash da fastboot ve twrp menüsü açılmıyor sadece kasayı açıp edl ye alabildim MMC bozulduğundan şüpheleniyorum
  4. S

Mod Bildirim Çubuğu Merkezi Saat [Miui8]

Redmi note. 3 snapdragon için hangisi uygundur
  5. S

Rehber Temaları Bilgisayara İndirme

İşime yaradı gerçekten global romdaki tema yetersizliğini burdan karşılıyorum teşekkürler. Listeleme yapamıyomuyuz sitede ücretli ücretsiz olarak veya indirme sayısı en yüksek olanı başa gelmesini boş temalar var hep kaliteli temalara ihtiyaç var :)
  6. S

Yardım Redmi Note 3 pro 3/32 açılmıyor

Sorunu cozdum bl kilitlenmis tekrardan kilidi acinca acildi cihaz cevap gec oldu ama olsun.. Yardim etmeye calisan xenex hocama tesekkur ediyorum. Konu kapatilabilir..
  7. S

Yardım Redmi Note 3 pro 3/32 açılmıyor

Ne gelirse meraktan geliyor başıma yine.. Bl kilidi ve twrp yüklüydü.. note 3pro special romu yükledim beğenmeyince twpdeki yedek ile geri dönmeye çalıştım.. olmadı 7.3.5 romu vardı hazırda onu kurdum sorunsuz reboot ederken twrp superuser kurayımmı dedi kur diyip yeniden başlatınca açılmadı...
  8. S

Redmi NOTE 3 unlock açıldı %50 hatası için

64 bit olmasi sart mi unlock icin pcim eski win 10 32 bit. Windows 7 yuklemeye calistim ama cok fazla hata veriyor. Global romda %50 hatasi veriyor developera gecersem sorunsuz acabilirmiyim
  9. S

Haber Xiaomi Mi Note 2 Bomba Gibi Geliyor

Sonraki telefonum olmaya aday resmen 2017 de fiyat uygun seviyelerde olursa gecis yapilir redmi note 3 pro dan
  10. S

Yardım Temalardaki Kişiselleştir butonu kayboluyor

Anladım sadece bende oluyor sandım muiu 8 ile düzeltilir umarım konu kapatılabilir
  11. S

Global stabil surumdeyim ama ben 7.3.5.0 kararlı sürüm yazıyor
  12. S

Temalari sifirliyorum bir aga baglanmadan Kişiselleştir ikonu geliyor ama wifi yada mobil aga baglandiginda kayboluyor birden o simgenin gorunmesi icin illa temalari sifirlayip baglantiyi kesmem lazim
  13. S

Resimde oldugu gibi verileri temizliyorum geliyor ama hizmet kosulu olayini kabuk edince kayboluyor tekrar nasil duzeltebiliriz global rom yuklu bootloader kilitli suan
  14. S

Satış xiaomi temperli cam çeşitleri

Kargo ne kadar tutuyor Redmi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. S

Alış RedMi Note 3 pro icin kilif ve ekran cami

Güncel Redmi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üst Alt