Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mi5 mmc varmı elinizde brick olmuş cihazı açamıyorum edl de rom yüklerken bağlanti gidiyor 10 saniye kadar sürüyor miflash da fastboot ve twrp menüsü açılmıyor sadece kasayı açıp edl ye alabildim MMC bozulduğundan şüpheleniyorum
İşime yaradı gerçekten global romdaki tema yetersizliğini burdan karşılıyorum teşekkürler.
Listeleme yapamıyomuyuz sitede ücretli ücretsiz olarak
veya indirme sayısı en yüksek olanı başa gelmesini boş temalar var hep kaliteli temalara ihtiyaç var :)
Sorunu cozdum bl kilitlenmis tekrardan kilidi acinca acildi cihaz cevap gec oldu ama olsun.. Yardim etmeye calisan xenex hocama tesekkur ediyorum.
Konu kapatilabilir..
Ne gelirse meraktan geliyor başıma yine..
Bl kilidi ve twrp yüklüydü..
note 3pro special romu yükledim beğenmeyince twpdeki yedek ile geri dönmeye çalıştım..
olmadı 7.3.5 romu vardı hazırda onu kurdum sorunsuz reboot ederken twrp superuser kurayımmı dedi kur diyip yeniden başlatınca açılmadı...
64 bit olmasi sart mi unlock icin pcim eski win 10 32 bit. Windows 7 yuklemeye calistim ama cok fazla hata veriyor. Global romda %50 hatasi veriyor developera gecersem sorunsuz acabilirmiyim
Temalari sifirliyorum bir aga baglanmadan Kişiselleştir ikonu geliyor ama wifi yada mobil aga baglandiginda kayboluyor birden o simgenin gorunmesi icin illa temalari sifirlayip baglantiyi kesmem lazim
Resimde oldugu gibi verileri temizliyorum geliyor ama hizmet kosulu olayini kabuk edince kayboluyor tekrar nasil duzeltebiliriz global rom yuklu bootloader kilitli suan