Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Konu için teşekkürler durduk yere aynı sorunu bende yaşamıştım. Cihaz donanımsal zarar gördü diye düşünüyordum twrp format sonrası çözüme kavuşmuştu cihazım Redmi k50 Gaming
Merhaba aynı sorunu dün bende yaşadım ilginç şekilde telefondan hiç ses gelmiyordu. Arama geldiğinde ekran donuyordu twrp üzerinden format data yapıp sıfırladım bu şekilde düzeldi.
Cihaz Poco F4 Gt
Üzücü sadece romla gelen YouTube vancedi silmiştim sistem app olarak yüklendiği için. Sonrası yeniden başlatmamla twrpde kaldım ne rom alıyor ne wipe yapılıyor
Ne yaptıysam eror 7 hatasını geçemedim kendi hafızasından usb ye kadar deneedim yükleyemedim. Bir dünya xiaomi cihaz kullandım note 9 pro ne zayıf kalmış geliştirme konusunda stabil twrp yok güncel eu rom yok üzüyor global roma el mahkum kaldık. Pichback twrpden yüklemeye calısınca vendor system...
Geliştiriciye sorunu bildirip çözüm yolunu öğrenen benim. Dosyayı ekledim dosya yöneticisi kök erişimden vendor buid.prop dosyasıyla değiştirin sonuna txt koydum foruma yüklenmesi için kaldırmayı unutmayın.
2 gündür kullanıyorum ses ile alakalı bir sorun yaşamadım henüz
Mi5 mmc varmı elinizde brick olmuş cihazı açamıyorum edl de rom yüklerken bağlanti gidiyor 10 saniye kadar sürüyor miflash da fastboot ve twrp menüsü açılmıyor sadece kasayı açıp edl ye alabildim MMC bozulduğundan şüpheleniyorum