seroxim kullanıcısının son içeriği

1. S

Uygulama MRepo - Magisk ve KernelSU modülleri için mağaza

Merhaba repo uygulamasıni kurdum ama modüller gelmiyor extra bir ayar mi. Yapmak lazım
  2. S

İpucu Xiaomi.eu Kullanan Pek Çok Cihazı Etkileyen Ses, Video ve Kamera Sorunu

Konu için teşekkürler durduk yere aynı sorunu bende yaşamıştım. Cihaz donanımsal zarar gördü diye düşünüyordum twrp format sonrası çözüme kavuşmuştu cihazım Redmi k50 Gaming
  3. S

Soru Modlu whatsapp kullanmayın uyarısı

Merhaba Modlu whatsap ın normal whatsap dan ne gibi farkları var yedekleme vs. sıkıntı olmuyor mu
  4. S

Yardım Xiaomi 13 telefonuma bir haller oldu YARDIM

Merhaba aynı sorunu dün bende yaşadım ilginç şekilde telefondan hiç ses gelmiyordu. Arama geldiğinde ekran donuyordu twrp üzerinden format data yapıp sıfırladım bu şekilde düzeldi. Cihaz Poco F4 Gt
  5. S

Rom [Redmi Note 8] MIUI RAZER_OS 21.1.27 | Android 10

Teşekkür ederim
  6. S

Rom [Redmi Note 8] MIUI RAZER_OS 21.1.27 | Android 10

Stabil sürümünü link içinde bulamadım paylaşırmısınız 12.03 olan
  7. S

Rom Miui 12.5 PRO v2 Android 10/11 Stabil Custom ROM Redmi Note 8

Yavaş şarj sorunu var şuan ve bende bu romda 60 - 70 amperden yukarısına çıkmıyor
  8. S

Ana Başlık Çin Tabanlı Miui 20.12.9 Rom Hakkında

Üzücü sadece romla gelen YouTube vancedi silmiştim sistem app olarak yüklendiği için. Sonrası yeniden başlatmamla twrpde kaldım ne rom alıyor ne wipe yapılıyor
  9. S

Ana Başlık Çin Tabanlı Miui 20.12.9 Rom Hakkında

Bu durumdan kurtarmak için illa PC den mi rom atılması gerekiyor. Twrp üzerinden kurtarilamiyor mu
  10. S

Rehber Redmi Note 9 Pro(Joyeuse) Mıuı 12 Kararlı Eu Rom Kurulum Rehberi Resimli Ve Videolu Anlatım

Ne yaptıysam eror 7 hatasını geçemedim kendi hafızasından usb ye kadar deneedim yükleyemedim. Bir dünya xiaomi cihaz kullandım note 9 pro ne zayıf kalmış geliştirme konusunda stabil twrp yok güncel eu rom yok üzüyor global roma el mahkum kaldık. Pichback twrpden yüklemeye calısınca vendor system...
  11. S

Rom HAVOC OS 3.6 [OFFICIAL] [ROM] [Android 10] [MI 8 SE] [Sirius]

Geliştiriciye sorunu bildirip çözüm yolunu öğrenen benim. Dosyayı ekledim dosya yöneticisi kök erişimden vendor buid.prop dosyasıyla değiştirin sonuna txt koydum foruma yüklenmesi için kaldırmayı unutmayın. 2 gündür kullanıyorum ses ile alakalı bir sorun yaşamadım henüz
  12. S

Satıldı SATILDI...Xiaomi Full Siyah Redmi Note 4x Snapdragon 625 Octa Core (3+32)

Cihazlar tahmini ne zaman elinizde olur
  13. S

Satış Tamir, yedek parça, servis, NANO KAPLAMA, Cam değişimi

Yapılamaz mı göndermeyi düşünüyordum size
  14. S

Satış Tamir, yedek parça, servis, NANO KAPLAMA, Cam değişimi

Mi5 mmc varmı elinizde brick olmuş cihazı açamıyorum edl de rom yüklerken bağlanti gidiyor 10 saniye kadar sürüyor miflash da fastboot ve twrp menüsü açılmıyor sadece kasayı açıp edl ye alabildim MMC bozulduğundan şüpheleniyorum
  15. S

Mod Bildirim Çubuğu Merkezi Saat [Miui8]

Redmi note. 3 snapdragon için hangisi uygundur
Üst Alt