Serobaskan.21 kullanıcısının son içeriği

1. Serobaskan.21

İpucu Xiaomi Anakart Devre Şemaları

abi dosyalar şifreli ve şifre de yok
  2. Serobaskan.21

Yardım Redmi Note 10S Değişik bir hata!

Cihaz redmi note 10s ekran arızalı diye geldi ekran değiştim sorun devam ediyordu yazılım değiştim yine aynı. Ve bazen kendi kendine düzeliyor ama daha sonra tekrar arıza veriyor. Ne yapabiliriz bilginiz var mı? Daha önce karşılaşan oldu mu? Ben ilk defa böyle bir şey görüyorum. Göreseller...
  3. Serobaskan.21

Soru Redmi K60/Poco F5 Pro ile tekrardan aranızdayım :)

evet açık şekilde sanırsam benim de öyle idi
  4. Serobaskan.21

Yardım Poco f2 pro için k30 pro zoom kamera

Telefon rahmetli oldu maalesf ama yok deneyemedi :(
  5. Serobaskan.21

Yardım Usb Hata Ayıklama Modunda Bilgisayar Telefonu Görmüyor

Bende de aynı sorun var hocam eskiden görüyor idi ama artık görmüyor Bilgisayarım Windows 7 32 bit pc normal şekilde görüyor ama hata ayıklama açık oldu mu görmüyor tüm sürücüleri denedim sonuç alamadım. Özellikle Twrp modunda hiç görmüyor.
  6. Serobaskan.21

İndirme bağlantısı; https://sourceforge.net/projects/xiaomi-eu-multilang-miui-roms/files/xiaomi.eu/MIUI-STABLE-RELEASES/MIUIv14/xiaomi.eu_multi_MONDRIAN_V14.0.24.0.TMNCNXM_v14-13.zip/download Yükleme için video; Hayırlı olsun :) 1685957999 link bozuk başkan tekrar atar mısın
  7. Serobaskan.21

Selam arkadaşlar aklınızda takılan sorular var ise yardımcı olamaya çalışırım. Ve önermek istedikleriniz var ise buyurun :) Fotoğraf örnekleri ve telefon özellikleri 👇
  8. Serobaskan.21

Recovery Redmi Note 10 Pro/Max - TWRP Yükleme Aracı

LİNK GÜNCELLER MİSİNİZ? dosya bulynamadı diyor
  9. Serobaskan.21

Yardım Yavaş Şarj Alıyor

deneyeyim teşekkürler
  10. Serobaskan.21

Yardım Yavaş Şarj Alıyor

ölçümler stabil sorunsuz gözüküyor 1674289934 değiştirdim bordu
  11. Serobaskan.21

Yardım Yavaş Şarj Alıyor

6 saatte %50 filan 1674289789 bazen taktığım zaman eskiye düşüyor 1674289824 soketi denedim olmadı flexi denedim olmadı
  12. Serobaskan.21

Yardım Yavaş Şarj Alıyor

internetten orjinal diye aldım 140 tl filan dı sordum orjinal mi die de evet dedi satıcı ama olmadı
  13. Serobaskan.21

Yardım Yavaş Şarj Alıyor

hocam hepsini denedim az önce geldi flex aynı sorun
  14. Serobaskan.21

Yardım Yavaş Şarj Alıyor

Merhaba arkadaşlar, Cihazım Poco f2 pro daha öncesinden 18w şarj ile sorunsuz şarj edebiliyordum ama şimdi 20w altını kabul etmiyor. Takıyorum normal alıyor gösteriyor ama dolmuyor aynı şekil powerbank ta da yaşıyorum. Ve batarya da çabuk tükeniyor. Batarya kaynaklıdır sandım batarya aldım onda...
  15. Serobaskan.21

Rom Miui°Mint Joyeuse MIUI 13 | Android 12

Poco f2 pro için mevcut mu?
Üst Alt