Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Cihaz redmi note 10s ekran arızalı diye geldi ekran değiştim sorun devam ediyordu yazılım değiştim yine aynı. Ve bazen kendi kendine düzeliyor ama daha sonra tekrar arıza veriyor.
Ne yapabiliriz bilginiz var mı? Daha önce karşılaşan oldu mu? Ben ilk defa böyle bir şey görüyorum.
Göreseller...
Selam arkadaşlar aklınızda takılan sorular var ise yardımcı olamaya çalışırım.
Ve önermek istedikleriniz var ise buyurun :)
Fotoğraf örnekleri ve telefon özellikleri 👇
Merhaba arkadaşlar, Cihazım Poco f2 pro daha öncesinden 18w şarj ile sorunsuz şarj edebiliyordum ama şimdi 20w altını kabul etmiyor.
Takıyorum normal alıyor gösteriyor ama dolmuyor aynı şekil powerbank ta da yaşıyorum.
Ve batarya da çabuk tükeniyor.
Batarya kaynaklıdır sandım batarya aldım onda...
Merhaba cihazımı 13.0.3.0 sürümüne güncelledikten sonra cihaz kullanılamaz hale geldi ses tuşları çalışıyor ancak komut yok ne kısıyor ne açıyor ama ses seviyesi yüksek hatta olduğundan daha yüksek.
Ve video çekimi sırasında telefon donuyor.
Telefonun BL kilidi kapalı cihaz yurt dışı şebeke...
Merhaba arkadaşlar benim arka kamera lensi çizildi ve değiştirmek istiyorum.
Aliexpress üzerinden satın alacağım.
2 çeşit kamera var Biri poco f2 pro diğeri de K30 pro zoom OİS destekli
Benim cihazım 6/128 gb bu zoom versiyonu alsam benim cihazıma olur mu? Ois düzgün çalışır mı?
Merhaba ben xiaomi poco f2 pro kullanıyorum mıuı 13 eu.beta sürümü idi geçen hafta gelene güncelleme ile ön kamera çalışmamaya başladı ön kamera açılıyor ama arka kamerayı gösteriyor. Ön kamera kapatınca siyah ekran gözüküyor. Rom değiştirdim eski beta ya döndüm yine aynı kararlı sürüme döndüm...
Merhaba cihazım poco f2 pro son güncellemelerden dolayı mı donınmsal mı bilmiyorum nfc çalışmıyor mıuı 12 de iken çalışıyor du 12.5 geçtim çalışmadığını fark ettim mıuı 13 beta ya geçtim gene çalışmadı mıuı 13 kararlı sürüme geçtim gene aynı 😔
Ne yapabilirim önerileriniz nelerdir.
xiaomi.eu_multi_HMK30Pro_22.2.23_v13-12 beta rom kullanıyorum.
xiaomi.xiaomi.eu_multi_HMK30Pro_V13.0.1.0.SJKCNXM_v13-12 stabil rom çıktı;
Betadan direk stabil roma format atmadan geçebilir miyim?
geçersem sorunlar filan olur mu?
cihazım poco f2 pro 6/128 (yurt dışı)
Merhaba ben cihazıma IMEI arttırdım atıldıktan sonra mobil veri sürekli E çekmeye başladı ilk aldığımda 4.5g yazıyordu ancak 1 saat sonra E'ye döndü ve daha da düzelmedi 3 sefer yaptırdım 3 ünde de aynı oldu neyden kaynaklanıyor bu yardımcı olur musunuz? IMEI eski bir cihazıma ait ondan olabilir...
Merhaba arkadaşlar bana acil yardım lazım cihazım poco f2 pro 6/128 yurtdışı cihaz
Müzik kutusunda müzik dinlerken telefon kulaklık modunda kaldı kapattım açtım telefonu gene aynı.
Normal kulaklık taktığım da ise sadece sağdan ses geliyor internetten baktım yedek parçası da yok ne yapabilirim...
Merhaba arkadaşlar cihazımı düşürdüm düştükten sonra ön kamera takılıyor açılmıyor hafiften çıkıyor ve geri giriyor bastırmayı filan denedim açamadım ne yapmam gerekiyor garanti yok
Bu güncellemeyi yapan var mı ben yaptım cihaz çöktü twrp menüsü de gitmişti twrp açılıp kapanıyordu.
Tekrar flasladım twrp yi de öyle açabildim menüyü daha sonra esi romu yükledim de telefon açıldı sizde de aynı sorun varmıydı?
Google Kamera değişikliği
Sürüm: 7.6.008 | V6
Android 10+
Önceki sürümün bazı eksikliklerini ve ayrıca astrofotografide maksimum pozlama seçimini düzelten küçük bir güncelleme.
İndirme Linki;
https://drive.google.com/file/d/1-8_8aBF76gxam9OykQXE49TPK1Aov17m/view?usp=drivesdk
Merhaba arkadaşlar bana ses kalitesi ve mikrofon kalitesi iyi bir Bluetooth kulaklık lazım
Benin bildiğim markalar QCY ve Xiaomi var sizin bildiğiniz hangi iyi modeller var sa yorumda belirtirseniz sevinirim ☺️