Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İyi akşamlar ben mi9t cihazım için tam kaplayan ekran koruyucu ve kılıf almak istiyorum çok seçenek var hangisini ve hangisinden alacağımı şaşırdım bilgisi olan tavsiyede bulunursa memnun olurum.
yorumlarınız için teşekkür ederim telefonu aldığımda içerisinde olan bataryada bu tarz bir durum yaşamamıştım, miui 10 sürümüyle ilgisi olabilir mi acaba ne dersiniz ?
Mı 5s plus telefonuma 3 gün önce yeni batarya aldım fakat telefonun şarjı çok hızlı tükeniyor akşam %45te bıraktım misal sabah kalktığımda %20 oluyor halbuki bataryayi daha yeni aldım neden kaynaklanır?
biliyorum fakat genede sormak istedim yani bir çözüm yolu yok mudur 5 sene önce kullanılan telefon apple kimliği etkinleştirme istiyor maile kod gönderiyor o mailde uzun süredir giriş yapılmadığı için telefondan onay istiyor fakat o telefon numarasıda iptal edildi
merhabalar, arkadaşımın iphone 5s telefonu var iphonemu bul açık etkinleştirme kilidi ekranında kalmış vaziyette ve açılmıyor sıfırdan sistem kurma rom atma vs. vs. nasıl bir yol izlemeliyiz telefonun kilidini kırma yolu varmıdır?
Siteden yönlendirmelerin hepsini yaptım sonuç aynı hala aynı kalıyor yüklenmiyor hayatımda ilk defa bilgisayarda bı konuyu çözemedim genede teşekkürler ilginiz için