sero3300 kullanıcısının son içeriği

1. sero3300

Soru Mi9t ekran koruyucu ve kılıf önerisi olan

İyi akşamlar ben mi9t cihazım için tam kaplayan ekran koruyucu ve kılıf almak istiyorum çok seçenek var hangisini ve hangisinden alacağımı şaşırdım bilgisi olan tavsiyede bulunursa memnun olurum.
  2. sero3300

Soru Miui sürüm hakkında

Arkadaşlar iyi günler bende mi5s plus cihaz bulunmakta şimdiye kadar kullandığınız şarj konusunda en iyi performansı veren rom hangisidir?
  3. sero3300

Yardım rom hakkında

hocam şuan twrp'de yedekleme işlemi yapmak üzereyken başarısız diyor depolama bağlanamadı bu neden olur
  4. sero3300

Yardım rom hakkında

Çok sağ olun hocam fark edemedim yorgunum çok iyi akşamlar :) ha bu arada google play store v.b. yüklü olarak geliyormu?
  5. sero3300

Yardım rom hakkında

attım, fakat pek bilgilenemedim siz yardımcı olsanız
  6. sero3300

Yardım rom hakkında

Arkadaşlar ben masik rom kurmak istiyorum bt kilidi açık romuda indirdim hangi aşamaları takip etmem gerek biri yardım ederse memnun olurum
  7. sero3300

Soru Batarya süresi az

yorumlarınız için teşekkür ederim telefonu aldığımda içerisinde olan bataryada bu tarz bir durum yaşamamıştım, miui 10 sürümüyle ilgisi olabilir mi acaba ne dersiniz ?
  8. sero3300

Soru Batarya süresi az

Mı 5s plus telefonuma 3 gün önce yeni batarya aldım fakat telefonun şarjı çok hızlı tükeniyor akşam %45te bıraktım misal sabah kalktığımda %20 oluyor halbuki bataryayi daha yeni aldım neden kaynaklanır?
  9. sero3300

Yardım Ekranı Tam Kaplayan Ekran Koruyucu

Benimde almam gerekiyor ama nereden alsam bilemedim
  10. sero3300

Yardım Ekranı Tam Kaplayan Ekran Koruyucu

Buldunuz mu hocam ?
  11. sero3300

Soru İphone hakkında

yani telefonun açılma şansı yok diyorsunuz hocam
  12. sero3300

Soru İphone hakkında

biliyorum fakat genede sormak istedim yani bir çözüm yolu yok mudur 5 sene önce kullanılan telefon apple kimliği etkinleştirme istiyor maile kod gönderiyor o mailde uzun süredir giriş yapılmadığı için telefondan onay istiyor fakat o telefon numarasıda iptal edildi
  13. sero3300

Soru İphone hakkında

merhabalar, arkadaşımın iphone 5s telefonu var iphonemu bul açık etkinleştirme kilidi ekranında kalmış vaziyette ve açılmıyor sıfırdan sistem kurma rom atma vs. vs. nasıl bir yol izlemeliyiz telefonun kilidini kırma yolu varmıdır?
  14. sero3300

Yardım GTA oyunu hakkında

Siteden yönlendirmelerin hepsini yaptım sonuç aynı hala aynı kalıyor yüklenmiyor hayatımda ilk defa bilgisayarda bı konuyu çözemedim genede teşekkürler ilginiz için
  15. sero3300

Yardım GTA oyunu hakkında

O dediğiniz tuş nerede öyle birşey göremedim
Üst Alt