sernames kullanıcısının son içeriği

1. S

Soru Mi 9T Pro için şarj aleti

Hocam 18w destekliyor gözüküyor. 27w destekli olsa daha hızlı şarj olmaz mi
  2. S

Soru Mi 9T Pro için şarj aleti

Arkadaşlar merhaba, Mi 9t pro kullanıyorum. Cihaz 27w hızlı şarj cihazlarını destekliyormuş. Kullandığınız ve önerebileceğiniz bir şarj aleti var mi 27w veren?
  3. S

Soru Imei atma işlemi

Paylaşayım hocam 1569442162 Hocam cihaz su an zaten global rom. Neden tekrar global rom kurma ihtiyacı olacak ki?
  4. S

Soru Imei atma işlemi

Sordum ama "garantisi biziz abi ya" modunda olan insanın sözüne güvenmek yerine, bilgili, deneyimi olan birilerden net cevaplar almak istedim açıkçası
  5. S

Soru Imei atma işlemi

Arkadaşlar merhaha, Mi 9t pro'yu imei kayıtsız olarak aldım. Imei atma işleminde şebeke ve WiFi sorunu yaşanıyor mu acaba? Temel olarak bu imei değiştirme işinin mantığı nedir? Telefonun romumu değişiyor? İmei değiştirdikten sonra hangi işlemleri yapamaz hale geliyoruz? Güncellemeleri sorunsuz...
  6. S

Soru Mi 9t pro imei kaydı sonrası birkaç önemli soru

Anladım çok teşekkür ederim. Sanırım en mantıklı seçenek 8 ay bekleyip sonra imei attırmak ya da imei attırıp global rom da kalip cihazı sifirlamamak. Hocam son olarak imei atma işleminden sonra telefon sıfırlanıyor mu acaba?
  7. S

Evet hocam, cihaziniz k20 pro olduğu için eu romda ekstra sıkıntılar da yaşıyor olabilirsiniz. Rom da sıkıntılır orası ayrı ama Çin'e özel sürüme başka romlari atmak daha sıkıntı çıkarıyor olabilir. Valla çözüm bulabilirseniz herkes minnettar olur
  8. S

Hocam peki, imei attırıp global romda kalma gibi bir durum kesinlikle söz konusu değil değil mi? Telefonunu sıfırlamamayi göze alsak bile yine de imemi basılacağı için eu roma mi gecilmesi gerekiyor?
  9. S

Cevabınız için teşekkür ederim, bu işleri hiç bilmediğim için soruyorum. Yani aslında telefoncunun yaptığı şey romu değiştirmek değil mi? Eu rom ile global rom arasında ne gibi bir fark olabilir? Cihazda sorun çıkma ihtimali var mıdır? Ben rom işleri ile uğraşmak istemiyorum açıkçası. Eğer...
  10. S

Arkadaşlar merhaba, Telefoncudan imei kaydı olmayan global sürüm bir mi 9t pro aldım. Bana cihazı bir ay kullan gel, imei atarız denildi. İmei atılma islemi sonrasında güncellemelerle ilgili bir sıkıntın olmaz dedi. Size birkaç sorum olacak. Imei atılan bir cihaz ota üzerinden güncelleme...
Üst Alt