serkanulucay kullanıcısının son içeriği

1. serkanulucay

Ana Başlık Mi9T Pro ve K20 Pro Kullanıcı Yorumları ve Öneriler [ Madalya Ödüllü ]

Ben de bu efekti çok seviyorum. Abartılı kötü değil yahu. Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  2. serkanulucay

Ana Başlık Mi9T Pro ve K20 Pro Kullanıcı Yorumları ve Öneriler [ Madalya Ödüllü ]

Eaa roma geldiyse eli mahkum globale de gelecek. Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. serkanulucay

Bir kaç güne gelir Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  4. serkanulucay

Soru Mİ9T PRO Türkiye cihaz miui11 gelmemesi

Global rom a gelmedi. Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. serkanulucay

Soru K20 Pro mu ? Mi9T pro mu?

Çift hat istiyorsan hiç uğraşma ve garantili mi9t pro al. Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. serkanulucay

Soru Android 10 ve Miu 11 Geldi mi?

Deme öyle. Sonra bizi kıskanacaklar. [emoji12] Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. serkanulucay

Soru Android 10 ve Miu 11 Geldi mi?

Eli kulağındadır. Gelir :) Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. serkanulucay

YouTube u yeniden yüklemeyi deneyin yada güncelleyin. Düzelir bence :) Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. serkanulucay

Madalya MIUI Sever Madalyası Kazanın

Hala devam ediyorsa ben de alırım bir madalya [emoji4] Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. serkanulucay

Bende global rom MIUI 10.3.3 var. Youtube güncel ve kendiliğinden kayboluyor. Bi sıkıntı yok. Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  11. serkanulucay

Soru Miui Arama Arayüzü

Biz stock global roma hiç müdahalede bulunmamış tayfa olarak MIUI 11 ve Android 10 güncellemeleri bekliyoruz. Senin yaptığınla ilgili bi durum değil [emoji846] Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. serkanulucay

Soru Miui Arama Arayüzü

Tamam şimdi netleşti herşey. [emoji1] Eyvallah. Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  13. serkanulucay

Soru Miui Arama Arayüzü

Android 10 da miui11 özelliği ile mi geldi yoksa manuel mi yükledin?
  14. serkanulucay

Soru Miui Arama Arayüzü

Bildiğim kadarıyla yok. Çünkü arama kaydetme özelliği vs olduğundan değiştirmezler. Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. serkanulucay

Ben distribütörden aldım. Ünlü bir e mağazadan. Hep......da. Çift sim girişi var. İthal ürünlerde tek sim yuvasına imei atanları gördüm. Telefonun imei numaralarını e devletten kontrol edersin. Ayarlar menüsünde sim bölümünde mevcut bilgiler. Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üst Alt