Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba, bazı yerlerde de duymuştum sanırım miui 13 de genel bir sorun var bu konuyla ilgili.
Tüm izinleri vermeme rağmen telegramda video ve ses atamıyorum ne yaptıysam çözemedim aceba ne yapmam lazım?
bende internetten aldım sahibindenden 2600 e geldi toplam 200 lirada GET için ödedim paramın başına bişe gelmesin diye güvenli ticaret yani herşey sorunsuz şuana kadar hiç bir problem yaşamadım.
ya da diğer bir yol reklamlardan tamamen kurtulmak isterseniz adguard full sürüm öneririm bayadır kullanırım zerre reklam yüzü göstermedi.Tüm uygulamaları temiz kullanıyorum.VPN gibi kendi ağı üzerinden internete baglanmanızı saglıyor bu sayede reklamları engelliyor.
download: Файл из Облака...
kaynak kodlara baktıgımda bir kaç fontun karışımı olduğu görünüyor.
1560888348
Çoğu alanda segoe UI kullanıldığını görüyorum.Yani senin istedigin segoe.
Файл из Облака Mail.Ru programın sarjı sömürdügü söylenir ama deneyimlerimde böyle bişe söz konusu degil kendi VPN i üzerinden internete baglanmanızı saglar bu sayede hiç bir reklam görmessiniz.Uzun zamandır kullanıyorum problem yaşamadım tavsiye ederim.
yanlış dosya yükleyip telefon mimarisi bozulmasın diye yüklemedim zaten ordaki cogu eklentiyi apk bulup full şekilde kullanabiliyorum pek fazla geregi yok
Poco F1 sahibindenden 2500 e almıştım 3 ay kullanılmış sadece.. GET ile almıştım gayet memnunum canavar gibi telefon hemen gerekeni yaptım rom-root-twrp ne varsa :))