SerkanTürkel kullanıcısının son içeriği

1. SerkanTürkel

Yardım Telegram video ve ses gönderme sorunu

Merhaba, bazı yerlerde de duymuştum sanırım miui 13 de genel bir sorun var bu konuyla ilgili. Tüm izinleri vermeme rağmen telegramda video ve ses atamıyorum ne yaptıysam çözemedim aceba ne yapmam lazım?
  2. SerkanTürkel

Tema Herkes kullandığı temanın ekran resmini paylaşsın

. POCOPHONE F1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. SerkanTürkel

Soru 2.el veya 0 f1

bende internetten aldım sahibindenden 2600 e geldi toplam 200 lirada GET için ödedim paramın başına bişe gelmesin diye güvenli ticaret yani herşey sorunsuz şuana kadar hiç bir problem yaşamadım.
  4. SerkanTürkel

Rehber TWRP Reklam Engelleyici v5

ya da diğer bir yol reklamlardan tamamen kurtulmak isterseniz adguard full sürüm öneririm bayadır kullanırım zerre reklam yüzü göstermedi.Tüm uygulamaları temiz kullanıyorum.VPN gibi kendi ağı üzerinden internete baglanmanızı saglıyor bu sayede reklamları engelliyor. download: Файл из Облака...
  5. SerkanTürkel

Çözüldü Pocofone F1 Dokunmatik Sorunu Devam Ediyor Mu?

full ayar zerre donma yok
  6. SerkanTürkel

Çözüldü Pocofone F1 Dokunmatik Sorunu Devam Ediyor Mu?

şuana kadar kullanımımda hiç bir problem yaşamadım.
  7. SerkanTürkel

Soru Forum sitesinin font adı ne?

kaynak kodlara baktıgımda bir kaç fontun karışımı olduğu görünüyor. 1560888348 Çoğu alanda segoe UI kullanıldığını görüyorum.Yani senin istedigin segoe.
  8. SerkanTürkel

Tema Font Arşivi (2019)

ben Titillium kullanıyorum.
  9. SerkanTürkel

Yardım Reklam Engelleyen ve Rootla Çalışan Program yada Modül

Файл из Облака Mail.Ru programın sarjı sömürdügü söylenir ama deneyimlerimde böyle bişe söz konusu degil kendi VPN i üzerinden internete baglanmanızı saglar bu sayede hiç bir reklam görmessiniz.Uzun zamandır kullanıyorum problem yaşamadım tavsiye ederim.
  10. SerkanTürkel

Yardım Reklam Engelleyen ve Rootla Çalışan Program yada Modül

bu konuda adguardı tek geçerim tüm uygulamalarda temiz ekranla takılıyorum mis gibi.
  11. SerkanTürkel

Sohbet Pocophone f1

yanlış dosya yükleyip telefon mimarisi bozulmasın diye yüklemedim zaten ordaki cogu eklentiyi apk bulup full şekilde kullanabiliyorum pek fazla geregi yok
  12. SerkanTürkel

Sohbet Pocophone f1

Poco F1 sahibindenden 2500 e almıştım 3 ay kullanılmış sadece.. GET ile almıştım gayet memnunum canavar gibi telefon hemen gerekeni yaptım rom-root-twrp ne varsa :))
  13. SerkanTürkel

Soru Hangi rom u kullanıyorsunuz

Pocophone F1 10.3.4.0 Stable
  14. SerkanTürkel

aynen maksat telefonda dursun ömürlük oyunlar bi kere yüklerim daha ugraşmam full apk çoğu :) zamanla cogunun sonunu getirip silerim :D
  15. SerkanTürkel

Poco F1 6/64+32GB - Nova Launcher - WallZ Blur Arkaplan - WillX İcon Pack Games Part 1 Games Part 2 Games Part 3 Games Part 4
Üst Alt