SerkanTTZ kullanıcısının son içeriği

1. SerkanTTZ

Sohbet Bir daha asla Xiaomi marka telefon almayacağım özetle yazıyorum

Bu aşağıda yazacağım servis ve garanti rezaletini ''benim başıma gelmez'' diye okuyacağınıza çok eminim ama bir gün mutlaka bunu yaşayacaksınız. Buna neredeyse eminim çünkü Xiaomi marka telefonunların model farketmeksizin karşılaştığı problemler oldukça benzer hatta aynısı. Xiaom Mi11 telefonum...
  2. SerkanTTZ

Yardım Yetkili Serviste maksimum tamir süresi dolan cihazlarla ilgili işlem

Merhaba 14 Şubat'ta m11 cihazımı servise bıraktım. Bugün 18'inci gün doluyor. Telefon için anakart parçası bekliyor diyorlar. Maksimum tamir süresinin dolmasına birkaç gün kaldı. Garanti kapsamında ürünüm. Cihazımı Hepsiburada'dan aldım Xiaomi Türkiye Garantili Cihazım. Cihazımın bulunduğu...
  3. SerkanTTZ

Yardım GENPA serviste olan telefonun maksimum tamir süresi nedir, aşarsa ne yapılabilir?

Merhabalar Cep telefonları yedek parça temin süresi vs dahil yetkili teknik serviste maksimum tamir süresi nedir? Bu süreyi aşında nereden ve neler talep edilebilir bilgisi veya bu konud abaşka bir tecrübesi olan var mıdır?
  4. SerkanTTZ

Soru Mi 11 neden Artık Satılmıyor?

Merhaba mi 11 telefonumu 2021 Ekim ayında aldım. O sıra birçok yerde bulunmasına rağmen şuan hiçbir yerde yok. Sadece hepsiburada'da gördüm telefonu satış fiyatı 17.000 TL görünüyor. Ben neredeyse bunun yarı fiyatına almıştım. Daha sonra Xiaomi mi 11t ve mi 11t pro'yu çıkarttı. Özellik...
  5. SerkanTTZ

Çözüldü Servise gönderilen telefonun içindeki veriler ne oluyor?

Merhaba. Telefonum kapandı ve açamıyorum. Doğal olarak telefonumun dahili hafızasında banka hesap bilgilerim, banka cüzdanlarım, fotoğraflarım, bankacılık şifrelerim ve özel dökümanlarım var. Telefonum serviste tamir edilirken bu bilgilere erişilir mi? Yoksa telefonu mi cloud yardımıyla uzaktan...
  6. SerkanTTZ

Yardım Xiaomi Mi 11 açılmıyor ve şarj olmuyor

Merhaba. Telefonumu hepsiburada.'dan aldım henüz 6 ay olmadı. Dün ortada hiçbir şey yokken şarja taktıktan birkaç dakika sonra kapandı ve bir daha açılmadı. Hard reset soft reset boot vs dışarıdan yapılabilecek her şeyi denedim ancak hiçbir sonuç alamadım. Ne telefon şarj oluyor ne de açılıyor...
  7. SerkanTTZ

Yardım Mi 11 Video kaydında seslerin patlaması

Konser gibi alanlarda video çekerken alçak frekanslar yani basslar müthiş bir şekilde patlıyor ve boğuk bir ses veriyor. Diğer marka model telefonlarda ses gayet net. Sanırım bu kronik bir sorun Mi'lerde. Çözen var mı acaba?
Üst Alt