Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba herkese,resimdeki gibi rom indirdim fakat kurulum hakkında bazı kararsızlığım var.Romun doğru kurulum adımlarının nasıl olduğu ile alakalı bilgi paylaşır mısınız.
1643115143
Merhaba herkese,xiaomi uyumlu vr gözlük var mı özellikle mi10t için uyumlu olması ideal olur.Ben araştırdım fakat herhangi birşey bulamadım.Şimdiden teşekkürler
Merhaba herkese,cihazı 1.5 senedir kullanıyorum fakat son zamanlarda cihazın ekranında kasılmalar ve bazen ekranda donmalar yaşıyorum.cok kısa bir süre sonra tekrar aynı şekilde kullanmaya devam ediyorum.Kullanmış olduğum rom resimdeki gibidir.Cihazım yurtdışı cihazıdır.TWRP mevcut root...
Hayırlı akşamlar herkese.Şu an da kullandığım cihaz Mi10T ve memnunum.Fakat bazen sensör sorunundan dolayı sıkıntı yaşıyorum.Bu nedenle telefonu değiştirmek istiyorum.Sizin önerebileceğiniz bir cihaz var mıdır?Aman aman oyun oynayan biri değilim ama OIS olması batarya ve işlemcinin güçlü olması...
Herkese merhaba,takvim dilim ingilizce oldu ve diller kısmında Türkçe yok.Ayrıca müzik uygulaması da hungama müzik oldu.Bu sorunları nssıl düzeltebilirim.Ekte resimler mevcut.
Herkese merhaba asağıda kullandıgım romu ve gelen güncelleme görüntüsünü paylaştım.Cihazda root yok fakat twrp var.Ben güncellemeyi yapmaya çalıştım fakat %100 de kaldı.Her denememde aynı hatayı aldım.Acaba bununla alaklı sorun nedir.İlla manuel olarak twrp den mi güncelleme yapmam gerekiyor.
Herkese merhaba mi 10t kullanıyorum ve sensör sorunum var.Sordugumda da bir cok kişide mevcut.Bir çözümü var mıdır.Çözümü yoksa geçmemi tavsiye ettiğiniz cihaz nedir üst modellerde.
Merhaba herkese redmi note 9 pro ya bir türlü twrp ve root atamıyorum.Twrp yi yükledikten sonra cihazı 9s olarak görüyor ve pc baglantısı ile cihaza magisk dosyasını atamıyorum..Bununla ilgili olarak konulara baktım ama ordaki işlemleri defalarca yapmama ragmen sonuca ulaşamadım baska yolu var...
Herkese selamlar.Mi10t cihazımda su anda Endonezya Global yüklü daha öncesinde eu stabil yüklüydü fakat her ikisinde de memnun olamadım şsrj yönünden.Önerebileceğiniz global rom var mıdır?
Herkese hayırlı akşamlar.İzinleri aktif edemiyorum.Global sürüm kullanıyorum ve kişileri apk olarak yükledşm.Whatsappta kişiler gözükmüyor.İzin verilemediği için
Herkese hayırlı sahurlar.Mi 10t kullanıyorum.Fakat aklımda mi note 10 pro var özellikle amoled olması ve kamera acısından aklımı çeliyor.Sizce mi10t de kalmalı mıyım.