Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Herkese merhaba iki adet resim ekledim cihazım yurtdısı ve server ile 2.sim kayıtlı BL kilit açmak istediğimde resimdeki gibi bir hata alıyorum.Bu problemi nasıl çözebilir ve kilidi nasıl açabilirim
Peki bununla alakalı rehber var mı ben bulamadım sitede YouTube dende güvenip yapmak istemedim.server IMEI gitmeden eu Roma geçmek istiyorum bataryayı o sekilde test etmek istiyorum
Herkese merhaba mi 11 ultra aldım ikinci el kayıt işlemi Server olarak yapılmış. İçerisinde global rom yüklü batarya inanılmaz derecede çabuk bitiyor batarya sağlığını kontrol etmem veya EU rom yüklemem herhangi bir değişiklik ve fayda sağlar mı.
Merhaba herkese,resimdeki gibi rom indirdim fakat kurulum hakkında bazı kararsızlığım var.Romun doğru kurulum adımlarının nasıl olduğu ile alakalı bilgi paylaşır mısınız.
1643115143
Merhaba herkese,xiaomi uyumlu vr gözlük var mı özellikle mi10t için uyumlu olması ideal olur.Ben araştırdım fakat herhangi birşey bulamadım.Şimdiden teşekkürler
Merhaba herkese,cihazı 1.5 senedir kullanıyorum fakat son zamanlarda cihazın ekranında kasılmalar ve bazen ekranda donmalar yaşıyorum.cok kısa bir süre sonra tekrar aynı şekilde kullanmaya devam ediyorum.Kullanmış olduğum rom resimdeki gibidir.Cihazım yurtdışı cihazıdır.TWRP mevcut root...
Hayırlı akşamlar herkese.Şu an da kullandığım cihaz Mi10T ve memnunum.Fakat bazen sensör sorunundan dolayı sıkıntı yaşıyorum.Bu nedenle telefonu değiştirmek istiyorum.Sizin önerebileceğiniz bir cihaz var mıdır?Aman aman oyun oynayan biri değilim ama OIS olması batarya ve işlemcinin güçlü olması...