serkantekin76 kullanıcısının son içeriği

1. serkantekin76

Soru Mi11 Ultra XPremium Batarya

Herkese merhaba mi11 ultraya XPremium batarya taksam herhangi ni farklılık olur mu kullanan var mı veya deneyimleyen
  2. serkantekin76

Yardım BL Kilit Açma Sorunu

Nasıl yapabilirim peki mi Topluluk uygulamasındanda olmuyor kilit açma seçeneği yok
  3. serkantekin76

Garanti yöntem var mı peki 1766668842 Onu bilmiyorum maalesef
  4. serkantekin76

Herkese merhaba iki adet resim ekledim cihazım yurtdısı ve server ile 2.sim kayıtlı BL kilit açmak istediğimde resimdeki gibi bir hata alıyorum.Bu problemi nasıl çözebilir ve kilidi nasıl açabilirim
  5. serkantekin76

Yardım Mi 11 Ultra Batarya Problemi

Peki bununla alakalı rehber var mı ben bulamadım sitede YouTube dende güvenip yapmak istemedim.server IMEI gitmeden eu Roma geçmek istiyorum bataryayı o sekilde test etmek istiyorum
  6. serkantekin76

O kadar nasıl tükenebiliyor anlamıyorum.Peki ekstra kapasiteli batarya bulamaz mıyım 1766613593 Teşekkür ederim
  7. serkantekin76

İmei gider mi servet kayıtlı
  8. serkantekin76

Evet yaptım
  9. serkantekin76

Herkese merhaba mi 11 ultra aldım ikinci el kayıt işlemi Server olarak yapılmış. İçerisinde global rom yüklü batarya inanılmaz derecede çabuk bitiyor batarya sağlığını kontrol etmem veya EU rom yüklemem herhangi bir değişiklik ve fayda sağlar mı.
  10. serkantekin76

Soru Eu Stabil mi? Yoka global mi?

Merhaba kullandığım rom resimde mevcuttur.Ben batarya ve performans açısından eu stabil rom arıyorum.Sizce hangisi yüklü olmalı Mi10T Pro'da
  11. serkantekin76

Soru Mi10T Romunu Nasıl Yükleyeceğim

Merhaba herkese,resimdeki gibi rom indirdim fakat kurulum hakkında bazı kararsızlığım var.Romun doğru kurulum adımlarının nasıl olduğu ile alakalı bilgi paylaşır mısınız. 1643115143
  12. serkantekin76

Yardım Mi10T Rom Yükleme

Mi Flash ile rom yüklemeye çalısıyorum fakat CRC failed uyarısı alıyorum daha önce de bu romu yükledim fakat bu sorunla karşılaşmamıştım.
  13. serkantekin76

Soru Mİ10T Uyumlu VR

Merhaba herkese,xiaomi uyumlu vr gözlük var mı özellikle mi10t için uyumlu olması ideal olur.Ben araştırdım fakat herhangi birşey bulamadım.Şimdiden teşekkürler
  14. serkantekin76

Yardım Mİ10T Donma ve Kasma

Merhaba herkese,cihazı 1.5 senedir kullanıyorum fakat son zamanlarda cihazın ekranında kasılmalar ve bazen ekranda donmalar yaşıyorum.cok kısa bir süre sonra tekrar aynı şekilde kullanmaya devam ediyorum.Kullanmış olduğum rom resimdeki gibidir.Cihazım yurtdışı cihazıdır.TWRP mevcut root...
  15. serkantekin76

Soru Öneri

Hayırlı akşamlar herkese.Şu an da kullandığım cihaz Mi10T ve memnunum.Fakat bazen sensör sorunundan dolayı sıkıntı yaşıyorum.Bu nedenle telefonu değiştirmek istiyorum.Sizin önerebileceğiniz bir cihaz var mıdır?Aman aman oyun oynayan biri değilim ama OIS olması batarya ve işlemcinin güçlü olması...
Üst Alt