Serkanpro kullanıcısının son içeriği

1. Serkanpro

Çözüldü brick cihaza mi flaştan rom yükleme

note 9 pro joyuse kullanıyorum bir hatadan dolayı sistem gitti komple bende mi flaştan kurtarma rom indirip yüklemek istedim fakat böyle bir hata alıyorum var mıdır çözümü
  2. Serkanpro

Yardım Dolby kurarken hata veriyor

Merhaba note 9 pro eu stabil 12.03 sürümünü kullanıyorum Dolby nin buradaki ve xda daki sürümlerini de denedim fakat hepsi hata veriyor nasıl çözebiliriz
  3. Serkanpro

Yardım Bootlader açarken sim kart

Merhabalar poco x3 cihazını aldık arkadaşa bootladeri açmak için aldım fakat cihazda arkadaşın kendi hattı takılı değil kendi hattımı taksam onun mı hesabı aktif cihazda ondan sonra yine kendi hattını taksa sıkıntı yaratır mı
  4. Serkanpro

Yardım Orangefox twrp

Merhabalar note 9 pro joyeuse cihazımda orangefox yüklü fakat girdiğimde dosyalar tuhaf isimlerle karşıma çıkıyor cihazdaki dosyaları göremiyorum nedendir acaba çözümünü bilen biri yardım edebilir mi
  5. Serkanpro

Yardım twrp şifre ve 0 mb hatası

merhaba abilerim kardeşlerim redmi note 7 pro cihazımda eu beta 20.12.9 yüklü bu güncellemeden önce twrp sorunsuz çalışıyordu fakat güncellemeden sonra şifre istedi ve görüntülerdeki sorunlar ortaya çıktı. cihazı hiçbir şekilde sıfırlayamıyorum mi flash ile yeniden rom atmayı denedim adb ile...
  6. Serkanpro

Çözüldü Rn7 pro eu rom dan globale geçme

Merhaba şuan eu beta 20.12.9 sürümünü kullanmaktayım hem orange Fox twrp sorun çıkardığı hem de stabil olan eu ya geçmek istediğim için rom yüklerken ve twrp ile ilgili işlemler için bana gerekli dosyaları forumda bulamadım yardımcı olursanız çok sevinirim
  7. Serkanpro

Yardım Orange forx şifrelendi

Merhaba değerli forum üyeleri redmi note 7 pro cihazımda eu beta 20.12.9 sürümü yüklü ve orange Fox twrp si kullanıyorum fakat yeni güncellemeyi yapmak için orange Fox a girmiştim orange Fox şifreli ve dosyalarım gözükmüyor çözümü nedir
  8. Serkanpro

Yardım Resmi note 7 pro eu beta güncelleme sorunu

merhaba arkadaşlar ve hocalarım ben redmi note 7 pro kullanıyorum eu beta var güncellemek istediğimde md5 ile uyuşmuyor gibi bir hata veriyor sorun nedir acaba
  9. Serkanpro

Yardım rn 7 pro twrp atma

merhaba redmi note 7 pro cihazıma forumda bulunan redmi note 7 pro konusu altındaki tek tuşla twrp yükleme konusundan twrp yüklerken ekte belirtmiş olduğum hatayı alıyorum çözümü nedir acaba?
  10. Serkanpro

Rom Redmi Note 7 pro MIUI 12

Selamın aleyküm Konu açılırken nelere dikkat edilir tam bilmiyorum ama bu cihazı kullanan arkadaşlarının işine yarar diye bu linki bırakıyorum bu link global MIUI 12.01 sürümüdür global kullanan arkadaşlar yükleyebilir Nasıl yükleriz ? Ayarlar güncelleme bölümü sağ üç tıktan güncelleme paketi...
  11. Serkanpro

Soru Rn 7 pro MIUI 12 güncellemesi neden hala gelmedi

Konuyu yanlış yerde mi açtım bilmiyorum hocalarım ama RN 7 pro cihazıma hala MIUI 12 gelmedi hatta android 10 bile gelmedi arkadaşlarımın rn 7 sine android 10 geldi benim cihaz da sıkıntı mı var yardımcı olur musunuz
  12. Serkanpro

Soru MIUI 12 download uygulaması hakkında

Arkadaşlar miui12 download uygulamasından rn7 pro cihazıma globale gelen miui12 yi indirmek istiyorum da bunu ota üzerinden mi yoksa twrp den mi atiyoruz
  13. Serkanpro

Yardım Şifre Sorunu

Arkadaşlar mouse böyle kaldı hiçbir şey olmuyor arkadaşın bilgisayarı acil çözümü var mıdır
  14. Serkanpro

Yardım Sürekli oyundan atıyor cihaz

Merhabalar cihazım redmi note 7 pro call of duty oynuyorum ve son iki üç gündür sürekli oyundan atıyor çözümü var mıdır
  15. Serkanpro

Yardım Redmi note 7 pro şebeke sorunu

Çok acil yardım edin lütfen bir kaç gün önce Turkcell den türk telekoma geçtim ve şuan kim ararsa arasın meşgul çalıyor direk hiçbir şekilde ulaşamıyor kimse anca kapatıp açmam gerekiyor çözümü var mıdır şimdiden teşekürler Cihaz redmi note 7 pro
Üst Alt