Serkanpro kullanıcısının son içeriği

1. Serkanpro

Yardım Redmi Note 9 pro (Joyeuse) EU ROM YENİ SÜRÜM HK.

Bende global 12.04 yüklü kasma donma olmadan akıcı çalışıyor
  2. Serkanpro

Rehber 64 Bit MiFlash

Biraz uzun sürebilir hocam
  3. Serkanpro

Çözüldü R9P TWRP'de Dosyaların Gözükmemesi ve Rom/Root Yükleyememe

Hocam o sorunu bende orange Foxu ilk kullandığımda temiz kurulum aşamasından sonra yeni romu pc den aktarayım dedim fakat dosyalar gözükmedi vs daha sonra araştırdım bu işlemlere başlamadan önce yedek alma kısmı var Back-Up o kısımdan herhangi bir tikli seçeneği seçip yedek alınca twrp de...
  4. Serkanpro

Soru Redmi Note 9 pro Eu Rom Dolby ?

Hocam maalesef eu rom da çoğu Dolby sürümü çalışmıyor bende sırf bu yüzden Kurtoğlu hocamın yaptığı elitie edition romundayım Dolby kusursuz çalışıyor
  5. Serkanpro

Rehber 64 Bit MiFlash

Hocam indirdiğiniz rom dosyasının ismiyle falan yanlışlık olabilir mi çünkü bende o şekilde çözmüştüm bir de mi flash ile sadece fastboot stock rom mu yükleyebiliyoruz ?
  6. Serkanpro

MIUI 12.5 MIUI 12.5 | KURTOGLU- Special Edition | Kendi Custom Romum | Redmi Note 9 Pro JOYEUSE Özel | Videolu Detaylı Açıklama Yer Almaktadır

Hocam valla trendyol gitti gidiyor Instagram sahibinden Twitter bazı forum siteleri hiçbiri açılmıyor şahsen beni rahatsız etti kaldırma şansım var mı
  7. Serkanpro

MIUI 12.5 MIUI 12.5 | KURTOGLU- Special Edition | Kendi Custom Romum | Redmi Note 9 Pro JOYEUSE Özel | Videolu Detaylı Açıklama Yer Almaktadır

Hocam Chrome ve diğer internet tarayıcılarında çoğu internet sayfası açılmıyor reklam engelleyici falan mı var o yüzden midir
  8. Serkanpro

hocam foruma özel olan dolbyi yükledim yeniden başlatınca fastboota düştü cihaz nedendir acaba
  9. Serkanpro

Hocam yeni tema benimde hoşuma gitti ana tema yaparsanız güzel olur fakat ilk sürümdeki temada kalırsa temalar kısmında isteyen arkadaşlar kullanabilir istediğini
  10. Serkanpro

Yok hocam ne kusuru sabah farkettiğim bir bug sayılabilecek hatayı söyleyeyim size whatsappı kapatıp tekrar girince kayıtlı kişilerin isimleri çıkmıyor onun dışında rom herşeyiyle dört dörtlük emeğinize sağlık
  11. Serkanpro

Hocam bahsettiğim özelliği ekte paylaştım bu arada temalarda hiçbir şekilde wifi mobil veri simgesi vs değişmiyor bilginiz olsun
  12. Serkanpro

Dediğiniz gibi tema sayesinde onu değiştireceğim de bahsettiğim eu daki o özelliği bulamadım
  13. Serkanpro

romu az önce yükledim ve kullanıyorum daha şimdiden çok akıcı görünüyor emeğinize sağlık hocam bu eu daki gibi mobil veriyi açma ikonunda mobil kullanım verisini görüyorduk o yapılabilir mi bir de nacizane wifi simgeleri falan açıkçası çok hoşuma gitmedi onu değiştirme şansım var mı bunlar...
  14. Serkanpro

Rehber Redmi Note 9 Pro(Joyeuse) Mıuı 12 Kararlı Eu Rom Kurulum Rehberi Resimli Ve Videolu Anlatım

Ben ilk başta temiz kurulum yapmadan kurmuştum daha sonra temiz kurulumla da kurdum fakat Google hesabındaki kişiler bir türlü gözükmedi YouTube WhatsApp gibi uygulamaları kullanamadım
Üst Alt