Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hocam o sorunu bende orange Foxu ilk kullandığımda temiz kurulum aşamasından sonra yeni romu pc den aktarayım dedim fakat dosyalar gözükmedi vs daha sonra araştırdım bu işlemlere başlamadan önce yedek alma kısmı var Back-Up o kısımdan herhangi bir tikli seçeneği seçip yedek alınca twrp de...
Hocam indirdiğiniz rom dosyasının ismiyle falan yanlışlık olabilir mi çünkü bende o şekilde çözmüştüm bir de mi flash ile sadece fastboot stock rom mu yükleyebiliyoruz ?
Hocam yeni tema benimde hoşuma gitti ana tema yaparsanız güzel olur fakat ilk sürümdeki temada kalırsa temalar kısmında isteyen arkadaşlar kullanabilir istediğini
Yok hocam ne kusuru sabah farkettiğim bir bug sayılabilecek hatayı söyleyeyim size whatsappı kapatıp tekrar girince kayıtlı kişilerin isimleri çıkmıyor onun dışında rom herşeyiyle dört dörtlük emeğinize sağlık
romu az önce yükledim ve kullanıyorum daha şimdiden çok akıcı görünüyor emeğinize sağlık hocam bu eu daki gibi mobil veriyi açma ikonunda mobil kullanım verisini görüyorduk o yapılabilir mi bir de nacizane wifi simgeleri falan açıkçası çok hoşuma gitmedi onu değiştirme şansım var mı bunlar...
Ben ilk başta temiz kurulum yapmadan kurmuştum daha sonra temiz kurulumla da kurdum fakat Google hesabındaki kişiler bir türlü gözükmedi YouTube WhatsApp gibi uygulamaları kullanamadım