serkanpol87 kullanıcısının son içeriği

1. S

Recovery Mi 8 lite için stabil recovery

Arkadaşlar, android 11 kullanıyorum.Recovery sıkıntısı yaşıyorum.Kullandığım telefonumda dokunmatik ile çalışan recoverylerde donma oluyor,çoğu zaman ekran tepki vermiyor.Dokunmatik olmayan havos ve los recoveryler ise twrpde olduğu gibi img dosyaları flaşlanmadığı gibi bazı gapps eklentileri de...
  2. S

Yardım Çentik gizleme AOSP

Merhabalar.Zenx AOSP rom kullanıyorum.AOSP romlarda çentiği durum çubuğunu taşıyarak gizleme yapılabiliyor mu?
  3. S

Yardım %75'te şarj kesiliyor

Mi 8 lite telefonumu şarja takıyorum fakat %75'te şarj kesiliyor.Eu beta en son güncellemeyi yaptım.Neden böyle yaptı anlamadım. Bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.
  4. S

Yardım Sistem tema ve bildirimi sıfırlama

Arkadaşlar telefonumda hunharca tema ve sistem bildirim sesi denedim en sonunda kafayı yedi.Kilitleme ve açma sesleri ile tema simgeleri çalışmıyor ve birbirine karışıyor.Sistem sesleri ve varsayılan temayı nasıl tekrar yükleyebilirim 1591301213 Arkadaşlar ayarları varmış.Hallettim konuyu...
  5. S

Çözüldü Rom indirirken yavaşlama

MiRoom 20.4.26 beta sürümünü indirmeye çalışıyorum. 1.5 GB hızlıca indirdim ama İnternet hızım iyi olmasına rağmen indirme yavaşlıyor. Her rom indirmeden bunu yaşıyorum ne yapmam gerekiyor?
  6. S

MIUI 12 Miui 12'de arama bildirimi

Arkadaşlar Miui 12 eu beta kurdum. Genel olarak çok güzel fakat arama bildirimi alamıyorum. Şöyle söyleyim mesela beni biri arıyor, aramaya bakamadım diyelim. Sonra telefonu açıyorum hiçbir şey olmamış gibi. Arama kısmına girince görüyorum birinin aradığını. Acaba yanlış birşey mi yaptım?
  7. S

Soru MIUI9'a Dönmek

Redmi note 6 pro yeni cihaz değil mi? Zaten çıktığında miui10 la çıktı 9u olmaz onun.
  8. S

Sohbet Neden sadece ramazanda pide çıkar?

Tel kadayıf da öyle. Ramazan dışında bizim marketlere taze tel kadayıf gelmiyor.
  9. S

Yardım Batarya omru

Otomatik eşitlemeyi kapatın, otomatik parlaklığı açın, ayrıca günde 1 sefer pil optimizasyonunu kullanın.Deli gibi oyun oynamıyorsanız aldığınız ekran süresi düşük kalıyor.
Üst Alt