Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İyi akşamlar abiler kardeşler benim cihazım hardbrick olmuştu sp flash tol ile ilk eng sonra global rom kurunca cihaz açıldı ama şuanda imeilerin 2side gözükmüyor imei dahi yazmıyor ve hattı takınca pin kodu dahi istemiyor neden kaynaklanıyor ve nasıl çözebilirim
Cihazım hard birick olmuştu sp flash tool ile eng rom yükledim cihaz açıldı fakat global rom yükledigim zaman cihaz miu döngüsünde kalıp recovery moda atıyor
Nv Data is Corrupted
Şu hatayı veriyor Tekrar rom kuruyorum aynı hatayı veriyor
Napmam lazım lütfen yardımcı olurmusunuz
Cihaz Note11...
İyi günler Cihazıma Yanlış rom yükledigimden dolayı brick oldu şuan telefon ekranı acılmıyor ama ses kısma ve açma tusuna basıp usb taktıgım zaman com olarak görüyor bu cihazı nasıl kurtarabilirim sp flash tool ile çogu kez denedim verified boot is enabled hatasını veriyor aşagıda bıraktım...
iyi günler saygıdeğer abilerim kardeşlerim cihazıma yanlış rom yükleme sonrasında hardbrick denilen şey başıma geldi şuan telefon hiç bir şeye tepki vermiyor sadece telefonu pcye takınca bypas ile com8 filan confort moda alabiliyorsun bunu deneyerek sp flash tool ile yazılım yüklemeye kalkıyorum...