serkanege kullanıcısının son içeriği

1. serkanege

Rehber 82K Direnç + İmei Kaydı Yapılmış Ruby Note 12 Pro 5g Cihazlarda NFC Aktif Etme

global rom yüklü nfc çalışmıyor sadece fake romun cust.bin yedeği geri yükleyince nfc de çalışacak arkadaş konuda anlatmış öyle yapmış
  2. serkanege

Rehber 82K Direnç + İmei Kaydı Yapılmış Ruby Note 12 Pro 5g Cihazlarda NFC Aktif Etme

pc var hocam sadece fake romdan yedek aldığınız cust.bin dosyası lazım.
  3. serkanege

hocam sadece cust.bin dosyasını yükleseniz onu geri yüklücem cihaza bende
  4. serkanege

hocam teşekkür ederim ama bootloader kilidi açık değil maalesef açık olsa zaten bişeye gerek kalmıcak kendim halledecem. diğer yöntemle cust.bin yedeği geri yüklemek niyetim ama fake rom yedeği olmadığı için cihazda global rom yüklü olduğu için arkadaşlardan rica ediyorum.
  5. serkanege

hocam zahmet olmazsa rica etsem paylaşırmısın SwissTransfer bu siteye yükleme yapabilirsin ücretsiz büyük boyutlu dosyaları yükleye biliyorsun.
  6. serkanege

arkadaşlar şu cust.bin yedeğini rica etsem biriniz uploud edip linkini atabilirmi bizde yükleyip nfc yi aktif edelim. fake rom yedeği olmadığı için yükleyemiyoruz. bu cust.bin dosyasında ne varki paylaşmak istemiyorsunuz.
  7. serkanege

hocam anlamadığım için soruyorum kusura bakmayın şimdi bende global hyperos 2 yüklü ama nfc çalışmıyor buna şimdi fake romdaki cust mu yüklemem gerek yoksa kullandığım romun cust dosyasını mı yeniden yüklemem gerek ki nfc çalışsın bir açıklarsanız sevinirim. teşekkürler. fake rom bende mevcut...
  8. serkanege

hocam selamlar acaba cust dosyasını paylaşabilir misiniz. konu için teşekkürler.
  9. serkanege

Yardım Redmi Note 12 Pro 5G NFC Sorunu

global rom yüklü hocam nfc çalışmıyor onun için bl kilidini açmak istiyordum
  10. serkanege

Sorgulattım hocam maalesef global sürüm değilmiş. Bir yolu yokmu acaba bl kilidi açmanın.
  11. serkanege

hocam sizin cihaz dirençli mi bl kilidi nasıl açtınız bende kilidi açma noktasına kadar geldim ama (bu cihaz etkinleştirilmemiş hatası alıyorum) bir bilginiz varmı bu konuda nasıl açılıcağına dair. teşekkürler.
  12. serkanege

Soru mi 6 deji batarya

Paylaşım için teşekkürler hocam pil performansı ile ilgili sonuçları daha sonra paylaşırsanız deji hakkında bilgilenmiş oluruz.
  13. serkanege

MIUI 11 Mi6 Global Kararlı V11.0.3.0 PCAMIXM İndirme Bağlantıları

★ Xiaomi Mi 6 Global Kararlı Sürüm Fastboot Rom (V11.0.3.0.PCAMIXM) İndir
  14. serkanege

Yardım Xiaomi Mi6 orjinal veya orjinale en yakın batarya ? acill

Birde bu marka var iyi diyorlar ama Türkiye'de varmı bilmiyorum arkadaşlar aliexpress de var.
Üst Alt