serkanege kullanıcısının son içeriği

1. serkanege

Yardım NFC geri getirme

hocam sizin cihaz bootloader kilitliyken mi yaptınız root işlemini nfc bendede çalışmıyor şuan konu linkini paylaşırmısınız rica etsem.
  2. serkanege

Soru mi 6 deji batarya

Paylaşım için teşekkürler hocam pil performansı ile ilgili sonuçları daha sonra paylaşırsanız deji hakkında bilgilenmiş oluruz.
  3. serkanege

MIUI 11 Mi6 Global Kararlı V11.0.3.0 PCAMIXM İndirme Bağlantıları

★ Xiaomi Mi 6 Global Kararlı Sürüm Fastboot Rom (V11.0.3.0.PCAMIXM) İndir
  4. serkanege

Yardım Xiaomi Mi6 orjinal veya orjinale en yakın batarya ? acill

Birde bu marka var iyi diyorlar ama Türkiye'de varmı bilmiyorum arkadaşlar aliexpress de var.
  5. serkanege

MIUI 12 Mi 6 - Xiaomi.eu MIUI 12 v20.6.18 Beta Rom İndirme Bağlantısı

Mi 6 cihazıma 9.9.26 eu beta v2 yi yükledim uygulamalar arası geçişler ve efektler yağ gibi akıyor çok hoşuma gitti umarım sonraki gücellemelerde böyle devam eder.
  6. serkanege

Rehber Google Play Cihaz Sertifikasız Çözümü

Teşekkürler Hakan hocam
  7. serkanege

Yardım Android 9 Sonrası Aşırı Pil Tüketimi ve Isınma

mi flash tool ile recovery rom yükleyebilirsin doğrudur dostum ama ben fastboot romu yüklemek için bu şekilde yaptım.
  8. serkanege

bendede pil ve ısınma sıkıntısı vardı kiliti açıp mi flashla 10.3.4.0 a geri döndüm.
  9. serkanege

pie güncellemesi geri çekilmiş resmi sitede şuan 10.3.4.0 var
  10. serkanege

Rom MIUI TR - 9.7.25 [Miui10]

Hakan hocam tekrardan hayırlı olsun devam etmenize sevindim başarılarınızın devamını dilerim.
  11. serkanege

Miui10 stock Romdan update.apk silme

hocam deodex rom hazırladım bazı gereksiz uygulamaları çıkardım bu şekilde çalışıyor sadece bu updater.apk kaldırınca rom açılmıyor. imza doğrulama şu konudaki (İmza Kontrolunu Devre Dışı Bırakma) gibimi acaba bunu mu yapmam gerek.
  12. serkanege

Miui10 stock Romdan update.apk silme

ClassiCTR hocam benim bir sorum olacak size konudan farklı olabilir kusuruma bakmayın lütfen ben miui rom deodex yapıp updater.apk dosyasını romdan çıkarmak istiyorum fakat updater.apk yı kaldırınca rom açılmıyor bu sorunu nasıl aşabilirim yardımcı olurmusunuz rica etsem.
  13. serkanege

Rom Miui 10 global kararlı deodexed rom

Teşekkürler hocam sağolun
  14. serkanege

Yardım telefondan soğuttu

Hiçbir sonuç alamadıysanız birde rom değiştirip deneyin bence
  15. serkanege

Rom Miui 10 global kararlı deodexed rom

Konunun başında odex ve deodex arasındaki farkları açıklayan basit bir bilgilendirme yazdım. Ama basitçe söylemek gerekirse deodex romların kişiselleştirilmesi daha kolaydır.
Üst Alt