Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
hocam teşekkür ederim ama bootloader kilidi açık değil maalesef açık olsa zaten bişeye gerek kalmıcak kendim halledecem. diğer yöntemle cust.bin yedeği geri yüklemek niyetim ama fake rom yedeği olmadığı için cihazda global rom yüklü olduğu için arkadaşlardan rica ediyorum.
arkadaşlar şu cust.bin yedeğini rica etsem biriniz uploud edip linkini atabilirmi bizde yükleyip nfc yi aktif edelim. fake rom yedeği olmadığı için yükleyemiyoruz. bu cust.bin dosyasında ne varki paylaşmak istemiyorsunuz.
hocam anlamadığım için soruyorum kusura bakmayın şimdi bende global hyperos 2 yüklü ama nfc çalışmıyor buna şimdi fake romdaki cust mu yüklemem gerek yoksa kullandığım romun cust dosyasını mı yeniden yüklemem gerek ki nfc çalışsın bir açıklarsanız sevinirim. teşekkürler. fake rom bende mevcut...
hocam sizin cihaz dirençli mi bl kilidi nasıl açtınız bende kilidi açma noktasına kadar geldim ama (bu cihaz etkinleştirilmemiş hatası alıyorum) bir bilginiz varmı bu konuda nasıl açılıcağına dair. teşekkürler.