Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mi 6 cihazıma 9.9.26 eu beta v2 yi yükledim uygulamalar arası geçişler ve efektler yağ gibi akıyor çok hoşuma gitti umarım sonraki gücellemelerde böyle devam eder.
hocam deodex rom hazırladım bazı gereksiz uygulamaları çıkardım bu şekilde çalışıyor sadece bu updater.apk kaldırınca rom açılmıyor. imza doğrulama şu konudaki (İmza Kontrolunu Devre Dışı Bırakma) gibimi acaba bunu mu yapmam gerek.
ClassiCTR hocam benim bir sorum olacak size konudan farklı olabilir kusuruma bakmayın lütfen ben miui rom deodex yapıp updater.apk dosyasını romdan çıkarmak istiyorum fakat updater.apk yı kaldırınca rom açılmıyor bu sorunu nasıl aşabilirim yardımcı olurmusunuz rica etsem.
Konunun başında odex ve deodex arasındaki farkları açıklayan basit bir bilgilendirme yazdım. Ama basitçe söylemek gerekirse deodex romların kişiselleştirilmesi daha kolaydır.