Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
mi5 mi6 mi9t pro cihazlarımdan beri whatsapp bildirim sorunu var en sonunda bu sorun sebebiyle marka değiştirdim, yıllarca ağzımı açıp bildirim sorunu giderilsin diye bekledim, yıllar sonra foruma şöyle bir girip bakayım dedim yıl olmuş 2025 miui olmuş hyperos cihaz sayısı olmuş 14 hala bildirim...
Ben sahibinden onlarca alisveris yaptim. Yakinim dolandirildiktan sonra buhar kazanli ütü aldim. Param guvende ile alicam dedim ben kullanmiyorum dedi, kapora ver dedi ben yanasmadim, utunun fiyati piyasa fiyatinin ucte biriydi fiyati yanlis yazmisim dedi siz almazsaniz arttircam dedi vs vs tam...
Bu da yanlis oldu, gete yanasmayan herkesi dolandirici ilan etmek. Ayrica %10 ciddi bir rakam. İnsanlari kandirarak parasini ellerinden almak cok adice kimse parayi agactan toplamiyor, her kim dolandiricilik ile baskasinin hakkina giriyorsa ALLAH bin turlu belasini versin hicbirine hakkim helal...
Gecmis olsun cok uzuldum. Cok yakinmda biri gectigimiz gunlerde 2400 tl dolandirildi telefon alisverisinde. İlk isleri guven vermek ve istediginiz her seyi yerine getirmek. Sonrasinda ise dolandirici ile gecen dialogda nereye sikayet edersen et parayi zorla almadigim icin iyi niyeti suistimale...
Android 9 miui 12,eminim sizinkinde de bi yerlerde mutlaka vardir. siz de yazin ayni surume sahip birileri varsa mutlaka yazacaktir
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben sizin koydugunuz gorselleri inceledim de siz cihazi incelememissiniz. Asagidaki gorsellerdeki ayarlara verdigim yoldan gidiliyor. sizin koydugunuz gorsellerdeki ayar da ayni ayar.
Buda ekstra ozellik olarak surada dursun
/Ayarlar/Bildirimler/istediginiz bildirimi tikladiginizda istediginiz her tur ayar var biraz kurcalayin.
sonucta bu bir marka degil android ozelligi
Bir mi6 kullanicisi olarak bende arkadasa katiliyorum, ariza emmc arizasi, su anda elimde emmc arizasi olan bir anakart var ve tamiri 500 600 u buluyordu 6 ay once. Edl fln bosa zaman harcamayin derim
Aslinda bu bahsettiginiz yapilabilecek en kotu islem olacaktir.
Acabiliyorsaniz arka kapagi acarak bataryanin soketini sokun