Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yıllardır android telefon kullanırım ve hiç bir telefonumu orijinal romuyla kullanmışlığım yoktur : )) forumda meşhur olan ORD hastalığı maalesef ki bende de var. Xiaomi ile tanışmamdan sonra aileme ve çevreme en az 15 cihaz almış/aldırmışlığım bulunuyor. Eşimin telefonunun miadını...
Konuyu operatörlere açayım dedim lakin henüz piyasada olmadığı için açılmıyor : ))
Türkiye'nin 4 cü gsm operatörü olarak Vestelcell şubat ayında biz tüketicilerin kullanımına sunulacakmış.
Vodafone aboneliğimi yeni uzattığım bu dönemde umarım çok kaliteli ve hizmet ile siz forumdaşlarım...
İlk satin aldigim uygulamalardan birsidir titanium backup. Yillarca hic uzmedi elim ayagim oldu. Heleki benim gibi surekli rom degistiren biri icin yaver gibiydi lakin artik sac bas yolduruyor. Tb ile geri yukledigim tum uygulamalar ya calismiyor ya yeni yuklenmis gibi veri kaybina ugruyor...
Bi ara cok guzel bir firmaydi. Zamanla durumlari kotulesti. El degistirmisler ve su anda batmamak icin her yolu deniyorlar diye dusunuyorum. 3 kurus az vericez diye aman dikkat
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Romu kurdum denedim geri miui 11 e dondum. Rom genel itibariyle cok guzel. Lakin bir havoc os olabilmesi icin ozellestirmelerinin tamamlanmasi gerekli. Su an icin pixel experience gibi. Ben kullanmak isteyenlere tavsiye ederim
Mi 6 kullaniyorum Cemented hakli ek olarak;
Kürdanla soketi temizle cikanlara inanamayacaksin.
2 kulaklik izgaran tikanmis garanti devam ediyorsa yolla etmiyorsa teli acip temizle olmadi igneyle cok ufak delikler ac. Ama dikkat et daha kotu hale getirme
3 yuklu programlarini tek tek kontrol...
Kullandigin posta uygulamasi xiaomininki ise ayarlarini gozden gecir. Pil uygulamasi icerisindeki planlamada senkronizasyon sadece evdeyken aciliyor da olabilir