serkan85 kullanıcısının son içeriği

1. serkan85

Yardım 64MP india için ROM

Merhaba arkadaşlar, Hangi fastboot rom kurarsam kurayım kamera AI ve gece modunu açtığım zaman göçüyor. Yeşil ve mor çekiyor. EEA, EU, Endonezya ve TR romlarını denedim sonuç aynı. IMEI repair yapılmış cihaz. Bu durumdan kurtulmak için nasıl bir yol izlemem lazım ? Modem dosyası atıyorum ancak...
  2. serkan85

Yardım Şifresi bilinmeyen mi hesabı

Merhaba, Özbekistan dan bu işlerden bilgisi olmayan bir arkadaşım vasıtası ile mi 11 ultra aldım. Arkadaşıma sanırım kullanışmış cihaz satılmış. Telefon da özbekistan da yaşayan bir vatandaşın veya satıcının mi hesabı girilmiş. Şifresini bilmediğimiz bu hesaptan kurtulma yöntemi var mı ...
  3. serkan85

Diğer Mi9 Şarj soketi değişimi sonrası Parmak izi sorunu

Arkadaşlar Merhaba, Benim başıma geldiği için konu açma gereği duydum. Kullanmakta olduğum cihazımın şarja takılı iken elimden düşmesi sonucunda şarj board unda sorun oldu. Yaşamış olduğum sorun dönüştürücü ile kulaklık çalışmaması, hızlı şarj olmaması ve PC ile data transferi olmaması idi...
  4. serkan85

Yardım Otomatik Ekran Döndürme Çalışmıyor

Arkadaşlar merhaba 11.0.4 .0 yüklü idi sensörlerde herhangi bir sorun yoktu. Bu romu kullanırken forumda bahsedilen bir konu ile viper4android kurdum. Sonra backup aldim titanium backup ile ama viper yedeklemedim. Sonrasında format data ve 4 lü wipe ile 9.12.5 sürümünü yükledim titaium backup...
  5. serkan85

Mod [MAGİSK] YouTube Music Kurulumu ve Kullanımı

Emeğine sağlık harika uygulama
  6. serkan85

Mod - Mi Band 4 Türkçe (Stabil) v65

Hocam merhaba, yazılım yükleme işlemini başarılı bir şekilde yaptım teşekkür ederim. Ancak bağlantı koptuğu zamanlarda türkçe karakter iptal oluyor. Notifiy programına giriş yapıp yeniden dil seçmek zorunda kalıyorum. Çözüm mevcut mudur ?
  7. serkan85

Rehber Viper4AndroidFX Kullanımı ve Özel Ses Modları (Viper Codec)

Merhaba güncel ddc modlarını nerden bulabilirim ?
  8. serkan85

Yardım Netflix yükleme

Ben magisk ile bi kaç modül ekledim. Sonrasında playstorede düzeldi. :) Ancak hangi modülü yüklediğimde düzeldi bilmiyorum isteyen olursa yüklemiş olduğum modülleri biyere upload eder ve paylaşırım.
  9. serkan85

Rehber [UNOFFICAL]Mi Band 4 Global Türkçe Güncelleme(FW v1.0.7.02BETA

yeni mesaj ayarlarda bildirimi metinini gösteri etkinleştir veya telefonla görüntüle. Tüm bildirimlerde bu uyarıyı alıyorum. Tüm izinleri vermeme rağmen çözemedim fikri olan var mı ?
  10. serkan85

Rehber [UNOFFICAL]Mi Band 4 Global Türkçe Güncelleme(FW v1.0.7.02BETA

Mükemmel anlatım :) Tek sefer de başarılı oldu :) Sanki NF Mİ Bad daha detaylı bi araç. Acaba mi band yerine onu mu kullansak :) Yoksa ikisi de yüklü olması mı gerekiyor.
  11. serkan85

Rehber Xiaomi GetApps [ V10 ] ile Custom Romda Sistem Uygulamarını Güncelleme

Telefonum da eu rom yüklü fakat bölge değiştirme kısmı yok. Poco F1 modeli.
  12. serkan85

Rom Pocophone F1 Global Kararlı MIUI 10.3.8.0 PEJMIXM indirme bağlantıları

Mesajlar uygulamasında sorun yaşıyorum. Mesaj geliyor bildiri gelmiyor. Ve mesajlar uygulamasında hata raporu gönder uyarısı alıyorum.
  13. serkan85

Güncelleme Pocophone F1 – Global Stable ROM V10.3.7.0.PEJMIXM Güncellemesi Recovery - OTA - İndirme Bağlantıları

Sorunu çözdüm. Benim instagram hesabı facebook ile bağlantılı idi. bağlantısını kesdim ve sorun çözüldü. Farklı bir forum da iphone kullanıcısı aynı şeyi yaşamış acaba dedim ve denedim. sorun tamamen bundanmış :)
  14. serkan85

Rom MIUI MS RoM 9.9.3 [Mi8-Mi9-Redmi K20Pro-Redmi Note 5]

İnstagram hesabı facebook ile bağlı olduğu için sorun yaşadım. Bağlantıyı kestim sorun düzeldi. Ne saçma sorun :) Konuyu da başka bir forum ios kullanan birisi yaşamış. Ondan gördüm ve denedim sonuç başarılı. :)
  15. serkan85

Güncelleme Pocophone F1 – Global Stable ROM V10.3.7.0.PEJMIXM Güncellemesi Recovery - OTA - İndirme Bağlantıları

recovery ile stock rom a dödüm sosyal medyalarda gps sorunu yaşıyorum. Konum bulamıyorum. Örneğin instagram da yer bildirimi facebookta yer bildirimi gibi işlemler çalışmıyor. Aynı sorunu yaşayan başka arkadaş var mı ? Not : Mi Globe - MS Rom - EU Rom bunlarda da aynı sorunu yaşadım. Başına...
Üst Alt