Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar merhaba, telefona magisk yüklemiştim ondan sonra mi ekranında kalıyor güç tuşu+ses açma basınca açılan ekran twrp sanırım oraya girebliyorum.
Verilerim silinmeden nasıl çözebilirim yardımcı olursanız sevinirim.
Telefonum note 8 pro modeli, varsayılan arama ve mesaj uygulaması xaomi'nin kendi uygulaması değil, ve sistemde gözükmüyor. Şu anda kullandığım google'ın uygulamaları cihaz kendisi kurmuş ve değiştirmiş,tekrardan miui ugulamalarına geçmek istiyorum nasıl yaparım acaba
Başlıktan çok anlaşılmaz belki sorun ama şöyle açıklıyım mesela letgodan ilanlara bakıyorum fotoğrafa tıklayınca yakınlaştırılmış olarak ekrana geliyor bu şekilde
fotoğrafı kendi elimle uzaklaştırıyorum. Tam ekrandan dolayı mıdır yardım edin
Merhabalar miui 12 sanırım redmi note 8 pro lara çıkmış, bunu nasıl yükleri veya telefonun kendi sistem güncelleme bölümünden mi yapabiliriz? Yardımcı olursanız sevinirim
Ben cihazı 3 yıldır kullanıyorum son 3 4 aydır parmak izi doğru düzgün çalışmıyor. Sanırım telefonu çok düşürdüğümden dolayı kaynaklanıyor. Hatta son 2 aydır parmak izi kapalı. Telefon kilitliyken kendi kendine titriyor parmak izi okumaya çalışıyor ve sinir bozucu oluyordu ben de kapattım. Şimdi...