Serkan Yurdagül kullanıcısının son içeriği

1. Serkan Yurdagül

Yardım Mi ekranında kalıyor

Arkadaşlar merhaba, telefona magisk yüklemiştim ondan sonra mi ekranında kalıyor güç tuşu+ses açma basınca açılan ekran twrp sanırım oraya girebliyorum. Verilerim silinmeden nasıl çözebilirim yardımcı olursanız sevinirim.
  2. Serkan Yurdagül

Yardım Google izin hatası

Google herhangi bir şey için izin istediğinde bu uyarıyı alıyorum nasıl çözerim
  3. Serkan Yurdagül

Yardım google arama ve mesaj uygulaması kaldırma

Telefonum note 8 pro modeli, varsayılan arama ve mesaj uygulaması xaomi'nin kendi uygulaması değil, ve sistemde gözükmüyor. Şu anda kullandığım google'ın uygulamaları cihaz kendisi kurmuş ve değiştirmiş,tekrardan miui ugulamalarına geçmek istiyorum nasıl yaparım acaba
  4. Serkan Yurdagül

Yardım Note 8pro resim yakın gözüküyor

Başlıktan çok anlaşılmaz belki sorun ama şöyle açıklıyım mesela letgodan ilanlara bakıyorum fotoğrafa tıklayınca yakınlaştırılmış olarak ekrana geliyor bu şekilde fotoğrafı kendi elimle uzaklaştırıyorum. Tam ekrandan dolayı mıdır yardım edin
  5. Serkan Yurdagül

Yardım Redmi note 8 pro miui 12 güncellemesi

Merhabalar miui 12 sanırım redmi note 8 pro lara çıkmış, bunu nasıl yükleri veya telefonun kendi sistem güncelleme bölümünden mi yapabiliriz? Yardımcı olursanız sevinirim
  6. Serkan Yurdagül

Yardım Xaomi mi 5s parmak izi sorunu

Ben cihazı 3 yıldır kullanıyorum son 3 4 aydır parmak izi doğru düzgün çalışmıyor. Sanırım telefonu çok düşürdüğümden dolayı kaynaklanıyor. Hatta son 2 aydır parmak izi kapalı. Telefon kilitliyken kendi kendine titriyor parmak izi okumaya çalışıyor ve sinir bozucu oluyordu ben de kapattım. Şimdi...
Üst Alt