serkan turan kullanıcısının son içeriği

1. serkan turan

Satış Mi Mix 3 8/128gb Siyah

630dolara falan denk geldi
  2. serkan turan

Satış Mi Mix 3 8/128gb Siyah

Orjinal mi storedan. Kayitsiz yurtdışı İngilizce. Bu şahane telefon yeni cikti. Dunya üzerinde ilk defa bir kizakli telefon cikti. Uzerinde gopro7 kamera mevcut. Takas kabul etmiyorum. Az da olsa pazarlık payı vardır. 3799tl Kutu acilis videomu buradan izleyebilirsiniz...
  3. serkan turan

İnceleme Xiaomi mi 6x

1650tl
  4. serkan turan

İnceleme Xiaomi mi 6x

arkadaşlar yeni renk seçenekleri yakında gelicektir. elimde şuan için Gold rengi 4/64 mevcuttur.
  5. serkan turan

X6 64GB GOLD

1700TL
  6. serkan turan

X6 64GB GOLD

Hayatin icinde ne guzel bir ayrintisin Xiaomi 6X...Bugune kadar gordugum en guzel Telefon...Mutluluk garantili by telefon, annenler gunu icin hediye bakanlar, bu telefonu kesinlikle kacirmayin... Özelliklerine internetten bakabilirsiniz. Açık ara piyasadaki en ucuz, performansı en yüksek...
  7. serkan turan

Satış Xiaomi Mi 6X 64GB

yeni çıktığı için pahalı biz de pahalıya aldık. çindeki telefoncularda. cüzi bir kar ile meraklılarına satıyoruz. 1 sene garantili. sıfır kapalı kutusunda. sadece çalışıp çalışmadığı kontrol edildi . jelatinleri üzerinde. kutusundan birde plastik telefon kabı çıkıyor.
  8. serkan turan

Satış Xiaomi Mi 6X 64GB

4 adet gold rengi mevcut. son bir adet siyah kaldı. fiyat 1750tl
  9. serkan turan

Satış Xiaomi Mi 5 32GB TEMİZ 2.EL

GÖZÜM GİBİ BAKTIĞIM TELEFONUMU SATIYORUM. TERTEMİZ TELEFON 750TL
  10. serkan turan

Satış Xiaomi Mi 5S 64GB TEMİZ 2.EL

EŞİMİN KULLANDIĞI TEMİZ TELEFONU SATIYORUM. 850TL
  11. serkan turan

Satış Xiaomi Mi 6X 64GB

BENDE 6X DİYE KOYDUM KABUL GÖRMEDİ ANLAMADIM
  12. serkan turan

Satış Xiaomi Mi 6X 64GB

BU TELEFONLAR KAÇMAZ!!! 4GB RAM 64GB HAFIZA.
  13. serkan turan

Xiaomi Mi A2 (Mi 6X) 64GB 1750TL

Hayatin icinde ne guzel bir ayrintisin Xiaomi 6X...Bugune kadar gordugum en guzel Telefon...Mutluluk garantili by telefon, annenler gunu icin hediye bakanlar, bu telefonu kesinlikle kacirmayin... Özelliklerine internetten bakabilirsiniz. Açık ara piyasadaki en ucuz, performansı en yüksek...
  14. serkan turan

Soru Mi Note 2 Global Twrp?

arkadaşlar çinden note 2 aldım. hiç kullanmamıştım. çalışıyordu. kapalı bir vaziyette duruyordu. açmaya çalıştım açılmadı. şarja taktım mi yazısı gelmedi şarj almadı. üstte kırmızı ışık yanıp sönüyor. ne yapmam lazım ??? lütfen yardımcı olun kaldım öyle açamıyorum. fastboot modu açılıyor...
  15. serkan turan

Mi Note 2 Ekranı Kırıldı

mi note 2 128 gb sıfır mi storedan 2300tl ye verebilirim.
Üst Alt