seriousgigi kullanıcısının son içeriği

1. S

Yardım ekran yansıtma ve çözünürlük değiştirme (aspec ratio)

mrb, samsung'da ekran yansıtırken tv'de ekranın altı-üstü-sağı ve solunda siyah bantlar oluşmaması için yani görüntüyü ekrana tam sığdırmak için ayar yapmışlar xiaomi'de bu ayarı bulamadım. yani bir videoyu tv'ye yansıttığımda telefonda en boy oranı 16:9 olmadığı için tv'de tam ekran olmuyor...
  2. S

Yardım Ekran yansıtma çalışmıyor

mrb. arkadaşlar, telefonu yeni aldım ekran yansıtmaya basınca salondaki mi tv-box'ı bulmuyor hatta hiçbir şey bulmuyor. benim eski tel.da buluyor ama. çözüm önerisi olan? bu arada bu yansıtma problemi genel bir olay diye duymuştum galiba...
  3. S

Çözüldü twitter ve android problemi

merhaba telefonu daha yeni aldım - twitter giriş yapmıyor, daha sonra tekrar deneyin diyor. silip tekrar kurma işe yaramadı. - android sürümü güncellenemiyor hata veriyor. lütfen fabrika ayarı falan demeyin tekrar ediyorum telefonu yeni aldım zaten fabrika ayarında değil mi? çözüm önerileriniz...
  4. S

Yardım Mesaj kopyalama sorunu

İyi akşamlar, ben bu MI6'nın gelen mesajlar kısmında yazan herhangi bir kodu kopyalayamıyorum. Eskiden mesaj içinde istediğimiz yeri seçerek istediğimiz kısmı kopyalayabiliyordu ama bu namussuz mesaj uygulaması yüzünden artık mesaj üstüne basılı tutunca mesaj kutusunu seçiyor, dolayısıyla...
  5. S

Yardım MI6 Ekran kararma süresi

Bahsettiğim şey uyku modu değil. Uyku modunu 1 dakika ayarlasanda ekran ~5 saniye sonra kararıyor ve hiçbir şey okuyamıyorsunuz. Ciddi ciddi kimse bundan bugüne kadar bahsetmedi mi? Bu dandik telefonda herhangi bir şey okumak mümkün değil.
Üst Alt