Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
cfw a11 romdayım usb ile asla pc de göremiyorum aygıt yöneticisinde görüyorum ama dosyalara asla erişemiyorum bilgisayarım içinde gözükmüyor sadece twrp de iken pc de görebilyorum. ne yapmam lazım
tıklaindir.png adında bildirim geliyor.
O siteye hiç girmedim, dr web kaspersky ile tam tarama yaptım virüs çıkmadı. Chrome opera temizledim ama hala geliyor.
İndirme yönetici sini bu sorundan önce silmiştim zaten.
Yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler şimdiden.
Arkadaşlar redmi note 8 pro ya Android 11 güncellemesi gelmeyecek diye bir çok mekale okudum. Sizce sızıntılar dedikodumu. daha çıkalı 1 sene olmamış telefonun güncellemesini iptal ederlerse büyük yanlış olmaz mı.
Arkadaşlar miui12 bildirim panelindeki saat vs siyah yazı renginde oluyor duvar kağıdını karanlık moda göre ayarla desen bile. Açık ve kapalı tonda wallpaper da değişmiyor sorun.
Telefonu alalı 4 ayı geçti sim kartımı sadece bir yerde taktım kullandım. Mesaj gelmişti devletten 8 nisan da kayıt etmezseniz telefonunuz kapanacak diye. Ama hala kapanmadı. Aynı sim yerinde sizce neden olmuştur bu ya da ne olacaktır. Kendisi 2 sim yuvasını görüp öylemi hesaplıyor 8 aya kadar...
Mtk işlemcinin sonu. Yıllardır tüm aldığım telefonlarda kullandığım standart 54 adet apk vardır. Hiç değişmez. 4. Ayın sonunda pil performansı kendiliğinden sürünmeye başladı. Redmi note 8 pro aldığıma çok pişmanım. İlk defa böyle bir dandik telefon kullanıyorum. Kimseye önermem.